icon

17 ročná dcéra má zvláštne sny

natasa122
31. júl 2012

zdravim... velmi ma trapi problem mojej dcery... kazdy by si povedal ved su to len sny ale ony mi nahanaju niekedy az husiu kozu ... dcera ma 17 rokov je velmi citlivy clovek ... naozaj ma trapi to ze minimalne dva tri krat za tyzden sa jej snivaju doslova nocne mory budi sa s placom velakrat sa cely den aj boji ... potom sa len obzera ze stale citi ako keby ju niekto sledoval ... a najhorsie je to ze niekedy sa tie jej sny aj vyplnia ... napriklad ked to zacalo jej prvy sen sa hned aj akokeby vyplnil ... nechcem byt poverciva na sny ale bud to bola naozaj hlupa nahoda alebo potom uz neviem ☹ dcere sa snivalo ze vosla do nejakeho velmi stareho domu a ze na starej stolicke sedela neskutocne smutna nevesta ... dcera sa jej v tom sne pytala ze co jej je a ona ze nic len umriem ... dcera mi to opisovala tak ze pri tej neveste sa citila tak neskutocne smutna ze ju az srdce bolelo a ze silou mocou sa chcela zobudit a nedalo sa jej to ... zobudila sa s neskutocnym placom ... vtedy mi to hned nedalo a vyhladala som si ze co by to asi znamenalo ... naznacovalo to umrtie v rodine ... a necely tyzden umrel mame brat ... zdravy chlap ani nie 50 rokov... mozno to je naozaj len nahoda... ja neviem len som zufala z toho ze za posledne dva mesiace sa dcere snivaju veci napriklad ze samu seba vidi obesenu alebo ze jej vytrhavaju vlasy ... alebo ze v jej izbe boli v koberci napichane ihly a medzi tymi ihlami boli jej vlasy a krv ... najcastejsie su to aj sny typu ze sa kupe v spinavej alebo v modrej vode... vyhladala som si aj to a ze vraj to znameza ze clovek ochorie alebo umrie a na to nechcem ani pomyslet ... alebo ze ju niekto topi,muci a ublizuje ... sme z toho zufaly ... a hlavne dcera trpi na viac pretoze tie sny naozaj na nu posobia tak emotivne ze sa budi s placom ... rozmysla nad tym cely den a hlavne je taka roztrzita... k psychologovi s nou nechcem ist bojim sa ze ju vyhlasia za nejaku narusenu alebo labilnu ale ona taka nie je ... je velmi mudra inteligentna chodi na gymnazium uci sa na jednotky... je len velmi citliva proste ked pride o nejakeho kamarata alebo osobu znasa to velmi tazko .. ale inak sa niekedy cudujem ako sa vie nad niektore situacie povzniest a zvladat ich ... prosim vas dajte mi nejaku radu aj ked viem ze bude asi tazke mi v tomto pomoct alebo aspon mi povedzte vase skusenosti ... lebo uz som zufala lebo dcera strasne trpi ☹ dakujem

Strana
z3
sunshineka
19. feb 2014

aj ja mam nocne mory.su obdobia,kedy sa mi sniva ako tragicky zahynie nejaky clen rodiny alebo mna zabiju,nahanaju.tie sny su take realne a plne tiesne.vzdy sa budim s hrozou a neviem do rana zaspat,co premyslam nadtym.a snivaju sa mi vzdy v obdobi stresu a vypatia napr. v praci,ked mam stresy alebo podobne.sen ti vzdy vyjadruje tvoje vnutorne rozpolozenie.mne sa dlhe roky snivaju taketo hrozy.za tie roky som sa naucila identifikovat ich a vtedy si poviem,ze sa musim dat vnutorne doporiadku,upokojit sa a ked som ja v pohode aj zle sny su prec.tiez som citlivy a emotivny clovek.vela veci nasavam z okolia a drzim ich v sebe a potom tak sny vyzeraju.tvoju dceru nieco trapi,mozno emotivne preziva skolu a vnutorne je nestabilna,preto jej sny davaju najavo,ze je nacase sa zoptimalitovat.mozno by nebolo zle precitat si nejake knihy o snoch a pracovani nasho podvedomia,kedze sen je odrazom nasich pocitoch,zmatenosti atd. a keby nevedela ako sa dat vnutorne doporiadku a budu ju prenasledovat aj nadalej,mala by ist za psychologom.ten ju navedie ako si pomoct

nicol285
13. mar 2014

Ahoj, je mi to naozaj luto, ale podla mna skus ju nechat spat vedla teba v postely (vedla hocikoho komu veri, vidi v nom oporu,...) aby mala pocit väcsieho bezpecia, ochrany a ak by sa jej to snivalo aby si ju mohla zobudit....
Napadli ma aj ine riesenia ale tie tu uz casto odznely...
Drzim palce aby to prestalo jej, ale aj vsetkym ludom....

ketrinka2017
6. jan 2020

Ahoj ja to mávam už dlho to isté sny takéto podobne a vždy sa vyplnili.... Asi 5 rokov to mam. My sme mali v rodine vescicu moja prababka bola, ale určite chod s nou k psychologovi🙂nebude ju mat nikto za blázna. To je normálne chodiť k lekárom pýtať sa, zisťovať.... Ale sú taky ľudia čo majú trosku také "schopnosti" akoby. Ze predvidaju v snoch.

monula949
20. jan 2020

@natasa122 mi mame niečo podobné dcéra má 17 rokov a jej sa sníva že zomierajú členovia rodiny

Strana
z3