icon

Ako postupovať, ak nechcem, aby sa stredoškolák zúčastnil akcie?

26. okt 2024

A keď nechcem, aby sa moje dieťa (stredoškolák) zúčastnilo takejto akcie, napíšem ospravedlnenku a do dôvodu uvediem nesúhlasím s podujatím?
Bude to stačiť?
Dakujem

Ako postupovať, ak nechcem, aby sa stredoškolák zúčastnil akcie?
julca777
29. okt 2024

@tetapetra tak ho nedaj.... Neublížuj mu

julca777
29. okt 2024

@1ryba práveže to, teraz ho musí naučiť ze to nie je správne a potom sa rozhodne sam tak ako je správne - tak ako ho to mamina naučí, takže úplne ok za mňa

julca777
29. okt 2024

@senta_sofia nie kvôli tomu. Nepovedala som, že bude v pekle, to nie je pravda, len to otvára dušu diablovi a je to oslava diabla

tetapetra
Odpoveď bola odstránená
julca777
Autor odpoveď zmazal
julca777
Odpoveď bola odstránená
silvike
29. okt 2024

Autorka, ja len ze ta uplne chapem, lebo Haloween nie je sviatok dobra ale zla. Ze sa vies postavit tej davovej psychoze. A nechapem, ze dospelym ludom to pride uplne nomalne "scudacit" deti, hrozostrasne masky im dat a tvarit sa, ze to je vlastne pekne, super zlatunke 🙄

tetapetra
Odpoveď bola odstránená
h2
29. okt 2024

@silvike Nikde nie je napísané, že masky majú byť hrôzostrašné. Je to karneval, pokojne tam môže byť Spiderman, princezná, lienka....

mondolina
29. okt 2024

@silvike
prečo hrôzostrašné? píše sa niekde že maska má byť hrôzostrašná?
ty si ako decko nechodila na karneval?

julca777
Odpoveď bola odstránená
bloger
29. okt 2024

@mondolina Chcela by si takú zábavu aj reálne zažiť? Predstav si, že je tma ideš sama a zrazu na teba vyhúkne niekto v maske. Však zábava nie? To by si nebola taká vysmiata ako na profilovke.

tetapetra
Odpoveď bola odstránená
mondolina
29. okt 2024

@bloger
karneval a tma a na teba niekto vyskočí?
čo si si dal?

bloger
29. okt 2024

@mondolina písal som niekde v nejakej uličke

mondolina
29. okt 2024

@bloger
ty si tiež v živote nebol na karnevale, alebo maškarnom? chúďatko

mondolina
29. okt 2024

@bloger
čo má ulička s maškarným? 😂🙏

h2
29. okt 2024

@bloger To je akcia počas vyučovania v škole. Čiže neviem, aké vyskakovanie z tmavej uličky máš na mysli.
Keď sme už pri vyskakovaní v tmavej uličke, to by som sa zľakla aj človeka bez masky.

senta_sofia
29. okt 2024

@julca777 otvara dusu diablovi? Prosim? Ty si citala niekedy o tom, co je Halloween? Povodne keltsky sviatok Samhain, kedy ludia cakali a verili, ze ich pridu navstivit mrtvi pribuzni, vyrezavali tekvice so svetielkom, aby im ulahcili cestu domov. Krestansky 1.11 prisiel az davno potom, aby prebil tento pohansky zvyk. Uz ked chcete sudit, aspon si overujte fakty. Fakt zasnem, ze zijem v 21. storoci. Take ako ty by kludne hranicu postavili a 3/4 ucastnikov tejto diskusie tam v duchu toho vasho “miluj blizneho svojho”, upalilo.

bloger
29. okt 2024

@mondolina Bol predstav si. A má to s tým spoločné veľa. Nazývaš to zábavou. Tak som ti chcel tú zábavu priblížiť. Teoreticky sa to stať môže.

mondolina
29. okt 2024

@bloger
a stalo sa ti to? 👻🎃

bloger
29. okt 2024

@h2 tak vidíš nie je to zábava. Ak to nepatrí na ulicu tým menej do školy.

h2
29. okt 2024

@bloger Jáj, teoreticky?! Teoreticky ma môže niekto brutálne zavraždiť cestou do kostola.

bloger
29. okt 2024

@mondolina Nie a dúfam, že sa ani nestane. A neprajem to ani tebe.

h2
29. okt 2024

@bloger Čo? V tej škole bude niekto na niekoho vyskakovať a ohrozovať ho?

bloger
29. okt 2024

@h2 To by mi bolo veľmi ľúto.

silvike
29. okt 2024

@h2 No jasne, uplne nevinny karnevalik je to, presne tak, ako cely Haloween...uplne nevinny svaaatecek...jojo

silvike
29. okt 2024

@mondolina Lebo cely Haloween je o hrúúúze, a toto je ak sa nemylim práve Haloweensky karneval 🙈

h2
29. okt 2024

@silvike Samozrejme, že táto tu spomínaná školská akcia, o ktorej konkrétne je táto diskusia, je úplne nevinná. Je to vyučovanie v škole, ktoré bude prebiehať v karnevalových maskách. Nič iné to nie je. Či myslíš, že len preto, že je na tom plagátiku to "hrôzostrašné" slovo Halloween, tak sa učiteľky (mimochodom, bežné slovenské ženy (samozrejme aj muži), mnohokrát veriace), sa zmenia na čarodejnice a začnú vzývať Satana?

lenkakravcova
29. okt 2024

@tetapetra tak to je celkom zaujímavé. 😀 Tie cirkevné školy sú teda niektoré kus fraška. Jedine že to majú len ako karneval. Vtedy by som to chápala.