icon

Ako postupovať, ak nechcem, aby sa stredoškolák zúčastnil akcie?

26. okt 2024

A keď nechcem, aby sa moje dieťa (stredoškolák) zúčastnilo takejto akcie, napíšem ospravedlnenku a do dôvodu uvediem nesúhlasím s podujatím?
Bude to stačiť?
Dakujem

Ako postupovať, ak nechcem, aby sa stredoškolák zúčastnil akcie?
viestta
28. okt 2024

@maja22 bez vetra sa ani listok nepohne. Nie v tejto teme, ale v inej nas Julca pooznacovala ako zakomplexovane. V osem rokov starej teme, kde osem rokov nikto neprispel, dokonca ani jedna z tych, ktore oznacila tam neprispeli a zacala
julca777 Včera o 17:27
Len aby to tu bolo ostatným žienkam jasne, tak je tu asi 5 žien, ktoré sa veľmi rady hádajú. Raz som do diskusie napísala ze je hriech mat dieťa pred svadbou a všeobecne sex pred svadbou, lebo bola taka diskusia a začali sa do mňa navážať a skoro všetky sa zapojili aj tu... Taze rada vás počujem @tetrapetra a spol. 🙂
pokracovala
julca777 Včera o 17:29
@julca777 @bessie12 je ďalšia 🙂
zaklincovala to
julca777 Včera o 17:35
@tetapetra a co... Môžem sa vyjadriť a upozorniť na to... To je jedno, videla som témy, ktoré boli staré a písali tam. A ak mi zakomplexovana si tak ty a ešte @bessie12 a @viestta a spol. neviem kto tam ešte bol

Takze nie, my sme sa do nej neobuli, ona iniciativne pooznacovala "triednych nepriatelov". Ja som si dala tu robotu, presla som celu temu, nic, nicovate nic som do tej temy nenapisala. Julca random nasla debatu kde vyplula jedovatu slinu na tie, ktore jej kolu oci. Nie, nie je ona obet, darmo sa bude lutovat, darmo sa jej budes zastavat. Zozala to co zasiala. Tak jej treba.
https://www.modrykonik.sk/forum/dni-s-linolou/co-si-myslite-o-halloweene/?page=5&scrollto=first

tetapetra
28. okt 2024

@julca777 si chorá reagovať na tému, ktorá prebehla a skončila pred 8 rokmi? A tá druhá pred 4? Že pomôcť? S tými svojími blbymi názormi? O diablovi, smrti, pekle?
A v čom klameš? Vo všetkom! Ty, že akceptujes názory? Veď si tu všetky nazvala pohanmi, pritom netušiš,čo to slovo znamená. Potom si tu svoju rímskokatolícku vieru nazývala tou naj naj naj a všetky ostatné sú zlé. A samozrejme pokračovalo ďalšie kolečko pekla,diabla....

julca777
28. okt 2024

@viestta takže ste sa do mňa obuli, len som chcela ostatným babám povedať, že teda sa veľmi rady hádate keď máte stále potrebu reagovať a vysmievať sa z mojich komentárov

julca777
28. okt 2024

@tetapetra viem co to slovo znamená
Pohanstvo
človek, ktorý nie je žid ani kresťan, príp. ani moslim (iba v islame)
človek, ktorý sa nehlási k žiadnemu zo svetových náboženstiev.
vyznavač polyteistického náboženstva (antických náboženstiev, predkresťanských európskych náboženstiev alebo moderného novopohanstva)
vyznavač prírodného náboženstva.

Pohan a ateista je to iste, ale pohan ma ešte viac významov... Toto som tu pripla pre tých, ktorí to nevedia a tým si očividne ty keď si myslíš, že ja to neviem

tetapetra
28. okt 2024

@julca777 hovby vieš. A ešte k 8rokov starej téme, klameš,ty si označila Viestu. Ja som ti len napísala,aby si si prečítala čo je Halloween a potom to začalo.

h2
28. okt 2024

@maja22 Ale za to si ona môže sama. Čítala si všetky jej príspevky?

julca777
28. okt 2024

@tetapetra pozri sa, v tej 1 veľkej správe som vám to vysvetlila... Pozorne si ju precitaj... Neklamem, len vy mi neveríte... Toto nie sú názory, ale pravdy a nie sú blbé. Ale ja sa tu s vami nejdem doťahovať. Vždy keď napíšem na takúto nejakú diskusiu komentár a nie je v súlade s tým, čo si myslíte vy tak začnete sa so mnou hádať a potom sa čudujete, že ja vám poviem, že ste zakomplexovane... Mohli by ste sa na mňa hnevať keby som prišla do diskusie a začala len tak bezdôvodne na vás nadávať a vysmievať sa vám, ale vy ste začali a ja už tieto veci s vami riešiť nejdem. Napísala som vám 1 dlhu správu, v ktorej je všetko... Sú aj dôkazy (lebo vidím ze skoro všetky ich potrebujete) takže už sú to len výhovorky a potreba ma provokovať a hádať sa

julca777
28. okt 2024

@tetapetra áno označila, ale vy ste sa začali navážať do môjho momentu a do tejto diskusie ma pozvala @viestta.... Inak by som tu ani nebola

tetapetra
28. okt 2024

@julca777 ty zo seba robíš väčšieho pápeža ako je pápež. Strč si tie sprosté reči do zadku. Ty si bola tá, ktorá označila Viestu. Choď si strašiš svoju okolicu,tými bludmi

viestta
28. okt 2024

@julca777 vymievat sa z tvojich komantarov netreba. To zvladas samoobsluzne. A ano pozvala som ta do tejto debaty. Presne tak ako si ty mna pozvala do tej osemrocnej.

tetapetra
28. okt 2024

@julca777 tu to máš, vidíš kto koho označil

julca777
28. okt 2024

@tetapetra ja o tom viem... Nebavím sa o označení, ale o navážani sa do mojich komentov keď mala @viestta diskusiu o tom sexe pred svadbou tak som napísala slušný komentár a už začala sa navážať a byť protivna len preto, že bol iný ako sa jej páči

julca777
28. okt 2024

@viestta tam som ťa neozvala sama si došla

julca777
28. okt 2024

@tetapetra to nie je pravda a navyše to nie sú bludy

tetapetra
28. okt 2024

@julca777 ale už sa tmoliš lebo som ťa prichytila pri klamstve. Veď mne ukazuje,kde prebieha diskusia,preto som tam bola 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ . A teraz vytiahnes tému o sexe 🤦🏻‍♀️ @maja22 tak tu to máš.

mironka
28. okt 2024

Ja napríklad nevidím nič pekné na tom, aby sa priamo či nepriamo podporovali démonické bytosti a mágia (z čoho vyplýva zjavne niečo negatívne). Čo je na tom také úžasné? Za mňa nie...a vôbec tu nejde o pôvod ,,sviatku,, ani nič. Pre mňa je to strašné a desivé. Preto k tomu nevediem ani svoje deti. A áno,akcie by sa nezúčastnili.

viestta
28. okt 2024

@julca777 ja som mala diskusiu o sexe pred svadbou? Nikdy som ziadnu diskusiu na MK nezalozila, nie to este o mimomanzelskom sexe. V tomto pripade su len dve moznosti, klames naschval alebo sa ti to nejak v hlave pomotalo a uz nevies kam s konopi.
Za druhe:
Ked ma oznacis, tak mi pride upozornenie, tak som si precitala co pises, no a nehnevaj sa, nazvala si ma zakomplexovanou a mala som sa vyjadrit tak som sa ta pytala:
viestta Včera o 17:51
@julca777 tebe uplne hrabe? Specialne som precitala, co som do tejto debaty osem rokov dozadu napisala. No nenapisala som nic. Ale ty si ma potrebovala vyzvat aby som sa vyjadrila. K comu sa mam vyjadrit? K helloweenu, sexu pred sobasom, nemanzelskym detom, k tomu, ze som zakomplexovana, alebo nedajboze k tym hlupostiam co tu vypisujes?

Takze znovu napisem. TY si zacala urazat, takze sklapni a nehraj sa tu na obet. Co si zasiala, to znes. Si chudera, len ani netusis az aka. Neviem ci ta lutovat alebo sa na tebe zasmiat.

maja22
28. okt 2024

No dobre, na toto vazne nemam chut ani energiu, musim este nieco uvarit na zajtra... Asi by ste to uz mali vsetky dotknute nejako uzavriet, je to uz tocenie sa v bludnom kruhu.
@julca777 Ak sa dokazes ovladat, uz nereaguj a neodpisuj, prosim ta 🙈Vsetko podstatne tu bolo povedane.

julca777
28. okt 2024

@tetapetra ja ju nevytahujem, len som povedala, že bola taka téma a ze sa do mňa navážala za môj momentar... A pri žiadnom klamstve si ma nechytila, lebo som žiadne nepovedala

julca777
28. okt 2024

@maja22 áno, ja som v tej 1 dlhej správe všetko povedala

julca777
28. okt 2024

@viestta nezačala som urážať, na obeť sa hrať nemusím, lebo ňou som podľa toho čo si tu teraz začala vypisovať. Vyjadrovať sa nemusíš k ničomu...uz si sa vyjadrila dosť. Neviem kto založil tu diskusiu k sexu pred svadbou, len viem, že vtedy si sa začala do mňa najviac navážať a reagovat aj s tou tvojou partou „hádačov"

viestta
28. okt 2024

@julca777 aho, takze zakomplexovana mam brat ako lichotku. Aj tak sa da, no co uz.

autor
28. okt 2024

Ženy dosť!
Dobru noc

julca777
28. okt 2024

@viestta nikto ti nekaze, aby si to tak brala

mariska1989
28. okt 2024

Ty blaho . 🤣 moja 4 ročná dcéra by vám tu asi hodila komentár omg alebo dokonca jej nové slovo wtf 🤣🤣🤣 sa nehadajte pre Boha . Dospelé baby . Však neodpisuje jedna druhej a bude kľud pre všetkých . A to túto poslednú stranu len pozerám .viac do zadu radšej nejdem lebo by som potrebovala popkorn

julca777
28. okt 2024

@mariska1989 to co za slová ju učíš 😧

tetapetra
29. okt 2024

@julca777 klameš,klameš, klameš. Si trápna chudera. Odočuješ tu iné ženy.

1ryba
Odpoveď bola odstránená
lenkakravcova
29. okt 2024

@1ryba áno, vymýšľajú si.
Ak Boh niečo zjavil, ako pravidlo, tak nie je možné aby bolo pravdivé i niečo čo je k tomu v opozite. Už len z logického hľadiska teda jedna strana klame. Či už vedome alebo nevedome (kvôli odklonom alebo tradíciám).

lenkakravcova
29. okt 2024

Salám alejkum autorka,
Predpokladám, že si to už vyriešila. Nechce sa mi čítať celú diskusiu (strašné dlhé). Napíš potom či to škola akceptovala alebo ako to dopadlo.