Pes v byte: Je to týranie zvieraťa?
Považujete za normálnych ľudí, čo majú psa v byte? Však to je vedomé týranie zvieraťa, pes potrebuje výbeh, takto chudák pes si musí z bytu spraviť voliéru, tu našťaté, tam nasraté, toto im nevadí? Pes do bytu nepatrí!!
@anonym_18a306
@anonym_18a306 lebo pes patri do domu, nepatrí do bytu na sídliska. Potom tu je všade nasrate od tých psov, ošťaté paneláky, dcera mi vonku zbiera kamienky a pozriem lepšie, kúsok od nej obrovské 💩 💩💩💩 od toho psa. Deti sa bojím nechať behať po tráve, že si 💩 prinesú domov na topánke a už ani nehovorím o Tom, že nejaké indivíduá vencia svojich chlpatých miláčikov na detskom ihrisku. A deti sa bojím púšťať aj do pieskoviska. Keby si aspoň majitelia zbierali 💩 po tých svojich psoch.
@anonym_066621 náš pes je takmer celý deň v dome a venčiť ho chodíme mimo záhradu, jeho to na záhrade zjavne nebaví
@anonym_066621 pes patrí k majiteľovi a je jedno či je to dom alebo byt. Mnohé psy majú väčšie vyžitie v byte ako psy, ktoré sú na dvore a nič iné nepoznajú. A keďže nevieš o chove psa nič, tak potom nekomentuj, kde má byť pes. Či v byte či v dome. Ako som už vyššie spomínala. Mnohé psy chované v bytoch určite viac zažili ako tvoje deti. Viď aj príspevok vyššie, jej pes precestoval polku EU. Rovnako ako náš chudák pes chovaný v byte
@anonym_18a306 je to verejná diskusia, mám právo sa vyjadriť. A môj názor o Tom, že psiska nepatria do bytu nezmením.
@anonym_18a306 je to verejná diskusia, mám právo sa vyjadriť. A môj názor o Tom, že psiska nepatria do bytu nezmením.
@anonym_066621 veď to je tvoj problém
@anonym_autor daj si liečik, určite si zabudla.
@anonym_8c0bc6 Tak nemozes porovnavat papagaja so psom,papagaj je nad psom o milion priecok,nie je taky otravny a uslintany ako pes.Aj ja rozmysľam nad jeho kupou.
@anonym_1b1fe3 🤩
@anonym_autor to u teba tak vyzerá😀
@anonym_066621 no veď. To sú tie názory na vec, o ktorej nevieš absolútne nič.
@anonym_066621 a keď už ide o to. Moj bytový pes má dnes za sebou hodinovú prechadzku okolo jazera, je vybehaný, okúpaný v jazere, teraz spí. Poobede ideme do lesa. Ty mas dnes aký plán s tvojími deťmi? Keď ja mám chudáka psa bytového
@anonym_066621 a keď už ide o to. Moj bytový pes má dnes za sebou hodinovú prechadzku okolo jazera, je vybehaný, okúpaný v jazere, teraz spí. Poobede ideme do lesa. Ty mas dnes aký plán s tvojími deťmi? Keď ja mám chudáka psa bytového
@anonym_18a306 keď si myslíš, že moje deti sú od rána do večera zatvorené v byte s mobilom v ruke alebo pred telkou, veľmi sa mýliš.
@anonym_066621 no veď. To sú tie názory na vec, o ktorej nevieš absolútne nič.
@anonym_18a306 mne stačilo počúvať niekoľko rokov zavyjanie toho susedinho psa rovno nad hlavou. Načo taký pes v byte? Očividne trpel tým že tam bol pol dňa zavretý
Kazde zviera bez starostlivosti a pozornosti majitela ci v byte alebo aj na dvore trpi. U nas na sidlisku je vela malych aj velkych psov a kedze ich vidim stale vonku a hrat sa,ci sa prechadzat, majitelia zbieraju bobky a vsetci sa uz tak nejako poznaju, mohla by som z tohto kusku nasho priestoru povedat ,ze tu zije vela spokojnych psov a aj ich majitelov. Takze ano, ak v spravach vidim ze niekto ma v byte psiky o ktore sa nestara,oni netrpia bytom,trpia tym ako im ublizuje majitel . Su to socialne zvierata a neriesia kde ziju,riesia ako a s kym ziju
@anonym_18a306 keď si myslíš, že moje deti sú od rána do večera zatvorené v byte s mobilom v ruke alebo pred telkou, veľmi sa mýliš.
@anonym_066621 úplne rovnako, ako keď si ty myslíš, že bytový pes je zatvorený doma a strašne trpí. Tiež sa veľmi mýliš
@anonym_18a306 mne stačilo počúvať niekoľko rokov zavyjanie toho susedinho psa rovno nad hlavou. Načo taký pes v byte? Očividne trpel tým že tam bol pol dňa zavretý
@anonym_066621 citovo naviazaný pes, ako pes tvojej susedky, by zavýjajú aj v dome. Pes nezavýja a nešteká preto lebo je zatvorený v byte, ale preto lebo je sám.
@anonym_066621 rovnako moze zavijat pes na dvore alebo zavrety vo voliere. Aj pes, co ma k dispozicii 10 arovy pozemok moze cely den striehnut pri plote a vystekavat este aj vrabcov, ktori si na plot sadnu, nie to este auta a chodcov co prejdu okolo. Alebo moze zavijat celu noc na dvore. A to susedis pocuju rovnako ako ti v panelaku
Myslim,ze chovanie psikov v byte nieje problem pre psov.Vacsinou maju vybeh,veterinarnu starostlivost,kvalitnu stravu a lasku majitelov.Na druhej strane treba chapat aj susedov.Mame v bloku psa.Ked clovek vojde do bytovky ohlusi ho ten typicky psi zapach srsti.Ale ok da sa to prezit.Vsade je nejaka srst.Majitelia bytov si daju plavajucu podlahu a psik pobehujuci po byte vydava neprijemne,rusive klopkanie po podlahe.Dalsia vec,hlavne v teplych mesiacoch si clovek otvori na noc okno,no neskoro vecer ked chce uz spat,tak psy zacnu stekat,nahanat sa,majitelia ich okrikuju.Hluk taky ze zobudia aj deti.To iste rano uz o piatej.Posledna vec,ze psy a macky prenasaju rozne ochorenia a parazity a fakt nechapem majitelov ze sa nechaju olizovat a aj svoje deti.Nechaju ich spat v posteliach atd.Mozu byt ockovane,odcervene,ale je tam vzdy vysoke riziko prenosu.
Myslim,ze chovanie psikov v byte nieje problem pre psov.Vacsinou maju vybeh,veterinarnu starostlivost,kvalitnu stravu a lasku majitelov.Na druhej strane treba chapat aj susedov.Mame v bloku psa.Ked clovek vojde do bytovky ohlusi ho ten typicky psi zapach srsti.Ale ok da sa to prezit.Vsade je nejaka srst.Majitelia bytov si daju plavajucu podlahu a psik pobehujuci po byte vydava neprijemne,rusive klopkanie po podlahe.Dalsia vec,hlavne v teplych mesiacoch si clovek otvori na noc okno,no neskoro vecer ked chce uz spat,tak psy zacnu stekat,nahanat sa,majitelia ich okrikuju.Hluk taky ze zobudia aj deti.To iste rano uz o piatej.Posledna vec,ze psy a macky prenasaju rozne ochorenia a parazity a fakt nechapem majitelov ze sa nechaju olizovat a aj svoje deti.Nechaju ich spat v posteliach atd.Mozu byt ockovane,odcervene,ale je tam vzdy vysoke riziko prenosu.
@anonym_bcc55f Ja uplne chapem, ze ludia po sidliskach neznasaju psickarov - lebo ako pise niekto vyssie, nezbieraju hovna, psy nechaju stat hocikde, a ako pises ty, nechaju ich ziapat ci je rano, ci noc. A ja este doplnim, ze si myslia, ze ich psicka musi kazdy milovat a zboznujem "nebojte sa, on vam nic neurobi". To, za sa nechaju oblizovat a spat ho v posteli, to mi nevadi, to je kazdeho osobne vec. Podotykam, ze mame psa, no vychovaneho, nedovolime mu ziapat, hovna zbierame, nenechame ho ostiavat lavicky, panelaky a ani vysadbu pred panelakmi, len tak k hocikomu bezat.
@anonym_autor urcite nie, hlavne ked mas plemeno psa do interieru, cize by 24 /7 vonku zdravotne velmi nedal
@anonym_bcc55f Ja uplne chapem, ze ludia po sidliskach neznasaju psickarov - lebo ako pise niekto vyssie, nezbieraju hovna, psy nechaju stat hocikde, a ako pises ty, nechaju ich ziapat ci je rano, ci noc. A ja este doplnim, ze si myslia, ze ich psicka musi kazdy milovat a zboznujem "nebojte sa, on vam nic neurobi". To, za sa nechaju oblizovat a spat ho v posteli, to mi nevadi, to je kazdeho osobne vec. Podotykam, ze mame psa, no vychovaneho, nedovolime mu ziapat, hovna zbierame, nenechame ho ostiavat lavicky, panelaky a ani vysadbu pred panelakmi, len tak k hocikomu bezat.
@mandzula kebyze nezbieraju hovna to by este uhm nebolo to najhorsie,ale obi nechaju obštať toho osa bytove dvere,vchodove dvere,auta.Proste to je vrchol drzisti,nevh si svoje čokoe potom chodia venixt do lesa.
@mandzula kebyze nezbieraju hovna to by este uhm nebolo to najhorsie,ale obi nechaju obštať toho osa bytove dvere,vchodove dvere,auta.Proste to je vrchol drzisti,nevh si svoje čokoe potom chodia venixt do lesa.
@anonym_1b1fe3 Ano, to je vrcholne sebecke a moja hlava to nepobera.
@anonym_1b1fe3 teda za cele roky som nezazila, ze by moj pes obstal dvere od niecoho. A vsetko som po nom odpratala aj v parku. Ale videla som, ze niektori ludia proste neodpratavaju v ramci inych miest. Vo Viedni som zial videla hlavne ludi takeho asocialneho charakteru mocit atd kade tade.
@anonym_1b1fe3 teda za cele roky som nezazila, ze by moj pes obstal dvere od niecoho. A vsetko som po nom odpratala aj v parku. Ale videla som, ze niektori ludia proste neodpratavaju v ramci inych miest. Vo Viedni som zial videla hlavne ludi takeho asocialneho charakteru mocit atd kade tade.
@kiki68 Tak moja suseda ide so psom,venci ho,zastavi sa u nas a ten pes prve co robi obšti plot,uz som jej to povedala nech ho prace prec.Ale ja som videla aj vchodove dvere od panelakov ktore su denne obstate.Ja neviem preco to to robia ti ludia,v teple to strasne zapacha.A vrchol som videla na Sicilii,v Trapani,to mesto cele smrdi od śtaniek,hovna sa tam valali na kazdom rohu,plus co povazujem za vrchol ak idu so psom medzi historicku cast a ten pes sa tam vymoci,ci fena,podla mna tam by mal byt prisny zakaz psov.Ako Taliani su tym znami ze psy maju pristup vsade ale potom to tak aj vyzera,a to teplo,ten moc potom zapacha poriadne.Ja psa nevlacim po meste,ani dovolenkach,vrchol drzosti ale aj tak povazujem ked si niekto vezme psa na plaz kde nema co robit.Nech si ich beru na psie plaze,take su.
@kiki68 Tak moja suseda ide so psom,venci ho,zastavi sa u nas a ten pes prve co robi obšti plot,uz som jej to povedala nech ho prace prec.Ale ja som videla aj vchodove dvere od panelakov ktore su denne obstate.Ja neviem preco to to robia ti ludia,v teple to strasne zapacha.A vrchol som videla na Sicilii,v Trapani,to mesto cele smrdi od śtaniek,hovna sa tam valali na kazdom rohu,plus co povazujem za vrchol ak idu so psom medzi historicku cast a ten pes sa tam vymoci,ci fena,podla mna tam by mal byt prisny zakaz psov.Ako Taliani su tym znami ze psy maju pristup vsade ale potom to tak aj vyzera,a to teplo,ten moc potom zapacha poriadne.Ja psa nevlacim po meste,ani dovolenkach,vrchol drzosti ale aj tak povazujem ked si niekto vezme psa na plaz kde nema co robit.Nech si ich beru na psie plaze,take su.
@anonym_1b1fe3 Hej, Taliansko vie byt pruser. Tam je dost spinavo nielen od psov…
Je to v prvm rade tyranie susedov, ale to psickarov nezaujima
@anonym_3c697a vieš že pes vie byt aj ticho a ani nebudeš vedieť, že tam je 😀
@anonym_3c697a vieš že pes vie byt aj ticho a ani nebudeš vedieť, že tam je 😀
@anonym_866a84 tak nech je ticho, pretoze tie co mame u susedov teda nie su, steka to cele dni…a to dost lezie na nervy
@anonym_autor úplný nezmysel. Mala som psa v byte, ten pes navštívil viac miest a zažil viac ako niektorí ľudia. Mám psa v dome, je navoľno, obrovský výbeh, ale 350 dní v roku je na Tom istom mieste
Ja ked idem rano s detmi do skolky/ skoly a musim znuchavat ten smrad vo vytahu (viem, ze predomnou bol niektory zo susedov vonku so psom) tak sa fakt zamyslam ako ludia mozu byt s tym psikom v byte. Akoze mne psikovia nevadia, ale ja by som to nedala. A este ked vonku prsi a idu potom s nimi vo vytahu tak to sa mi uz vzdy dvihne zaludok. Ja to obdivujem ako mozu ludia byt so psom v byte. Ale tak kym ho nemame v byte my tak to uplne respektujem a ten vytah vzdy nejako prezijem, alebo idem radsej po schodoch 🙂

@sense Asi ano, su utulky a utulky. Niektori prilis zapaleni su az trosku posahani a zachadzaju do extremov. Pes ma byt hlavne spokojny, a kde mu to bude zabezpecene, by malo byt nepodstatne. Niektory si rad polezi vonku na zahrade, iny zas vnutri. Nas napriklad potrebuje vyslovene nasu spolocnost a vidim na nom ten vnutorny pokoj, ked sme vsetci doma a on si lezi medzi nami na gauci. Ked sme v dome a dam ho na dvor, do minuty skuci, ze chce ist dnu.
@mandzula tak u našich tiez tak, tak kym su vonku a na zahrade tak je vonku s nimi akonahle idu dnu ešte kym je teplo ostane vonku ale inak dnu a tiez najprv chceli že len veranda ale tomu psiemu pohladu nemohli odolat a je vo vnutri ale nie na gauči. Prechadzky ma 3-4denne, takze nemaju nielen že vo vnutri ako je tu spominane našpinene ale dokonca ani v zahrade nie