Ako venčiť psíkov v horúčavách?
Ahojte ako máte nadstavený režim venčenia psíkov v tomto teple? Kedy po po obede najskôr chodíte ? Ráno dokedy?
Chodíme ráno o 6tej , potom o 10tej , počas dňa ho pustím do záhrady cvrknúť a ideme okolo 19.30-20.00
Časovo rovnako ako mimo horúčav, len dĺžka prechádzky prehodená... ráno chodievame cca 6:30, poobednú po práci okolo 16tej sme skrátili len na rýchle vycikanie a po 20tej ideme na dlhšiu... pred bytovkou máme hneď park so stromami kde je tieň a cez betón ju prenesiem
@anonym_autor ráno niekedy medzi 06:30 až 08:00, niekedy vybehneme do 10tej ešte na 20-30 minút do tieňa, večer až po 19tej. Nevyhovuje mi to, mám rada večer svoj kľud, ale inak sa nedá.
6-6:30 prva prechadzka rano, o 13 rychle vycikanie, potom 19-19:30, mam uz starsieho pana (10rokov), takze aj vecerna prechadzka je iba na blizku.
Kedykoľvek ako aj inokedy. Rýchlovenč okolo baráku vôbec neriešim, proste ideme. A akurát teda prispôsobujem tú dlhšiu prechádzku tzn. nejdeme sa prechádzať kdesi do rozpáleneho centra mesta, ale vyberieme sa k vode alebo do chládku do lesa alebo tak. Ale mám mladého zdravého psa, nemám brachycefalické plemeno + si psa veľmi dobre poznám a viem hneď spozorovať keby čosi.
Ráno niekedy prvy krat o 9, niekedy sa pýta skôr. Na obed ideme medzi 11:30-12:00 za panelák, kde je chládok, ale len krátka prechádzka. Klasický obedný okruh sme zrušili. Večer medzi 18:30-19:00 a ešte o 22:00, niekedy sa pýta aj mimo týchto časov, ale je už 16 ročný senior, dlhé prechadzky už nerobime ani keď je chladno.
rano max do 9 sme doma vacsinou okolo 8 vyrazame, poobede o 16 ideme na hodinku a este vecer na kratke vecencenie tesne pred spanim, poobede chodime v horucavach najma do prirody-lesa, po chodniku-ceste na priamom slnku v ziadnom pripade.

dnes este nebol-ale mma zahradu ..uz je nepokojny chce ist .. ale bolo tam naozaj hnusne .. pojdem cca za hodinku