Bilingválne gymnázium - skúšky
Ahojte chcela by som sa opýtať.Ako sa mám pripraviť na prijímacie skúšky na bilingválne gymnázium a psychotesty?
Stačí mi si zopakovať učivo alebo sa učiť aj niečo nové keďže idem z ôsmeho ročníka.
@nessiee To sa ešte dá ísť z 8 ročníka? Lebo som počula niečo také, že to chceli zrušiť. Ja som išla z 8 ročníka, ani som sa neučila a vzali ma na obidve gymnázia, kam som sa hlásila. Na teste z matiky bola tak 1 otázka na učivo z 9 ročníka, ináč vpohode. Psychotesty vrámci prímačiek neboli, iba slovenčina a matika. Ale odporúčam učiť sa o 10% intenzívnejšie než do školy.
dcéra bola min. rok na prijímačkách
povedala že oni mali testy ktoré vyhodnocovali pschológovia... aspoň ona tak tvrdila
@deti95060810 tak ono to ma kazda skola inac, u nas take nerobili, kadzopadne prilis sa na to neda pripravit, to nie je ako prijimacky z matiky a slovenciny.
@nessiee Učebná látka na bilingválnom gymnáziu nadväzuje na učivo 9. ročníka. Niekde na gymnáziu zrýchlene vysvetlia žiakom prijatých z 8. ročníka učivo aj 9. ročníka, ale to naozaj len tak telegraficky. Takže je lepšie sa to naučiť už na prijímačky, ako potom bojovať s masou učiva rôznych predmetov.
@kristina345 Ahoj Kristínka márne hľadám pre .oju dcèru už mesiac douçivanie na prímačky na bilngvalne gymnäzium. Prímačky sú 11.mäja. Prosím nemáte kapacitu. Ďakujem, Petra

Syn mal aj okruh tém, podľa ktorých sa učil a na logické testy to ani prípravu nepotrebuješ, buď to vieš alebo nie.