Ako postupovať, ak nechcem, aby sa stredoškolák zúčastnil akcie?
A keď nechcem, aby sa moje dieťa (stredoškolák) zúčastnilo takejto akcie, napíšem ospravedlnenku a do dôvodu uvediem nesúhlasím s podujatím?
Bude to stačiť?
Dakujem

@senta_sofia nie kvôli tomu. Nepovedala som, že bude v pekle, to nie je pravda, len to otvára dušu diablovi a je to oslava diabla
Autorka, ja len ze ta uplne chapem, lebo Haloween nie je sviatok dobra ale zla. Ze sa vies postavit tej davovej psychoze. A nechapem, ze dospelym ludom to pride uplne nomalne "scudacit" deti, hrozostrasne masky im dat a tvarit sa, ze to je vlastne pekne, super zlatunke 🙄
@julca777 otvara dusu diablovi? Prosim? Ty si citala niekedy o tom, co je Halloween? Povodne keltsky sviatok Samhain, kedy ludia cakali a verili, ze ich pridu navstivit mrtvi pribuzni, vyrezavali tekvice so svetielkom, aby im ulahcili cestu domov. Krestansky 1.11 prisiel az davno potom, aby prebil tento pohansky zvyk. Uz ked chcete sudit, aspon si overujte fakty. Fakt zasnem, ze zijem v 21. storoci. Take ako ty by kludne hranicu postavili a 3/4 ucastnikov tejto diskusie tam v duchu toho vasho “miluj blizneho svojho”, upalilo.
@silvike Samozrejme, že táto tu spomínaná školská akcia, o ktorej konkrétne je táto diskusia, je úplne nevinná. Je to vyučovanie v škole, ktoré bude prebiehať v karnevalových maskách. Nič iné to nie je. Či myslíš, že len preto, že je na tom plagátiku to "hrôzostrašné" slovo Halloween, tak sa učiteľky (mimochodom, bežné slovenské ženy (samozrejme aj muži), mnohokrát veriace), sa zmenia na čarodejnice a začnú vzývať Satana?
@tetapetra tak to je celkom zaujímavé. 😀 Tie cirkevné školy sú teda niektoré kus fraška. Jedine že to majú len ako karneval. Vtedy by som to chápala.

@tetapetra tak ho nedaj.... Neublížuj mu