Pes začal spať inde: Je za tým horúčava?
Náš pes celé roky spával vo svojom pelechu, ale posledné dni si ľahne vždy niekam na dlažbu do kúpeľne alebo do chodby. Správa sa normálne, len zmenil miesto. Je to len kvôli horúčavám alebo môže byť za tým aj niečo iné?
Skús sa zamyslieť, ale vážne.
Dlažba, kúpeľňa aspoň trošičku chladia, pelech asi sotva
Môj pes má kúpenú aj chladiacu položku.
https://www.drmax.sk/duvo-chladiaca-podlozka-pr...
Vrelo odporúčam a sebe tiež kúp nejaké vitamíny, možno ti pomôžu
@anonym_autor Pod pelechom mu prebieha tektonický zlom, hrozí zemetrasenie. Zvieratá to vedia vycítiť a tak si pes ľahol na bezpečnejšie miesto...alebo mu je len proste horúco. 😎
Skús sa zamyslieť, ale vážne.
Dlažba, kúpeľňa aspoň trošičku chladia, pelech asi sotva
Môj pes má kúpenú aj chladiacu položku.
@anonym_2a4744 tie chladiace podložky sú fajn. Ľutujem teraz psíkov zavretých v kotercoch pod plechovou rozpálenou strechou, veľakrát bez vody, alebo na priamom slnku. Stále veľa ľudí psa necháva takto trpieť.
a minulé leto nespával na dlažbe? moj vždy keď bolo horúco tak sa chladil ...
@biba_18 Nie, preto sa pýtam.
@anonym_autor môj pes začal tiež spať mimo pelechu. Má na zemi aj chladicu podložku alebo keď sme na záhrade ľahne si do kamienkov pod stromy, tam tiež nikdy neležal. Je to teplom neboj. Ja by som si tiež najradšej ľahla na dlažbu.
@biba_18 Nie, preto sa pýtam.
@anonym_autor urcite máte doma ducha a on len vycitil miesto, kde je to bezpecne
Nasa tiez cez rok si nikde inde okrem pelechu nelahne teraz najcastejsie je na dlazbe, pritom v pelechu ma aj chladiacu podlozku. Ved tym zvieratam je horuco, snazia sa najst kde im bude najlepsie.
pane bože🙄
@anonym_autor Ano je to kvoli horucavam. Moj pes tiez lezi prevazne na dlazbe lebo su aspon o nieco studensie. V pelechu mu je v tychto horucavach este teplejsie ako mu je uz teplo. Nic za tym nehladaj.

V 38stupnoch mam aj ja chut si lahnut na dlazbu… podla mna pochopitelne spravanie