Pes v byte: Je to týranie zvieraťa?
Považujete za normálnych ľudí, čo majú psa v byte? Však to je vedomé týranie zvieraťa, pes potrebuje výbeh, takto chudák pes si musí z bytu spraviť voliéru, tu našťaté, tam nasraté, toto im nevadí? Pes do bytu nepatrí!!
@anonym_18a306
@anonym_18a306 lebo pes patri do domu, nepatrí do bytu na sídliska. Potom tu je všade nasrate od tých psov, ošťaté paneláky, dcera mi vonku zbiera kamienky a pozriem lepšie, kúsok od nej obrovské 💩 💩💩💩 od toho psa. Deti sa bojím nechať behať po tráve, že si 💩 prinesú domov na topánke a už ani nehovorím o Tom, že nejaké indivíduá vencia svojich chlpatých miláčikov na detskom ihrisku. A deti sa bojím púšťať aj do pieskoviska. Keby si aspoň majitelia zbierali 💩 po tých svojich psoch.
@anonym_066621 náš pes je takmer celý deň v dome a venčiť ho chodíme mimo záhradu, jeho to na záhrade zjavne nebaví
@anonym_066621 pes patrí k majiteľovi a je jedno či je to dom alebo byt. Mnohé psy majú väčšie vyžitie v byte ako psy, ktoré sú na dvore a nič iné nepoznajú. A keďže nevieš o chove psa nič, tak potom nekomentuj, kde má byť pes. Či v byte či v dome. Ako som už vyššie spomínala. Mnohé psy chované v bytoch určite viac zažili ako tvoje deti. Viď aj príspevok vyššie, jej pes precestoval polku EU. Rovnako ako náš chudák pes chovaný v byte
@anonym_18a306 je to verejná diskusia, mám právo sa vyjadriť. A môj názor o Tom, že psiska nepatria do bytu nezmením.
@anonym_18a306 je to verejná diskusia, mám právo sa vyjadriť. A môj názor o Tom, že psiska nepatria do bytu nezmením.
@anonym_066621 veď to je tvoj problém
@anonym_autor daj si liečik, určite si zabudla.
@anonym_8c0bc6 Tak nemozes porovnavat papagaja so psom,papagaj je nad psom o milion priecok,nie je taky otravny a uslintany ako pes.Aj ja rozmysľam nad jeho kupou.
@anonym_1b1fe3 🤩
@anonym_autor to u teba tak vyzerá😀
@anonym_066621 no veď. To sú tie názory na vec, o ktorej nevieš absolútne nič.
@anonym_066621 a keď už ide o to. Moj bytový pes má dnes za sebou hodinovú prechadzku okolo jazera, je vybehaný, okúpaný v jazere, teraz spí. Poobede ideme do lesa. Ty mas dnes aký plán s tvojími deťmi? Keď ja mám chudáka psa bytového
@anonym_066621 a keď už ide o to. Moj bytový pes má dnes za sebou hodinovú prechadzku okolo jazera, je vybehaný, okúpaný v jazere, teraz spí. Poobede ideme do lesa. Ty mas dnes aký plán s tvojími deťmi? Keď ja mám chudáka psa bytového
@anonym_18a306 keď si myslíš, že moje deti sú od rána do večera zatvorené v byte s mobilom v ruke alebo pred telkou, veľmi sa mýliš.
@anonym_066621 no veď. To sú tie názory na vec, o ktorej nevieš absolútne nič.
@anonym_18a306 mne stačilo počúvať niekoľko rokov zavyjanie toho susedinho psa rovno nad hlavou. Načo taký pes v byte? Očividne trpel tým že tam bol pol dňa zavretý
Kazde zviera bez starostlivosti a pozornosti majitela ci v byte alebo aj na dvore trpi. U nas na sidlisku je vela malych aj velkych psov a kedze ich vidim stale vonku a hrat sa,ci sa prechadzat, majitelia zbieraju bobky a vsetci sa uz tak nejako poznaju, mohla by som z tohto kusku nasho priestoru povedat ,ze tu zije vela spokojnych psov a aj ich majitelov. Takze ano, ak v spravach vidim ze niekto ma v byte psiky o ktore sa nestara,oni netrpia bytom,trpia tym ako im ublizuje majitel . Su to socialne zvierata a neriesia kde ziju,riesia ako a s kym ziju
@anonym_18a306 keď si myslíš, že moje deti sú od rána do večera zatvorené v byte s mobilom v ruke alebo pred telkou, veľmi sa mýliš.
@anonym_066621 úplne rovnako, ako keď si ty myslíš, že bytový pes je zatvorený doma a strašne trpí. Tiež sa veľmi mýliš
@anonym_18a306 mne stačilo počúvať niekoľko rokov zavyjanie toho susedinho psa rovno nad hlavou. Načo taký pes v byte? Očividne trpel tým že tam bol pol dňa zavretý
@anonym_066621 citovo naviazaný pes, ako pes tvojej susedky, by zavýjajú aj v dome. Pes nezavýja a nešteká preto lebo je zatvorený v byte, ale preto lebo je sám.
@anonym_066621 rovnako moze zavijat pes na dvore alebo zavrety vo voliere. Aj pes, co ma k dispozicii 10 arovy pozemok moze cely den striehnut pri plote a vystekavat este aj vrabcov, ktori si na plot sadnu, nie to este auta a chodcov co prejdu okolo. Alebo moze zavijat celu noc na dvore. A to susedis pocuju rovnako ako ti v panelaku
Myslim,ze chovanie psikov v byte nieje problem pre psov.Vacsinou maju vybeh,veterinarnu starostlivost,kvalitnu stravu a lasku majitelov.Na druhej strane treba chapat aj susedov.Mame v bloku psa.Ked clovek vojde do bytovky ohlusi ho ten typicky psi zapach srsti.Ale ok da sa to prezit.Vsade je nejaka srst.Majitelia bytov si daju plavajucu podlahu a psik pobehujuci po byte vydava neprijemne,rusive klopkanie po podlahe.Dalsia vec,hlavne v teplych mesiacoch si clovek otvori na noc okno,no neskoro vecer ked chce uz spat,tak psy zacnu stekat,nahanat sa,majitelia ich okrikuju.Hluk taky ze zobudia aj deti.To iste rano uz o piatej.Posledna vec,ze psy a macky prenasaju rozne ochorenia a parazity a fakt nechapem majitelov ze sa nechaju olizovat a aj svoje deti.Nechaju ich spat v posteliach atd.Mozu byt ockovane,odcervene,ale je tam vzdy vysoke riziko prenosu.
Myslim,ze chovanie psikov v byte nieje problem pre psov.Vacsinou maju vybeh,veterinarnu starostlivost,kvalitnu stravu a lasku majitelov.Na druhej strane treba chapat aj susedov.Mame v bloku psa.Ked clovek vojde do bytovky ohlusi ho ten typicky psi zapach srsti.Ale ok da sa to prezit.Vsade je nejaka srst.Majitelia bytov si daju plavajucu podlahu a psik pobehujuci po byte vydava neprijemne,rusive klopkanie po podlahe.Dalsia vec,hlavne v teplych mesiacoch si clovek otvori na noc okno,no neskoro vecer ked chce uz spat,tak psy zacnu stekat,nahanat sa,majitelia ich okrikuju.Hluk taky ze zobudia aj deti.To iste rano uz o piatej.Posledna vec,ze psy a macky prenasaju rozne ochorenia a parazity a fakt nechapem majitelov ze sa nechaju olizovat a aj svoje deti.Nechaju ich spat v posteliach atd.Mozu byt ockovane,odcervene,ale je tam vzdy vysoke riziko prenosu.
@anonym_bcc55f Ja uplne chapem, ze ludia po sidliskach neznasaju psickarov - lebo ako pise niekto vyssie, nezbieraju hovna, psy nechaju stat hocikde, a ako pises ty, nechaju ich ziapat ci je rano, ci noc. A ja este doplnim, ze si myslia, ze ich psicka musi kazdy milovat a zboznujem "nebojte sa, on vam nic neurobi". To, za sa nechaju oblizovat a spat ho v posteli, to mi nevadi, to je kazdeho osobne vec. Podotykam, ze mame psa, no vychovaneho, nedovolime mu ziapat, hovna zbierame, nenechame ho ostiavat lavicky, panelaky a ani vysadbu pred panelakmi, len tak k hocikomu bezat.

@sense Asi ano, su utulky a utulky. Niektori prilis zapaleni su az trosku posahani a zachadzaju do extremov. Pes ma byt hlavne spokojny, a kde mu to bude zabezpecene, by malo byt nepodstatne. Niektory si rad polezi vonku na zahrade, iny zas vnutri. Nas napriklad potrebuje vyslovene nasu spolocnost a vidim na nom ten vnutorny pokoj, ked sme vsetci doma a on si lezi medzi nami na gauci. Ked sme v dome a dam ho na dvor, do minuty skuci, ze chce ist dnu.
@mandzula tak u našich tiez tak, tak kym su vonku a na zahrade tak je vonku s nimi akonahle idu dnu ešte kym je teplo ostane vonku ale inak dnu a tiez najprv chceli že len veranda ale tomu psiemu pohladu nemohli odolat a je vo vnutri ale nie na gauči. Prechadzky ma 3-4denne, takze nemaju nielen že vo vnutri ako je tu spominane našpinene ale dokonca ani v zahrade nie