icon

15-ročná dcera trávi veľa času v kúpeľni

4. máj 2025

Ahojte mám 15 rovnú dcéru, ktorá keď si ide umývať vlasy a aj sa sprchovať taj je v kúpeľni 20-25 minút. Každý týždeň hej hovorím, že nieje sama, ktorá sa chce ísť sprchovať ale stále tan je tak dlho. Ja už neviem ako ju donútiť tam byť kratšie, nejaké rady?

lulu0123
4. máj 2025

Veď máte celé poobedie na sprchovanie,tak kde je problém. My prichádzame domov o 18 alebo 19 a sprchujeme sa piati a stíhame v pohode.Ona ide hneď po príchode zo školy do sprchy,možno aj preto aby neskôr nezavadzala🙈 Toto je presne - nemám problém,vyrobím si.Možno by stačilo mať poobede aj iný program ako sprchovanie.🤷🏼‍♀️

really8
4. máj 2025

Toto Čo je zase za kravinu? Ona sa o 14. kúpe a ide aj do pyžama? Tebe fakt vadí 25 min.?

vilma7
4. máj 2025

Tak nech ide posledná, ak jej to trvá najdlhšie.

sisaka
4. máj 2025

V tom veku úplne normálne, môj syn, 17 ročný, každé ráno polhodina, večer tam trčí ešte dlhšie, našťastie nemusím stopovať, má vlastnú kúpelňu, nech tam aj spáva, len keby sa tam vtrepal ráno skôr, lebo každé ráno ide na doraz a potom mešká do školy…

laila22
4. máj 2025
@viestta

Vsak mate medzi sebou hodinove rozostupy, kde je vlastne problem? A kazdovecerna vecerna hygiena? To potom este pol dna chodite spoteni kym zaleziete do pyzama a do postele?

@viestta presne to ma napadlo, že to už nič nerobí, iba v kludovom režime? Lebo ak ide ešte von s kamoškami, na záhradu,valebo športovať, niečo upratať, tak sa spoti ešte 3x... Večer upotena do postele.

Autorka ja sa sprchujem v lete 3x denne. Ráno, po príchode z práce a večer pred spaním... A potom ešte podľa potreby.. Ty máš akú predstavu o Tom sprchovaní?

rachel36a
4. máj 2025

Moj syn je tam aj hodinu

alenka58
4. máj 2025

teda u nás sa začína sprchovať po 19 hodine, ale vy asi chodíte skoro spať

zuzubb007
4. máj 2025

To ma nenapadlo deťom to stopovať, dcéra aj syn su tam hádam vždy cez 15 minút, a ja sa len zmyvam 20 minút + sprcha aspoň 15 minút 🤣, ja neviem nemám problém = vyrobím si, a sprchovať sa o druhej poobede dobre čudné, do večera sa ešte 3 x spotim 🙈

doriiis
4. máj 2025

Chuda dievca

zuzanaam
4. máj 2025

20-25 minút? Moja 15 ročná je minimálne hodinu 😀. Každý večer a bez umývania vlasov. Sprcha, umytie zubov a že "skincare". Čo by som dala za 20 minút. 🙂

mariska1989
4. máj 2025

Mam 14 ročnu a teda vždy je pol hodiny . Ja som koľko x aj 45 min. poprípade hodinu keď si nepustím vaňu ( holenie ) takže za mňa 25 v pohode

ivik4
4. máj 2025

Jezis... poznam dospelich chlapov kt. Su v kupelni 45-60minut jak nic. Tak nech sa mlada umyva po Vas . Dohodnite sa

januska12323
4. máj 2025

To je zas nejaký blbý výmysel.

zobaka
4. máj 2025

vsetci doma sme tak dlho v kupelni ja niekedy aj 40 minut, kym si dam masku na vlasy, nohy oholim, ste doma 10 ludi, ze 20 minut je problem?

koniarova
4. máj 2025

Moje nervy. Vy s mužom sa dobre osprchujte. Ale ľadovou vodou, aby ste sa prebrali. 🤦🤦🤦25 minút je na mladú slečnu nič. Riadne cez Košice ste obaja. Limitovať kúpanie.

viestta
4. máj 2025
@laila22

@viestta presne to ma napadlo, že to už nič nerobí, iba v kludovom režime? Lebo ak ide ešte von s kamoškami, na záhradu,valebo športovať, niečo upratať, tak sa spoti ešte 3x... Večer upotena do postele.

Autorka ja sa sprchujem v lete 3x denne. Ráno, po príchode z práce a večer pred spaním... A potom ešte podľa potreby.. Ty máš akú predstavu o Tom sprchovaní?

@laila22 ja si tiez neviem predstavit osprchoat sa o druhej a potom uz nic. Aj v lete ked treba dam aj 3x za poobedie rychlu sprchu, co sa clovek spoti ani nevie ako. A vecer uz seriozna hygiena pred spanim.

lucia13022023
4. máj 2025

Ja som čakala ze napíšeš tak dve hodiny 🤣moja sestra v 15 vstavala o štvrtej ráno, aby si umyla jej dlhocizne, husté vlasy každý jeden deň, následne ich hodinu fukala fénom a potom si ich zehlila ďalšiu hodinu. KAZDY. JEDEN. DEŇ. Do pol ôsmej... 🤣 25mim je nič.

domkakvet
4. máj 2025

Aky je problem?

sulejmanka
4. máj 2025

A kde je problém?
25 minút v kúpeľni?
Stopuješ to aj ostatným či len dcére?
Chudák dcéra.

personality
4. máj 2025

Kks mať rozpis, kedy môžem ísť do kúpeľne, uff

jeennyv
4. máj 2025

Pokial nepusta tolko min vodu a robi si svoje cinnosti je to ok uplne..znama mala iny extrem jej dcera “meditovala” v sprche takto pol hodku im tiekla voda…300e nedoplatok za vodu..potom normalne jej uberala cas jak vo filme..stopla jej vodu 😀😀umyty neumyty ides…

janage
4. máj 2025
@jeennyv

Pokial nepusta tolko min vodu a robi si svoje cinnosti je to ok uplne..znama mala iny extrem jej dcera “meditovala” v sprche takto pol hodku im tiekla voda…300e nedoplatok za vodu..potom normalne jej uberala cas jak vo filme..stopla jej vodu 😀😀umyty neumyty ides…

@jeennyv ja už uvažujem zaviesť kuchynské minútky. Lebo voda tečie. Apelacia na ekologickú stránku ani ekonomickú nezaberá. Tiež mám typy čo pod sprchou relaxujú

michaela329
4. máj 2025

Ja mám 40 a som tam pol hodiny 🤣 Však si urobte rozvrh na kúpeľňu,my sme tak doma u našich mali, kým bola len jedna.

luccija
4. máj 2025

A co je problem?ved každý ste tam v inom čase.Mne vadí, že u nás všetci po 22 hod sa bijeme o kupelnu a ráno jediné šťastie, že ja sa nechystám, lebo dcéra je v kúpeľni 6-6:40 muž si tiež každé ráno umýva vlasy..

maja249
4. máj 2025

Mojej známej 11 ročná dcéra je v kúpeľni zamknutá 2 hodiny!!! a to v kuse púšťa na seba teplú vodu. Mamička jej nič nepovie, lebo chúďa dievča, má to ťažké, je trošku spomalená...a to nechcite počúvať tie sťažnosti na výšku nedoplatkov...deti sa biť nemajú, ale ja by som ju s mojou cholerickou povahou po druhom upozornení asi tak strieskala, že by nevedela, ako sa volá.

danielahamar
4. máj 2025

Moji chalani tam toľko sú, každý jeden zvlast😅. Takže je to ok

jeennyv
4. máj 2025
@janage

@jeennyv ja už uvažujem zaviesť kuchynské minútky. Lebo voda tečie. Apelacia na ekologickú stránku ani ekonomickú nezaberá. Tiež mám typy čo pod sprchou relaxujú

@janage znama, ze dcera si sadla a pomalicky maska, vlasy, holenie atd atdslimacie tempo

sisska96
4. máj 2025

Mne iba vlasy trvajú 45 minút 😅😅😅

hederamonstera
4. máj 2025

Ty vole, sprchovat sa v strede dna…no dobre, zaujimava rodinka ste😁
Ked si neumyvam vlasy, som v sprche 5 minut, tvoji chlapi tam tiez nemaju co take robit kazdy den, takze kludne sa vsetci mozte osprchovat od 19-20

autor
4. máj 2025
@hederamonstera

Ty vole, sprchovat sa v strede dna…no dobre, zaujimava rodinka ste😁
Ked si neumyvam vlasy, som v sprche 5 minut, tvoji chlapi tam tiez nemaju co take robit kazdy den, takze kludne sa vsetci mozte osprchovat od 19-20

@hederamonstera tak keď si neumyvame vlasy tak sa normálne sprchujeme od 19 alebo 20