icon

Ako si môže 14-ročný zarobiť peniaze?

markokocmal
22. apr 2025

Ahojte. Mám 14 rokov a hľadám spôsob ako si zarobiť peniaze. Lebo brigadovať môžem až od 16 rokoch a nenapada ma nič ako by som si mohol zarobiť v 14. Ďakujem za normálne rady.

t1nusa
22. apr 2025

už tu boli podobné témy ☺️ skús ponúknuť pomoc susedom napr. s kosením záhrady alebo venčením psov

katkaseiner
22. apr 2025

brigadovat mozes od 15tich rokov... ale teda oficialne budes si musiet proste pockat...
Pripadne skus sa ponuknut niekomu nakupit, upratovanie, vencit psov, postarat sa pocas leta o nejakeho psika/macku.

lenka.25
22. apr 2025

Oficiálne nijako , neoficiálne napríklad roznášanie novín, ale brigáda by musela byť písaná na jedného z rodičov . Alebo potom skúsiť niekoho v susedstve , či nepotrebujú z niečím v domácnosti / záhrade pomôcť

markokocmal
autor
22. apr 2025

@lenka.25 ako sa môžem prihlásiť na roznášanie novín?

lenka.25
22. apr 2025

@markokocmal treba pozrieť cez nejakú agentúru u vás v meste . Ale ako píšem, o to by museli požiadať tvoji rodičia na svoje meno

kabinka11
22. apr 2025

@markokocmal https://www.cromwell.sk/sk/kontakty/ dcéra roznášala cez túto firmu, skus sa popýtať. Ale musí to byť písané na osobu nad 16 rokov.

janinah
22. apr 2025

Vydrž.14r. dieťaťu by som nedala ani pozametať dvor.Zlomi si pri tom nohu a ja budem mať problem.Tak pochop...

danniiee8
22. apr 2025

Moja kamoška počas ZŠ rozdávala letáky. Celé to bolo kvoli veku písané na mamu a rozdávala kamoška

lensii
22. apr 2025

@markokocmal ja pracujem pre spoločnosť ktorá ponúka roznos letákov, viem že berú aj študentov. Ked chceš napíš správu pošlem kontakt (plat sice len 300e ale myslím že pre dieťa dosť)

cukroska
22. apr 2025

@markokocmal Môj vie minimálne rok aj viac si zarobí na svoje veci a nepýta vreckové. To isté sme mali aj so starším. Nevedela som čo je dávať vreckové.

cukroska
22. apr 2025

@markokocmal Nedávam návody, ale predávať použité veci čo by inak skočili v koši, alebo na charite nie je zakázané. Môj balíčkuje už dlho. Vlastne len ide v otcových šlapajách.On začínal tiež ako chlapec.

cukroska
22. apr 2025

@markokocmal A podotýkam,že mi robí aj obrovskú službu, lebo popredal aj nevhodné darčeky, zberateľské kúsky čo zbieral kým bol mladší aj cd čo už nepočúva atď...

sulavikova
Odpoveď bola odstránená
feneo
Odpoveď bola odstránená