icon

Ako postupovať, ak nechcem, aby sa stredoškolák zúčastnil akcie?

26. okt 2024

A keď nechcem, aby sa moje dieťa (stredoškolák) zúčastnilo takejto akcie, napíšem ospravedlnenku a do dôvodu uvediem nesúhlasím s podujatím?
Bude to stačiť?
Dakujem

Ako postupovať, ak nechcem, aby sa stredoškolák zúčastnil akcie?
julca777
29. okt 2024

@lenkakravcova ale vždy to je čim podložiť... Na svete je veľa vierovyznaní, ale je nejaké, ktoré je najspravnejsie, takže môžete si myslieť co chcete ja viem svoje a vy si teda žite podľa seba...

julca777
29. okt 2024

@lenkakravcova nie.... Sú zázraky, ktoré sa deju... Napríklad keď horel kostol a tie náboženské sochy sa zachovali. Alebo tie eucharisticke zázraky, že bolo normálne vidno ako v tele Kristovom pumpuje srdce a krváca. Takže to ste už fakt silní neveriaci, keď vás už ani takéto zázraky nevedia presvedčiť... To už aj po smrti prídete pred Božiu tvár a poviete mu, že nie je Boh? Alebo co

julca777
29. okt 2024

@viestta viera sa dá doložiť faktami a je to hlavne o tom, že keď veríš tak nebude stále hľadať výhovorky a dôkazy aj keď na to dôkazy sú

julca777
29. okt 2024

@lenkakravcova ale je... Len o tom prd vieš

julca777
29. okt 2024

@1ryba nie som

julca777
29. okt 2024

@lenkakravcova však Ježiš bol dieťa.... Nie je to podvod... Nech sa začalo co sa začalo skús si logicky vysvetliť ako by sa pri premeneni dostalo srdce nejakého dieťaťa do Ježišovho tela... Ach, toto je už až sprosté ako to môžeš povedať hentak

julca777
Odpoveď bola odstránená
tetapetra
Odpoveď bola odstránená
julca777
29. okt 2024

@lenkakravcova neviem co máš s Koranom... Teraz je Biblia tak sa riaď ňou... Boha uvidíme všetci, všetci prídeme pred Jeho tvár pred Boží súd a verte mi, že chceli by ste tam zostať. Boh nám odpustí každý hriech, áno sú aj do neba volajúce hriechy proti Duchu svätému, ale každý hriech sa dá odpustiť. Ale pokiaľ je niekto neveriaci a neobráti sa tak... Do neba nepôjde (a to teraz nie je tak, že ja vám to neprajem, chcela by som, aby ste sa tam dostali, ale keď neveríte v Ježiša nemôže s ním byť) všetci ľudia sme tu boli poslaní na to, aby sme sa dostali do neba.. To je jediný nás cieľ a toto je naša cesta, plná nie len radosti ale aj utrpenia. Utrpenia slúžia aj na to, že potom môžeš menej trpieť v očistci keď si tými utrpeniami časť hriechu odpykás

julca777
Odpoveď bola odstránená
nikiki29
29. okt 2024

@autorka AUTORKA ešte si tu? Blížime sa k 20.strane diskusie a mňa stále zaujíma čo na to syn… chcel ísť? Nechcel ísť? Aký má k tomu postoj teeneger? Rozprávali ste sa o tom vôbec? Alebo to malo byť tvoje rozhodnutie vzhľadom k tomu ako vedieš rodinu k viere? Len ma zaujíma…

sticker
tetapetra
Odpoveď bola odstránená
lenkakravcova
29. okt 2024

@julca777 chces mi tvrdiť, že v Biblii existuje výrok, že kresťanstvo je práve náboženstvo od Boha?
Ak to chces tvrdiť, daj tento výrok. Ja počkám. Neponáhľam sa. Výrok ako tento:
Jediné náboženstvo u Boha je islam. (Korán, 3:19)

Dôkaz, že na základe vašej svätej knihy a jej výroku, je kresťanstvo jediné náboženstvo od Boha. Lebo ja o takom výroku neviem dokonca Biblia SZ odkazuje na náboženstvo od Boha ako na podriadenie sa Jedinemu Bohu - v preklade Islam.

lenkakravcova
29. okt 2024

@julca777 čiže Ježiš mal raz krvnú skupinu Aby a potom O? 😅😅😅😅😅 Akože sa ju počas života zmenila? Vážne?

Korán prišiel po Biblii. Ako úprava toho, kam sa kresťania odklonili.
Zoslal ti Knihu s pravdou (Korán), potvrdzujúcu to, čo je prítomné. A zoslal Tóru a Evanjelium. (Korán, 3:3)
To, že ty to ako neveriaca odmietaš, je len záležitosť tvojej slobodnej vôle. Nie toho, čo je pravda. Dnes máme Korán ako poslednú časť zjavenia. Ten je platný tak pre mňa ako aj pre teba ako i pre celý zvyšok sveta, či s tým budeš alebo nebudeš súhlasiť, či sa Bohu podriadiš alebo nie. Je to len na tebe.

silvike
29. okt 2024

Chvala Bohu za rozumnych rodicov, len tolko Ti poviem.

julca777
Odpoveď bola odstránená
julca777
29. okt 2024

@lenkakravcova no Islam je úplne zvrátený, máš čerpať z Biblie, prečo tam máš Korán... Hento si možno myslia moslimovia, ale nie je to tak

julca777
29. okt 2024

@lenkakravcova mame Bibliu a HOTOVO

autor
29. okt 2024

@nikiki29 syn nešiel.

lenkakravcova
29. okt 2024

@julca777 čerpala som z Biblie v minulosti, keď som bola kresťanka. Čím viac som ju ale študovala tým viac som nachádzala veci, ktoré sú v islame - samotná Biblia ma viedla ku Koránu.

Nič nie je hotovo. Nezáleží na tom, čo si ty myslíš. Záleží len na tom, čo hovorí Boh. 🙂
A Boh hovorí: Jediné náboženstvo u Boha je islam. (Korán, 3:19)

autor
29. okt 2024

Dnes je rodičovské, takže podám žiadosť/sťažnosť/nesuhlas.

Aby sa taketo akcie ak už konali v priestoroch školy jedine po riadnom vyučovaní.

mondolina
29. okt 2024

no na tvoj rozkaz to určite aj tak bude🙏

tetapetra
Odpoveď bola odstránená
h2
29. okt 2024

Super, syna už si strápnila, teraz strápni ešte aj seba. 👌

autor
29. okt 2024

@h2 aké strapnenie?
Mám právo vyjadriť názor na fungovanie školy.
Vyjadrilo sa tu 100 žien a možno 5 nás je proti.
A to zhruba odráža spoločnosť.
5 percent nesúhlasí a akú máme teda možnosť?
Akcia bude.
Ale vedenie školy bude upovedomene, že nie všetci s konaním akcie súhlasia.
Môžu s tým naložiť podľa svojho uváženia.
Koniec pribehu

senta_sofia
29. okt 2024

@julca777 toto su kecy, urcite skonci v pekle kvoli tomu, ze prisiel v maske 😂 ak tam dieta chce ist, tak by som nehladala dovody, ako ho vyclenit, lebo asi je to pre neho dolezite

lenkakravcova
29. okt 2024

S autorkou v tomto ohľade súhlasím. Všetky akcie, ktoré sú spojené s náboženstvom, by sa mali konať na štátnej škole mimo vyučovania.
Či ide o kresťanské oslavu sviatkov a vianočné besiedky, alebo či ide o Halloween.
Moje deti by to všetko vynechali (alebo by tam šli len zabaviť sa) tiež a boli skôr doma. 😀😀😀

1ryba
Odpoveď bola odstránená
h2
29. okt 2024

OK, nezabudni spomenúť satanské rituály, oslavu diabla a vraždy a otvorené brány pekelné.

tetapetra
29. okt 2024

@lenkakravcova , @autorka syn mojej kamošky chodí nie na štátnu,ale na cirkevnú ZŠ a hádajte čo dnes majú 🤣 Halloween, netreba zase všetko prežívať. Môj má dnes tiež Halloween, nakoľko zabudol,šiel do školy bez masky 🤷🏻‍♀️