Ako bojujú dievčatá bez boxu?
Biju sa aj baby tak ako chalani päsťami?
Aj ešte niečo?
Čaká ťa bitka od baby? 🤭
Som boxeristka tak sa pytam ze keby nieco tak ci mam cakat dolamany nos alebo nieco lebo viem ze s chalanmi je to ine.
Kedze na boxe som jedine dievca
Palicami a boxermi
@name_354 ooj tak to sa priprav na všetko 😁.
@zuzanita1609 no to zas nie ale spoluziakova frajerka si na mna povymyslala veci a ze neviem co som spravila ze ak sa to bude opakovať tak si ma pocka a pobavi sa so mnou inak.
Ze ved uvidim
Tak sa pytam ze ako sa biju dievčatá ked niesu boxeristky
@vanilkovazmrzka no super😂
@name_354 a koľko máte rokov? 🙄
Ja že nejaký priateľský zápas máš a tu hneď bitky. Treba sa naučiť sebaobrane,nie boxu 😉
Deti ale uz je skola treba sa ucit a pisat ulohy
@zuzanita1609 15
@vanilkovazmrzka naucena a pripravena
@zuzanita1609 no rodicia su ešte proti zapasu ale box ma bavi
@name_354
no rovno jej tresni takú aby si to zapamätala keď sa ti vyhráža. Zalezi aj, co je to za hulvatku a ci poskytuje aj nejakým nožom alebo príde s ďalšou posilou. Lebo jedna na jednu je rozdiel ako jedna na 3-4. A to ti poviem aj môj dvojmezrovy muz. Teda za predpokladu, ze by to boli 3-4 výtržnosti ane baby, ktoré sa bojovým športom venujú. Po edz to doma rodičom aba to potom nehodil niekto na teba, ze si začala.
@name_354 to je fajn,keď ťa box baví,ale nebi sa! Budeš mať problémy a na box môžeš potom rovno zabudnúť. Veci si treba vysvetliť a zbytočným konfliktom sa vyhnúť.
Baby zvyknú útočiť zákerne od chrbta, v presile a nešetria ani kopancami do hlavy. Ak niektorá prekročí tvoju komfortnú zónu, daj jej nadrzovku ranu do zubov. Nikto ťa za to stíhať nemôže.
zacni kurzom sebaobrany. ta ti pomoze v kazdom pripade. a konflikty sa neriesia bitkou. nahodou sa nieco stane (zly pad, zle dana rana) mas problemy na cely zivot. a nie je pre dievca nic horsie ako povest bitkarky. je to primitivne. vo chvili ako sa znizis na jej uroven si prehrala aj keby si bitku vyhrala. uplne zle. nebudes za hviezdu ani keby si vyhrala.
Co ked su karatistky? ( Moj pripad) , tiez aikido 😂 Ale zatial som teda iba jednej babe jednu vylepila. Ale bitka teda nikdy nebola 😀 To som odmietala z principu.
@name_354 ked uz dojde na nejaky konflikt, tak za mna ( toto nam radil aj sensei), uhni sa, postav sa k nej paralelne zboku, chyt ju pod ramenom ( pod pazuchou), druhou rukou chrbat, myknut ju smerom dopredu a strati stabilitu, svihnut niekde na travu a ist dalej. Idealne teda utiect kym si uvedomi, ze je zaprasena od hliny. Tam by sa nemalo nic vazne stat. Za mna vzdy vyradit supera z rovnovahy, cakaju uder, ale nie to, ze ich proste hodis bokom do prec.
No toto je z karate lenze vzivote som karate nerobila a jedinym mojim sportom je box
Moja dám ti jednu dôležitú radu: Nebi sa s ňou v 100 metrovej blízkosti od školy. Ak by sa jej niečo stalo mala by si problém ty a v škole. Najlepšie by bolo keby ste išli po škole von, keď bude mať za ňu zodpovednosť jej matka. Ale preboha jej nedolám všetky kosti. Maximálne nejakú modrinu aby si pamätala že sa nemá do teba navážať. Aký máš vzťah so spolužiakom/jej frajerom?
No ona neni ziacka nasej skoly so spolužiakom mam dobry kamaratsky vzťah ked traba ja si zastanem jeho on mna

@name_354 skôr ťahajú za vlasy