icon

Je normálne, že sa psy zaseknú počas párenia?

majka12340
Dnes o 00:49

Ahojte , prosím vás o radu mám dve civavi doma bola som na týždňovke v práci a doma bola sestra s deťmi nevšimla si až po nejakej dobe že sa psi zasekli ‘matka a syn ‘ ide pravdepodobne že otehotnie? Je to u psou normálne ? Alebo čo mám robiť bojím sa lili matke môže niečo stať 🥺

anonym_5856d0
Dnes o 04:37

A prečo ste ich nedali vykastrovať??

anonym_d9c554
Dnes o 06:06

Prepac, ale z toho co pises mi rozmum zastava. Lebo chovas zvierata a pises, ako keby si o tom nic nevedela. Ak je to "matka" a "syn", to znamena, ze uz mala steniatka. Ano, pravdepodobne bude mat znova steniatka. No, co, ked bude mat brusko, tak ist na kontrolu k veterinarovi a dat skontrolovat, aby ste vedeli aspon kolko bude steniat a pripravit sa na porod. A potom dat psiky vykastrovat. Alebo toho "syna" aj hned.

crazy_cat_lady
Dnes o 06:34

Ano, moze otehotniet, nechapem, ze ste ich oboch hned nedali vykastrovat/sterilizovat 🤦

mysicka36
Dnes o 08:07

To je rozum, nechať si doma šteňa opačného pohlavia. Jasné že sa po akte ostávajú psi spojení. Jasné že na 99% budete mať šteňatá z incestu. Len dúfaj, že nevybehne nejaký defekt.

majkakvet
Dnes o 09:00

@majka12340 chodte na dobru veterinu. Fenka dostane inj aby tehotnost nepokracovala. Ved nechcete hadam mnozit.

anonym_ce7a9e
Dnes o 09:12
@majkakvet

@majka12340 chodte na dobru veterinu. Fenka dostane inj aby tehotnost nepokracovala. Ved nechcete hadam mnozit.

@majkakvet Tieto typy na veterinu nechodia. Psi chovajú pre radosť, čiže ich nekastrujú, kŕmia odpadom a v prípade nechcených šteniat ich ponúkajú na bazári, alebo ich utopia.

anonym_5dde59
Dnes o 09:39

@majka12340 Za chovateľské postupy ťa už zvozili diskutujúci predo mnou.

A áno, je to normálne, že psi sa pri spojení pevne spoja a nevedia sa oddeliť. Detaily si nájdeš na nete.

anonym_b11996
Dnes o 10:58

@majka12340 ty si teda dobrá mentálna atlétka