icon

Ako dosiahnuť, aby sa z kamaráta stal môj frajer?

29. sep 2020

Ako to dosiahnut? Bavime sa polroka aj sme urcite obdobie k sebe nieco citili ale nemame cas na vztah popri škole a dialke. Zachvilku koncim skolu a chcwla by som s nim nieco viac ale ako?

jaskolka
29. sep 2020

A chce "niečo viac" aj on? Lebo ak je to jednostranne, nič neurobíš. Hlavne ak nemáte "čas na vzťah kvôli škole a diaľke". Ste od seba 500 km?

mima1
29. sep 2020

Musi aj on chciet potom uz neni problem. Ja som mojho poznala rok Chodili sme von ako partia a az potom po roku sme sa dali dokopy ako par a sme spolu 20rokov

suzie26
29. sep 2020

Nesilila by som to

viestta
Odpoveď bola odstránená
rora
29. sep 2020

chalan ktory ma o dievca vazny zaujem, ho nejakym sposobom prejavi aj ked nie je vela casu na osobne stretavanie.... z jeho strany ten zaujem zrejme uz nie je, nevnucovala by som sa....

eliskadad1
29. sep 2020

tak sa s nim treba otvorene porozprávať o tom a uvidíš, či aj on niečo k tebe cíti a či aj on chce niečo viac.

bibina666
29. sep 2020

Mne pomahal alkohol, ale ja som stara skola😀 Sla by som do toho naznakmi a ked aa nechyti bud to nechaj tak, alebo sa na rovinu pobav. Nestracaj pripadne cas pre nieco co nemusi davat zmysel a pohnes sa dalej. Vela stastia🙂