Ako sa vyrovnať s tým, že syn je gay?
Pekn vecer to ,že môj syn je pontickar,stara sa o seba viac ako ja a dcéra..
Na všetko sme si zvykli.
Hovorila som si on je iny asi bude teplý.
A včera sok.
Nechal mi doma tablet išiel k bývalej svokre a otcovi.
Potrebovala som niečo na tablete.
Chodili tam správy.
A zistila som,že si píše s chlapom 21 ročným🙈🙈aj sa spolu stretli a neviem čo spolu robili ale podľa správ asi niečo áno.
Som zhrozena vystrašená uplakaná.
Proste všetko ja nechápem.
Podľa dátumu to bolo keď mi tvrdil,že ide nakúpiť darceky.
Aj s darcekami prišiel.
Ale o tejto zastávke kde bol mi nič nepovedal.
Ja tak plačem keď toto píšem.
Ja nemám nič proti inak orientovaným naozaj nie,aj môj veľmi dobry kamarát bol .
Ale môj syn na som v soku ja neviem čo maˇ robiť.
Ja sa tak bojím,hanbím a všetko.
Je to môj syn milujem ho ale toto som nechcela.
@stanulienkat áno, žiaľ, je to tak. Ja sama som veriaca, v srdci veriaca, nechodím do kostola síce každý týždeň, iba občas, ale žijem slušne, nerobím úmyselne zle, neubližujem. Mám skúsenosti, že akože veriaci, ktorí idú stiahnuť v kostole Ježiša z kríža, to sú tí najhorší
@stanulienkat tak to teda netuším. Ale kamoš mi posiela sem tam video a kukaj na buzeranta jedného 😂
Sok autorky sice chapem, ale toto ozaj nie je dovod byt uplakana a vystrasena. To by som bola pri zavaznej diagnoze, zivot ohrozujucom zraneni, paktovanim v sekte alebo s drogami… ale uznavam, ze v nasom panbickarskom Slovensku to moze byt tragedia… ale nemusi byt, kto iny ho ma prijat, ak nie rodina??? Radsej ho vyhnat? Moj manzel ma gay kamosa z VS, ktory bol donho zalubeny, no kedze nie je na muzov, ostali iba kamarati. No rodina ho doslova vyhnala do sveta… uz takmer 30 rokov zije v Australii, s dlhorocnym partnerom. Pred par rokmi som sa s nimi stretla, boli na Slovensku. No partner mal zakaz stretnut sa s rodinou 🤷♀️ Normalne som nechapala, ako to dopustil, ale teda hovoril, ze chce aspon vidiet umierajucu mamu. Nerozumiem, ako rodicia nemohli nechciet vidiet jeho partnera, s ktorym je roky stastny. Pokrytectvo krestanske… nevidim ho, tak asi nie je a syn je hetero 🙈
@dezolat len aby sa ti nestalo, ze aj tvoje dieta bude gay…
@galioska Nechápem... Homoši ti nevadia, iba v cirkvi ? Akí pedofili ? Pedofil je zameraný na deti v predpubertálnom veku. Ak kňaz zneužije 14 ročného chalana, je to homosexuál dopúšťajúci sa hriechu, aj porušenia zákona. Žiadny pedofil. Homosexuál ! Ja do kostola chodím, ženu netlčiem - máme šťastné manželstvo. Do krčmy tiež nechodím - nepasujem do tvojho vzorca. nemám chuť nikoho zastreliť - ako zvyknú progresívci - plní nenávisti. Ani nezbieram peniaze na nákup munície na zabíjanie. A ovládam aj pravopis. A nacistov hľadaj v Kyjeve na ulici svätého Banderu. A hlavne voľ PS, aby sme tu aj my mali Magdeburg a Pride pochody v každom meste - mojim deťom to už nejak vysvetlím - kto je ten ujo v kožených trenkách, čo ide štvornožky a šteká....
@simsalabim nestane, je to výchovou. Nikto sa ako gay nenarodil.
Zeny, neobjavila sa nam tu reinkarnacia Zorra?
@viestta zorro, alebo egonsk. Jeden vacsi blb nez druhy. Hrozne citat v 21. storoci. Akoby to prasa z Ocovej hovorilo. Tradicny krestan plny lasky k bliznemu tuziaci po mieri.😂
@stanulienkat napise, zmaze. To je uz jeho oskusany master
Je zdravy…je…je Dobry syn….je. Tak neplač. Uz je svet niekde inde. Poznam niekolko párov a pekne si ziju, rodiny ich prijali. Jedine, co asi ti ostava dat si nejaky rozhovor so synom, ze to teda vies a porozpravat sa aj o tom 21 rocnom. Lebo ano aj 15 rocnej dcere by som dohovarala, ze 21 je teda mimo jej veku. Ono aj zalezi ako fyzicky vyzera tvoj syn. Lebo niektori su vyspeli ale niektori stale deti. Vnuca ti domov nedonesie len teda aby sa nedostal niekde medzi zlu partiu.
homosexualita nie je choroba to po prvé, a nie je to nič čo by bolo treba odsúdiť.
Buď mu oporou.
15 rokov je skoro na akékoľvek praktiky, mužovi 21r by som asi vyčistila žalúdok, nech si pichá do seberovného vekovo a snažila by som sa zabrániť ďalším stretnutiam.. nám sa v rodine stalo niečo podobné, jednoducho by som to 15ročné dieťa chránila a vysvetlila, že je príliš skoro na takéto experimenty, musí na to dozrieť emočne..
Orientácia by mi bola vedľajšia..Držím palce..
@dezolat sladka nevedomost… nie, naozaj to nie je vychovou.

@kittykat22 tak ja za seba ti pokojne napisem, ze ano, som nad vecou. Ak si citala moj prispevok, tak vies preco.