icon

Aké zimné topánky nosia vaši 14-roční chalani?

skumavka
24. nov 2022

Ahojte, podeľte v com chodia vaši pubertiaci v zime? Môj keby mohol tak chodí v teniskách cely rok🙄 Ako to riesite u vás? Diky

Strana
z2
elenka.k
25. nov 2022

@simsalabim tak to potom bude pravda, môj len gúla s očami ak to spomínam, asi vyvesím bielu vlajku

alusha
25. nov 2022

@elenka.k tielko? v ziadnom pripade... moj nosi dokonca celorocne tricko s kratkym rukavom... s dlhym na seba neda... jedine tricko + kosela alebo tricko + mikina...

elenka.k
25. nov 2022

@alusha presne takto to nosí aj môj, fu tak niečo na tom bude
musím sa s tým zmieriť, že už je veľkáč - vďaka za info
ináč baby - ja som môjmu mn. už prestala kupovať tielka asi pred 5 r. - mne sa zdali byť stále ako nové...? ... potom som prišla na to, že on ich vôbec nenosí a ani nikdy nenosil. 😅

nika1971
25. nov 2022

@alusha aj moj nosi tak...jedine tricko s kratkym rukavom, mikina a zimna bunda

simsalabim
25. nov 2022

@alusha aj moji vsetci traja--- triko s kratkym rukavom celorocne a na to mikina pod. Vynimkou je termooblecenie, ked lyzuju.

att123
Odpoveď bola odstránená
zuzpap
Autor odpoveď zmazal
skumavka
autor
25. nov 2022

@elenka.k tielko je úplne mimo, to uz vobec neskúšam, vlastne aj tričko s dlhým rukávom je trápne, ale keď tak rozmýšľam, začalo to kedysi dávno sandálami 🤣 , no a teraz sme vo fáze, ze v lete šľapky, alebo clenkove tenisky, z ktorých je aj mne mdlo ked ich na nom vidim v 35 stupnovej horúčave a v zime tricko s krátkym rukávom a na ňom zimná! bunda, pripadne este mikina, keď už je fakt kosa a samozrejme členkove tenisky z leta🤣 Ale teda, ved budme radi ze su takí nenarocni, aspoň to (zatiaľ) nejde až tak do peňazí 🤣

elenka.k
26. nov 2022

@zuzpap
@skumavka
Tak to budú mať asi všetci chalani 🤭, baby vďaka za info som kľudnejšia a sa s tým zmierim 🙃

luccija
26. nov 2022

@danielaviki kup v Decathlone

luccija
26. nov 2022

@skumavka asi to netreba riesit.Ja som mala tento tyzden hned rano scenu, lebo vonku 1 st a isla vo Vanskach, ktore nosila v lete, ked bolo 39 st.Na zimu ma Thimberlandy, ale to asi az, ked bude sneh zoberie na mikost.Bunda rozponuta radsej sa bude drkotat

zuzpap
Autor odpoveď zmazal
elenka.k
26. nov 2022

@luccija to práve aj moja sa nie a nie zapnúť zips na vetrovke, mne na nervy, len po nej skríknem , pridrž si aspoň na hrudi tú vetrovku .. nechápem? Aj my sme také boli? 🤔

elenka.k
26. nov 2022

@zuzpap že?
Ak bol malý chcel iba farebné krásne kričiace tričká a teraz? To ako do tmy ... zladenie
🤭😁

zuzpap
Autor odpoveď zmazal
mafia102
26. nov 2022

@elenka.k tielko bez sance, som rada ked ho prinutim aspon spodky obliect

luccija
26. nov 2022

@elenka.k ciapka?ani nahodou pokazi sa jej uces.Este minuly rok si kupila vela peknych ciapok.Ja som rada, ze je zatial teplo.Neviem ci sme take boli asi ano🙂pamatam si tie hadky s mamou, ze som si rano umyvala vlasy a fenovala o 05🙂)a pomaly s mokrou hlavou isla von.

anita1978
Odpoveď bola odstránená
kingstonka
26. nov 2022

@danielaviki https://www.decathlon.sk/p/307054-69208_panska-... napr. Tieto? Môj syn ich ma a je spokojny

lulamx
27. nov 2022

@danielaviki rozmyslala som, ze keby potreboval syn topanky do snehu/clapkanice, kupim toto: https://www.hornbach.sk/p/obuv-ardon-freeze-vel...
aj tak si to obuje maximalne 5x.

danielaviki
27. nov 2022

@kingstonka dakujem pozriem tieto

danielaviki
27. nov 2022

@lulamx toto by na nohy nedal 😁

danielaviki
27. nov 2022

@luccija od tial nam moc topanky nesedia ale este zimne pozriem

danielaviki
27. nov 2022

@kaktusik007 prvy alebo druhy februarovy tyzden 😁 este ani presne nevieme

kaktusik007
27. nov 2022

@danielaviki no vyborne, my ideme v marci - podelia sa 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

ninka123
27. nov 2022

@skumavka môj syn toleruje takéto Sprandi už 4.rok, vždy len väčšie číslo kúpime, hlavne aby boli horčicové 😆

danielaviki
27. nov 2022

@ninka123 a taketo fakt vydrzia lyzovacku? Kde ich kupujete?

ninka123
27. nov 2022

@danielaviki impregnujem ich, ale určite nie sú na hodiny v snehu 😉. Nosí ich do školy a na lyžovačke sa len rýchlo prezuje😆

Strana
z2