14 ročný žiak ma urazil
Ahojte, žiak ba urazil, mali sme tému o zdravých vzťahoch a rozprávali sme sa ako ich docieliť, mali sme pracovný list, kde boli rady, ako sme ich čítali, jedna znela:" Psychológovia odporúčajú 5 objatí za deň pre zdravých vývoj osobnosti." Na to jeden žiak (14 r.) povedal, citujem: " Tak vy by ste boli za dvoch.".....nosím velkost 40, pri 170cm...vyzerám fajn, som mladá.....Samozrejme som sa zasmiala, že" nie hádam aj za troch, nie?"....
..no je to už pár dní a som z toho ozaj smutná......normálne TO mnou zamavalo, muž sa pýta co mi je, no he mi trápne mu toto povedať......hrozne SU tie deti drzé
...
zmen profesiu🙈
Vobec si nemyslim, ze narážal na tvoju postavu. Mozno ta vníma ako priateľskú zenu co sa dotýka pri rozhovore ludi. Alebo zvyknes žiakov objať?
Moj kolega ( bol fakt ožratý) nejako ma omylom chytil za prso a ja že si ma chytil za prso a on ze “fakt? Nečakal som že ich mas tak nízko”😅😅😅
Vôbec som sa neurazila, teda ja sa vôbec neurážam, robim si často zo seba srandu, neber sa tak vážne😉
Neporozumela som textu😆
@ivaa_ Tu hlavne vobec nie je iste, ci dobre pochopila, co on tou poznamkou myslel, mohol to byt kludne kompliment. Ak niecomu nerozumiem, tak skor ako sa urazim, tak sa spytam, co vlastne chcel basnik povedat🙂
@dskjhfdlkdjhl áno to je pravda
Keby si mala velkost 48 a vyssie tak to by bola urazka ale pri velkosti 40? Tovazne?🤣🤭
@jaja20 boze somto nejqko sprosto precitala 😂😂
@ivaa_ a samozrejme, deti si teraz ovela viac dovoluju, ako sme si dovolili my, ale v tomto pripade ide evidentne o nedorozumenie a zrejme je autorka nie uplne spokojna so sebou.
Si naozaj učiteľka?
Ja po prečítaní danej vety dedukujem, že tvoje objatie = OBJATIAM od dvoch osôb = KOMPLIMENT!
Zasa sú tí mladí všetci zlí? Už aj kompliment je urážkou?
Netreba hneď za všetkým nie o zle vidieť, možno je mladý muž platonicky zamilovaný do pani učiteľky 😉
@veronikazuko učiteľka si k žiakom dovoliť môže?😆v triede môjho syna bežne na slovine hovorí,či sú ozaj takí tupí,alebo to hrajú..a iné...pri tom chalani sú slušní,nedovolia si žiadne narážky..
Ty ako pedagóg by si mala mať nadhľad či to myslel tak či ako kompliment nemalo by sa Ti to dotknúť, že tvoj muž to na tebe vidí, že Ťa niečo trápi.Jedine, že máš poruchu príjmu potravy a problém s prijatím samej seba.Ved pubertaci toho narozpravaju chcú byť vtipní...nasilu, frajeri pred triedou
Ja som extremne vztahovacna, ale toto ozaj bolo myslene skor ako kompliment, ze kvalita tvojho objatia je hodna 2 objati. No a tu sa presuniem k niecomu inemu - ak ta vobec napadlo, ze to suvisi s tvojou hmotnostou, tak s nou mas asi mentalny problem ty. Pripadas si tucna? Inak by ta to snad neurazilo, nie?
@deti95060810 presne aj ja som to tak pochopila
Zeny, vy co hned urazate a pisete nech sa nad sebou zamysli, alebo nech zmeni povolanie, alebo ci je prvy den v skole, tak presne tak sa dnes niektori ziaci neuctivo spravaju k ucitelom. A preto sa nedivim, ked uvazuje, ako to bolo myslene. Nesudte, prejavte trocha porozumenia a lasky jeden k druhemu a hned sa nam na tomto svete bude lahsie dychat.
Podľa mňa to bol kompliment.❤
Nepoznám toho žiaka, neviem, ako to povedal, či s výsmechom, či vážne. Možno to je ten triedny šašo, ktorý sa snaží byť zaujímavý a takého sa treba naučiť uzemniť. A možno išlo fakt o nedorozumenie. Neriešila by som to. Decká sú však naozaj drzejšie. Nie všetky, samozrejme. Moja kolegyňa, veľká kočka, riešila s chalanmi v triede nejaký "prúser". Neudržala sa a provokatérovi povedala, že keby bola jeho mama, tak by si na zadok nesadol. A on je na to povedal, že keby bola jeho mama, tak si bratov robí sám...Hmm...
Decka su zle, nevychovane. Nic si z toho nebrob, prosim 🌷
Hmm,dovoluju si decka ,snazia sa byt vtipne,jasia sa,taky 14rocny chalan sa rad predvedie pred triedou,treskne hocico radoby vtipne,aj si trocha dovoli do pani ucitelky,caka mozno,ze sa tomu bude tiez smiat,ci co...Osobne si to neber,tato praca je tazka,mat to sebavedomie je dolezite.Ja si neviem predstavit ucit pubertiakov.
Akým tónom to povedal? Stalo sa to len raz? Môj spolužiak raz povedal na angličtine učiteľke peknej. I want fuck you ona sa zasmiala a zmurkla na neho - to vážne? A šlo sa ďalej vôbec si to nevšímala. On jej však chcel povedať ako ju ma rad a chcel na to využiť angličtinu ako tajný jazyk. Ten kontext bol iný.
Pri velkosti 40 si nemyslim ze to mala byt narazka na vahu, skor nejaky nevydareny kompliment. To, ze to takto vnimas hovori nieco o tom, ze mas problem so sebaprijatim a vninamim svojho tela, to by urcite bolo dobre reflektovat a popracovat na sebe, sama alebo v spolupraci s odbornikom. Pozor hlavne, aby sa take veci potom neprejavili na spravani voci ziakom. Ale urcite sa moze stat aj to, ze su decka drze a je potom tazke to ustat a zvladnut ako dospely clovek.
Ďakujem za oznam že ťa žiak urazil... Ak si berieš až tak k srdcu, čo detská povedia zvážila by som zmenu profesie... Treba sa kúsok odosobniť od nevhodných poznámok ľudí (vo všeobecnosti, nie len žiakov).
mala si mu vtipne schladit, ze tato poznamka rozhodne do zdravych vztahov nepatri 😀 Nemozes brat 14 rocnych capartov vazne.
Jeho poznámku som vôbec nepochopila...ako správny pedagóg si sa mala spýtať ako to myslel...ak bol ton hlasu drzý mala si ho hneď schladiť ...
Do budúcnosti tiez Radim popracovať na svojom sebavedomí a mať pripravené trefne odpovede a obrniť sa trochu...
@deti95060810 aj ja som to takto pochopila

Ja tiez bsolútne nechápem že by to myslel na tvoju veľkosť fyzickú ale úplne inak.
Ty si to tak zobrala lebo možno podvedome by si niečo chcela zmeniť na svojom tele alebo niesi spokojná. Ale podľa mňa to fakt nebolo myslené ohľadne veľkosti