Ako postupovať, ak nechcem, aby sa stredoškolák zúčastnil akcie?
A keď nechcem, aby sa moje dieťa (stredoškolák) zúčastnilo takejto akcie, napíšem ospravedlnenku a do dôvodu uvediem nesúhlasím s podujatím?
Bude to stačiť?
Dakujem

@cacianka veď toto že najdôležitejší je rešpekt. To niektorí nepochopia a stále si idú svoje 😀 s ňou je to ťažko 😁
@julca777 Už ten Halloween máme za sebou, mohla by si sa začať sústrediť napr. na Santa Clausa, nehovorím o tom, že niekde majú aj nejaké Krampusovské sprievody... :D
@oblecenie99 este by nam mohla vysvetlit preco cert, teda podoba diabla, sprevadza sv. Mikulasa. Ci ten uz nie je splnomocnenec pekla a diablov zastupca?
@janulik2008 Vieš ale ten rešpekt by mal byť aj z opačnej strany. Lebo potom sa veľmi ťažko dokážeme zhodnúť. V čom napríklad neveriaci sa snažia výjsť veriacim v ústrety? No áno hovorí sa stále o nejakom rešpekte. Skús si ale všimnúť v akom duchu bola vedená táto diskusia. Výsmech a urážanie samotnej autorky. Tak kde je potom rešpekt a úcta aj k nej ako žene a matke. Nie len veriacej osobe.
@bloger Napr. štátne sviatky. Ja by som chcela, aby voľné dni pripadli vždy na piatok alebo sobotu, alebo aby som mala dlhšiu dovolenku v lete, nie na cirkevný sviatok uprostred týždňa. Alebo vám napr. platime vám vašich kňazov a ďalšie srandičky, ktoré nikdy nevyužijeme. A ako rešpektujú kresťania nás ateistov? Že nás aspoň neupaľujú, keď už majú potrebu nám neustále kecať do vecí, do ktorých ich nič nie je a ovplyvňovať tým zákony krajiny?

@cacianka amen