Krv v stolici šteniatka: Ako postupovať?
Ahojte, prosím o radu, či ste sa s tým niektorá stretli. Mám 11-týždňové šteniatko, cca 3 kg. Je teplo, takže aj rýchlejšie dýcha, ale inak sa správa normálne – hrá sa, je čulá, papá, nosí hračky a chce sa hrať.
Ráno však mala malú stolicu a všimla som si na nej trošku čerstvej krvi (len malú bodku). Teraz nevyzerá, že by jej niečo bolo, ale som z toho neistá.
Nechcem hneď utekať na pohotovosť a panikáriť, keď je inak veselá, ale zároveň je ešte maličká. Mali ste niekto podobnú skúsenosť? Išli by ste radšej hneď k veterinárovi alebo by ste ju len sledovali?
Nie na pohotovosť, ale k veterinárovi dať ju pozrieť by som určite išla. Krv nemá v stolici čo hľadať.
Ak to bola mala bodka a nema ani nemala ani nebude mat ziadne ine problemy, neriesila by som to.
@slnieckosazobud ihned na veterinu, Podla mna to moze byt nahoda, ale moze to byt aj napr parvoviroza v zaciatku. Urcite na veterinu dat to pozriet
@slnieckosazobud ihned na veterinu, Podla mna to moze byt nahoda, ale moze to byt aj napr parvoviroza v zaciatku. Urcite na veterinu dat to pozriet
@kiki68 myslim ze pri parve by bola malátna ale jedt jej chutí a je hravá , už sa to viac neopakovalo , mala by som aj tak ísť?

pokial to bola len boda nepanikar ... len sleduj ci pije dost vody a nema krvy viac.. mozno praskla zilka..daco zjedlo ,alebo nieco jemne podrazdilo zaludok