19-ročný syn mi prerástol cez hlavu, čo robiť?
Ahojte,nikdy som si nemyslela ,že budem zakladať podobnú tému,žiaľ.
Mám starosti so synom.Celkom sa mi vymkol spod kontroly.Tento mesiac dovŕši 19 rokov,ma pred sebou posledný maturitný ročník.Zhruba pred pol rokom som začala badať na ňom zmeny a teraz cez prázdniny to totálne vyvrcholilo.Zmeny nálad,opovrhovanie mojou osobou,nočné flakačky,doma nič nepomáha.Nejde to s ním ani po dobroty ani ráznejšim slovom.Ked mu dám zaracha,stačí ,že odídem do obchodu a zmizne von ,potom nezdvíha ani mobil.Neda sa s ním ani rozprávať ,hneď do mňa slovne skáče.Pomoc nenájdem ani v jeho otcovi,sme rozvedený a nemá o neho zaujem.Zobrala som ho dr ,a proste potvrdilo sa ,že v moči mal stopy marihuany.
Prosím vás až je to niekto čo niečo podobné riešil ako mám pokračovať?Obávam sa ,že nechá aj školu,stále si melír svoje ,že ho to nebaví.Ked poviem , nech myslí na svoju budúcnosť,jeho odpoveď je typu môj život -moje rozhodovanie

Prosim ta, daj sa do kludu. Z travy nerob cirkus, ani ma svoje rizika, je nezpecna, ale to aj alkohol. V tomto veku huli kazde druhe dieta a teraz ti poviem tajomstvo, vela ludi to robi aj v dospelosti. Niekto si da prilezitostne pivo, iny si zapali s kamaratmi jointa. Su to normali slusni ludia, so slusnou pracou a casto rodicia. Ver synovi, ze bude ok a zvladne mladost a prechod do dospelosti, zivot ako diskopribeh k tomuto veku patri. Nepokaz si s nim vztahy nezmyselnymi trestami, ved ma 19 rokov 🤦♀️