Ako schválne ochorieť?
Ahojte, chcela by som radu ako schvalne ochorieť :// no neni to koli pisomkam mam pred sebou uz len jednu ! 😵 ale proste nechcem tu riesit preco mam na to svoje dvovodi a komenty typu makaj do skoly a pod. si nechajte ;)) ako keby sste to vy nikdy neurobili 😉 🙄
@mawka tak ako ja som zo stredného slovenska a používam slovenčinu...ale hádam tu nebudeš kritizovať dospelú ženu, aké nárečie má použiť. Mne to príde náhodou veľmi milé a navyše, sme na verejnom fóre, takže tu si môže rozprávať kto chce ako chce. Tak ju tu prosím ťa aspoň neurážaj, že je sedlaňa, kvôli nejakej banalite. Doma si buzeruj deti za výslovnosť.
piščisko pyštisko je odniekaľ západnejšie. Mi nemame Y
jemine a to este nezacali ani prazdniny
super prispevky tak dobre som sa davno nezasmiala 😀
Takto dobre som sa uz dlho nezasmiala 😀
@sabi712 Moribundus 😀 Sak nabehni zajtra k Dr. ze si vracala, a ze mamina ovedala, ze asi upal. a je. v tomto pocasi nic nezvycajne 😉
@zita19
@oktobermimi
@jabadaba ja nevim co sa nekomu na nasej zahoracstine nelubi. A pritem ani nevi rozlisit skalicky dialekt, od ostatneho zahora 😀 to keby ste culi, ked moj chlap spusti po trnavsky, ani by ste mu nerozumeli 😀
@sabi712 "Ako keby ste to vy nikdy neurobili". Ale to vieš že urobili. Len som si nikdy nešla po radu k susedom. Ale predsa si rypnem a neodpustím. Keď som bola v tvojom veku a život bol bezstarostný, tak som neriešila život, choroby, nebodaj smrť. Dnes mám nejaký ten piatok za sebou a v okolí mi odchádzajú so života ľudia, ktorých som mala rada. Tak strašne chceli byť zdraví, ale osud to zariadil inak. Takže či sa ti to bude páčiť alebo nie, buď skutočne rada, že si zdravá a že ešte máš kde ísť a prečo ísť. Aspoň sa nad tým trocha zamysli, skôr ako mi možno odpíšeš.
k dotazu pridam: mila moja po tom co si napisala za skvost, myslim ze by si mala v skole byt aj cez prazdniny a tahat nadcas.
k nareciam: myslim ze vsetky narecia su krasne, podla mna to patri k historii naroda, je to nieco ako kulturne dedicstvo, ale musi sa vediet spravne pouzivat, ale myslim si ze je aj dolezite vediet slovencinu
Ale dievcata nebudte na nu zle😀
Normalne chod k lekarke a bud jej povedz pravdu alebo to uhraj,ze mas teploty,citis sa slaba atd a mas to v suchu 😀 😀 😀
@zita19 to nie Stur, ale tento: http://www.osobnosti.sk/index.php?os=zivotopis&...
@gumimaci nech jí tvuj drahý napíše 😀 aaalebo zavolá 😀
@zita19 😀 já fest netuším čo tá ma problém ze záhorákama -_- podla mna to je toto verejné forum tak si možem písat jak scem ne ? 😀
aa do očú by my nikedy nerekla ze sem sedlana 😀 😝
@agatky tvoj koment Vypravjaju je super 😀
@zita19 Y vymyslel pán Hattala 😀
@gumimaci ináč skalický dialekt je ech originál 😀
@anatalia77 možno je to školáčka zo zámožným frajerom adostala možnost vybrat dovču tak reší omluvenku (zaškolactvo) a popri tem teda tú dovču 😀
@oktobermimi to Skaličané majú hrubo tenkú cvérnu? Vím, že šibenicu mjeli "Énem pro nás a naše dítka" 😉
@zita19 stú cvérnu ti nevím ale šibenica je enem pro nás 😀
@oktobermimi Tak okolo BB by povedali: Dievčaťu sa zachcelo isť na prietrtky 😀 😀
@zita19 😀 ták aj ta k s ato dá povydat to je fakt 😀
@zita19 u nás sa vječinu pozívaju mladež na kafe alebo na film 😀
@oktobermimi jeden z trnafskych komentarov 😀 (poznamka, treba citat tvrdo 😀 )
"Posibackovy uterek sa mojemu motoru zascelo volna . tak si dovolil jednoducho zdechnut . dosculku mi to opravuvali a tak ma napadlo , ze auto idem vracit , tak dam trosku porobit kasnu. Hned to bolo na tri udalosci. mohli daj jednu a komplet cele auto ,no necseli , tak je to na troch . Scul v pondzelek som isol do prahy vracit prezentacnu dodavku , no ci do mna nedrcol bulharsky kamionista ?ked som ostrhol moj spetak tak som mu zas urval aj jeho spatak a tak ma tlacil dal ,ale sak aspon mi neutekol . a neskaj totok . no ostuda . asi ostanem doma na rici sedzet a niceho sa nechycim , ani starej , sak aby sa neporuchala ...."
Zvláštny názov témy a ešte zvláštnejšia prosba....ako sa dať vypísať sme vedeli v prvom ročníku na strednej už v októbri 😀 prišlo sa k lekárovi s kvalitnou fľašou a povedalo sa "som slušne vychovaný pacient" a "kápla sa božská". A keď už budeš na PN, tak trochu nahliadni do gramatiky a pravopisu jazyka slovenského, neobanuješ 🙂
@oktobermimi ja som myslela, ze v skalici sa" ide do vinohradu" 😀
jooooj baby, taka dobra diskusia to zacinala byt 😀 hlavne tie rady ako si blicnut 😀 😀 a vy to tu potom pokazíte vypravaním o narečiach :D ani v takejto poprdeli recesistickej teme sa to nezaobide bez rypakov 🙄

@jabadaba ta vichdňare jak im piščiko noroslo