icon

Ako postupovať, ak nechcem, aby sa stredoškolák zúčastnil akcie?

26. okt 2024

A keď nechcem, aby sa moje dieťa (stredoškolák) zúčastnilo takejto akcie, napíšem ospravedlnenku a do dôvodu uvediem nesúhlasím s podujatím?
Bude to stačiť?
Dakujem

Ako postupovať, ak nechcem, aby sa stredoškolák zúčastnil akcie?
julca777
29. okt 2024

@mondolina žiješ, ale ako... Však keby ho nebolo tak tu nie si ty, ani nikto... Zomrel za všetkých, aj za teba. To, že sa máš teraz fajn je jeho zásluha. Co si myslíš, že vďaka diablovi sa máš dobre? Tak to určite nie.. A nie sú to koniny... Skus byt aspoň tolerantná keď to všetci chcete odo mňa a nenazyvaj pravdu koninami keď si neveriaca a nič o tom nevieš

mondolina
29. okt 2024

@julca777
žijem dobre vďaka sebe. a už tu prestaň presadzovať už len svoju " pravdu" lebo už si otravná. vďaka. amen. Boh s tebou.🙏

lenkakravcova
29. okt 2024

@julca777 opakuješ sa a nepriniesla si dôkaz pre svoje tvrdenie. 🙂

mariska1989
29. okt 2024

@julca777 kto píše že ja ju to učím ???? Sa zobuď ty brdo . Žeby deti v škôlke a pochytila ich

derdia
29. okt 2024

V školách oslavujú "helowin"
Ale o Veľkej noci ani muk.... O skutočnej Veľkej noci...
Kto slávi toto je "normálny" kto to druhe "nenormálny"....

gribka1
29. okt 2024

@derdia Aj veľká noc je všade propagovaná. Ešte väčšie haló okolo nej.

viestta
29. okt 2024

@derdia ako sa oslavuje Velka noc? Pokial viem, tak Velka noc sa slavi, a kedze sa cela deje cez prazdniny, dokonca je pred nou aj postne obdobie, kedy sa ziadne oslavy konat nemaju. Skoly akosi nemaju sancu cokolvek zorganizovat, odkedy su velkonocne prazdniny uz vo stvrtok pred velkym piatkom, nemaju moznost ani navarit detom spenatovy privarok na zeleny stvrtok. Pred velkym postom, ktory zacina popolcovou stredou kedy koncia fasiangy sa konaju v skolach karnevaly, ktore su samozrejme akceptovane aj veriacmi, napriek tomu, ze v tradicnom sprievode masiek je aj cert, teda zastupca pekelnych bytosti. Nevadi im ani pochovavanie basy, veci bez duse, nad ktorou sa spievaju smutocne piesne a pozehnane jej je chlapom prezleceneho za knaza...
Nuz ja neviem, ked sa tak nad tym vsetkym zamyslam... Ale vsak vy viete co je tak ako ma byt a co nie.

julca777
29. okt 2024

@gribka1 lebo to je najväčší kresťanský sviatok 🙂

julca777
29. okt 2024

@lenkakravcova dôkazy sú ale im neveríte. Za mňa som už povedala všetko, takže ďalej sa hádajte bezo mňa

julca777
29. okt 2024

@mondolina nie nežijes dobre vďaka sebe

janulik2008
29. okt 2024

@mondolina hlavne ze hovori ze ona nikomu nevnucuje nazor 🫣

asocial
29. okt 2024

@julca777 vieš aký je rozdiel medzi pravdou a dogmou,? Vyhlasovať svoj názor za pravdu je amorálne. Na tie tvoje "pravdy" neexistuje žiaden dôkaz. Knihu obsahujúcu fiktívne údaje nepovažujem za hodnoverny dôkaz tvojich "právd". Skús byť tolerantnejsia a netvarit sa, že osoby, ktoré v 21. storočí veria na fiktívne bytosti, sú jediné a vyvolené. Uvedom si históriu náboženstiev. Polyteizmus napríklad prípadne východné učenia bez boha...sú ľudia, ktorí verili alebo veria inak horší ako ty? Kto ti dáva právo povysovat RK vieru nad ostatné? Kde je tá kresťanská láska a tolerancia?

1ryba
Odpoveď bola odstránená
gribka1
30. okt 2024

@julca777 Ano je, krestansky. A my vsetci ostatni musime ten vas sviatok tolerovat, lebo sa mu vsetko prisposobilo.

h2
30. okt 2024

@derdia V škole o Veľkej Noci ani muk? Tak to asi bude len náhoda, že môj syn má zo škôlky veľkonočné fotky, že odtiaľ nosil maľované vajíčka a obrázky s Veľkonočnou tematikou, že aj v škole vždy pred Veľkou Nocou vyrábali niečo s tematikou Veľkej Noci, celá škola vyzdobená vajíčkami, zajacmi... minimálne 3 týždne pred Veľkou Nocou... Hm, zvláštne.

derdia
30. okt 2024

@h2 presne pre Teba je ta odpoveď.
Velka noc, nie je o maľovaní vajicok.... Ale o smrti Ježiša Krista, ktory na Veľký piatok, trpel, bol bicovany, sikanovany, nenávidený, a v tu Veľkú noc zomrel za nás pribity klincami na kríži....
Takze vajíčka a polievacky je jediné čo si väčšina ľudí predstaví pri pojme Velka noc.
Keby ste si mali takto spomínať na Ježiša, skryjete sa doma... Ale Satana budete velebit chystanim osláv pre neho....ale Preto sú ludia zmietaní na tomto svete v utrpeniach v úzkostiach v bolestiach a v rôznych ťažkých časoch, pretože sami odmietajú Boha a jeho pomoc... A radšej sa priklonia oslavovať "helovin"

derdia
30. okt 2024

@viestta aj pre teba je presne to čo som napísala a Prečítaj si nižšie aby si vedela čo je to Veľká noc... Základ je že je to spomienka na Ježišove utrpenie a na jeho zmŕtvychvstanie že vyhral nad smrťou.... A doťahovať sa tu s vami nebudem. Na to nie som kresťanka, aby som sa s dotahovala na fórach...ti,ktori dostali milosť od Boha, lebo o nu stoja, ti chápu ako som to myslela.

derdia
30. okt 2024

@gribka1 vid odpovede vyššie...

h2
30. okt 2024

@derdia Presne som vedela, čo mi napíšeš. 😀 Že Veľká Noc nemá nič spoločné s vajíčkami a zajacmi. Presne tak, ako nemá školský karneval vôbec, ale vôbec nič spoločné s oslavou diabla a satanskými rituálmi. Je to len a len karneval. Nič viac. 😉

viestta
30. okt 2024

@derdia krestanske pozadie Velkej noci poznam, aj jej zidovsky povod. Tak ci tak pre mna tie sviatky nemaju ziadnu duchovnu podstatu. Staci?

1ryba
Odpoveď bola odstránená
gribka1
30. okt 2024

@derdia Myslis, ze som myslela malovanie vajicok? Nie, vsetko okolo origi krestanskej velkej noci. Dotyka sa to kazdeho a obmedzuje aj tych, co tym neziju. Ci som sa stratila v teme?

cacianka
30. okt 2024

@julca777 už si sa rozlúčila veľa x, tak prečo tu ešte strašíš s tými tvojimi táraninami a magorinami ? napísala si si svoje, a le aj tak sa znova a znova opakuješ a vtieraš, otravuješ a spamuješ tu ľudí, len aby si ich presvedčila o svojej praude a názoroch. tam si debatujte vo svoje náboženskej skupine, posielajte si tie vaše sprosté utorkové marty či keré blbosti , neotravuj tu bežných ľudí, ktorí nemajú záujem o tie tvoje sprostosti. ešte stále si nepochopila že o tvoje slová nemáme záujem ? Drvivá vačšina v tejto diskusii, ale ty ideš ako motorová píla a nie a nie prestať. Už si sa rozlúčila, tak zmizni.

janulik2008
30. okt 2024

@cacianka ona sa len tak nevzda 😉

nelka93
30. okt 2024

@julca777 ty si dobra psychopatka, akože nechcela som reagovať, ale tak fanaticku ženu som už dávno nevidela.

janulik2008
30. okt 2024

@nelka93 ale ved ona nie je fanaticka. Ona VIE ze ako to bude

viestta
30. okt 2024

@cacianka ked sa dozijeme, tak o par rokov sa znova ozve. Zas poobkydava tie, co s nou nesuhlasia, zahra sa na obet a pomedzi to bude plnit zadanie, presviedcat ostatnych o svojej jedinej spravnej pravde, ktora je vacsine aj tak ukradnuta, pretoze to je len jej pravda

nelka93
30. okt 2024

@janulik2008 myslela som, že som čítala už všetko, ale takto zlu ženu ešte veru nie. Navyše je až neskutocne hlupa, ale super, určite skončí v nebi s tými pokrutenymi názormi. Všetci sme idioti a ona je lietadlo 🤣🤦‍♀️

julca777
30. okt 2024

@cacianka nie sú to taraniny a keď ma označujete tak zareagujem a co...je na mne kedy sa rozhodnem niečo napísať

julca777
30. okt 2024

@derdia 👍