icon

Aké témy sú dôležité pre mládež?

28. sep 2024

Aké témy sú podľa vás pre mládež najdôležitejšie? Čo by sme mali mladým ľuďom prizvukovať a o čom by mali počuť, vedieť, vzdelávať sa? Ďakujem za vaše postrehy.

pribinak
28. sep 2024

Finančná gramotnost

anjelicek26
28. sep 2024

Zaradit do normalnej vyuky temy ako uvery, pozicky, hypoteka, splatkovy kalendar, povinne platby, inflacia, narast nakladov, povinna rezerva, zdrazovanie, ako napisat ziadost o zamestnanie, ako sa pripravit na pohovr, ako zvladat stresujuce situacie, ako sa vyhybat konfliktom na pracovisku...

Prizvukovat? Nemusis mat vsetko a nemusis to mat hned, nie za cenu dlzob a osobny bankrot NIE JE riesenie...

A co je najdolezitejsie? Ak cokolvek strasne pokasles, ja a tvoj otec s tebou aj mrtvoly zakopavat pojdeme, nikdy sa nestane nic take zle, aby sme to SPOLU nevedeli dat doporiadku...

rozculena
28. sep 2024

toto je tiež od teba? čo robíš nejaký výskum,alebo potrebuješ článok do časopisu?
https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/je-vsetko-na-svete-naozaj-relativne/

dragon29
Odpoveď bola odstránená
autor
29. sep 2024

@rozculena nie, toto nie je odomňa, ale keď som to videla presne som vedela, že sa nájde niekto, kto si to bude myslieť… odpoveď na tvoju otázku - potrebujem nápady pre obsah na socky, ktoré sa týkajú mládeže a keďže tu je veľa mamičiek, ktoré majú doma mladých dospelých, pubertiakov, kde inde by som našla lepšie nápady ako tu?

pininka1
29. sep 2024

Samostatnosť, samostatnost, samostatnosť, vo vsetkom

janinah
29. sep 2024

Žiť podľa 10 božích prikázaní,v tom je obsiahnuté všetko.Keby sa toho držal každý máme raj na zemi.
S deťmi máme také rodinné heslo " smelo a slušne" a celkom to pomáha prekonávať prekážky.
A vedia.ze vždy sa majú kam vrátiť a ku komu obrátiť o pomoc,vždy.

leuska0910
29. sep 2024

Podla toho, co tu niekedy citam, tak sexualna vychova..

bloger
29. sep 2024

Podľa mňa témy ako láska, vzťahy.

doriiis
29. sep 2024

Ja svoje deti učím a prizvukujem im:
-Nikdy sa nespoliehaj na nikoho.Nikto tu pre teba vždy a stále.Spoliehaj sa iba na seba.
- Čím skôr si zabezpec vlastne bývanie a vlastné auto.Nebud závislý na nikom.Stary byt a staré auto je vždy lepší ako nájom a život bez auta
- nestuduj gymnázium.Studuj odbor.
- maj široké lakte,dobré srdce,miluj ľudí ale nepripúšťaj si každého,

levi767
29. sep 2024

Ja akože student by som povedala ze určite by som zaradilo ekonomiku (a to sú aj tie pôžičky atd) . Keď som bola menšia vôbec som nemala o takých veciach tušenie ale teraz aj keď v TV niečo počujem tak aspoň mam nejakú rozhlad

lenkakravcova
29. sep 2024

Vypĺňanie slovenských papierovačiek:
Ako napísať žiadosť o povolenie..
Vyplniť daňové priznanie typu A, B..
Ako podať potvrdenia elektronicky s el.podpisom
Ako vyplniť žiadanku na zdravotné poistenie do zahraničia atď atď

nelka93
29. sep 2024

Rozhodne financnu gramotnost. V niektorých školách to už majú, ale aj tak je to bieda

milanemila
29. sep 2024

Kriticke myslenie, financna gramotnost a sexualna vychova

rozculena
29. sep 2024

keď čítam tie návrhy,tak sa vážne zamýšľam,čo sa tie decká vlastne učia v škole....rodičia tiež totálne zlyhali
keď niekto nevie,ani ako má poslať doporučený list...