icon

Aký je význam monitoru?

17. mar 2025

Ja doteraz nechápem vlastne načo slúži monitor v stredu je monitor už teraz som trochu nervózna. Ale nechápem načo je aj tak viem ze skola na ktorej som bude medzi poslednými v rebríčku načo je dobrý ten rebríček? Aby rodicia vedeli kde dat dieťa na ZŠ a kde nie? Alebo ja nechápem tomu. (Pre otazky prečo som na tej skole alebo prečo si to myslím, lebo doteraz stále konci na spodku teraz sú tam už iba sprepacenim sami cigáni na tej skole a na tej skole som kvôli mojej hlúposti ze keď mi hovorili rodicia ze ma preložiť inde ja blbá ze nie ze ja nechcem ísť na inú školu, teraz toho akurát ľutujem)

patka06
17. mar 2025

Hlavne by si si mala pred monitorom zopakovať slovenčinu a upokojiť sa.
Monitorom sa zisťuje úroveň vedomostí, ako žiaci zvládli učivo ZŠ
Všetci píšu rovnaký test - dá sa spraviť porovnanie
Vďaka monitoru sa dá zistiť, že aj na škole "s horšou povesťou" môžu žiaci dosiahnuť dobré výsledky.

pribinak
17. mar 2025

Monitor nemá význam. To porovnávanie nie jw relevantne
Napr v Čechách už nepíšu monitor všetky školy, ale v každom kraji je vybrala 1-2 školy a tie píšu

Treba sa ukľudniť a uvidis ako to dopadne

abbey1
17. mar 2025

V podstate ťa výsledok monitoru trápiť nemusí. Mnohým žiakom pomôže, keďže po jeho úspešnom zvládnutí ich môžu stredné školy prijať bez prijímacích skúšok. Zároveň to môže pre teba, i iných, slúžiť ako také cvičné kolo prijímacích skúšok. Veríš si vedomosti, zistíš, ako vieš reagovať trochu pod stresom, kde máš rezervy.
Nestresuj, ale sústredí sa na učenie. Teraz monitor, čoskoro prijímacie skúšky. Čaká vás prechod na stredné školy, ktory zasa na dlhšiu dobu ovplyvní vaše smerovanie. Keď si sa už zle rozhodla v prípade základnej školy, sústredí sa na výber dobrej strednej.

alexanderkovacs
18. mar 2025

Skoda ze nebol uz aj mojich casoch. Chcel som stale vediet ako som na tom k ostatným. Hoc mat,fyz, chem, som chodil na sutaze rad by som videl ze som v prvej 0.1%. Hoc nebolo by to nanic 😅 Ale urcite je to dobre, bud podla toho ta zoberu na strednu bez prijimacky, alebo bude ako priprava na prijimacky. Nestresuj , neovplivni ti to zivot.