Čo robiť, keď nájdete plienky u dcéry?
Dobrý večer, dnes som u dcéry v izbe našla balík plienok pre dospelých. Neviem čo si mám úplne o tom myslieť, bola som veľmi v šoku. Neviem či by som mala dcéru konfrontovať alebo to nechať tak, ale nezadá sa že 15 ročna by nosila plienky. Vážne neviem čo mám v tejto situácii robiť, prosím poraďte mi.
@kacena4 samozrejme že komunikujem, prečo by sme nemali?
tak sa jej opýtaj ak komunikujete.
@alickapusinka nechcem aby sa cítila trápne alebo zahanbene. Preto som chcela radu ako sa opýtať.
@beata_1988 rada znie ist za nou a porozprávať sa ze ci si ich dava len v noci alebo ked ma menštruaciu a nechce vložky.
Je vela moznosti ale treba sa otvorene medzi štyrmi očami v súkromí porozprávať.
ok a kvoly plienkam si si zalozila dnes ucet .. a samozrejme ti kazda na to skoci..
@name_354 určite sa s ňou zajtra porozprávam, ale neviem nikdy sa nesťažovala na silnú meštruáciu…
@ukgirls učet som mala aj predtým. Ano máte pravdu že tento som si založila dnes, ale to len kvoli tomu že som stratila údaje od toho predchádzajúceho.
kŕmite trolla😉

@dota6 bohužiaľ nie, sú to normálne zdravotné plienky
@beata_1988 Tak to by som sa jednoducho opýtala jej.V prvom rade.A keby ma odbila tak potom to riešila s mužom a nie na MK.
Nie je to nič také začo by sa mala hanbiť. Možno vysvetlenie bude úplne iné ako čakáš.
Aj keď viem,že dievča v puberte je nálož emócií, ale sú aj citlivé. My sme tiež riešili aj chúlostivé situácie so synmi.Ale ja sa ich vždy pýtam na všetko. Aj menej príjemné veci. Nemyslím si,že tu poradí niekto lepšie ako keď sa spýtaš priamo koho sa to týka. Kým nenájdeš kondómy, cigarety,alebo pokrývaný alkohol je to ešte dobre.
@cukroska ďakujem za radu 😉 s dcérou ešte nikdy neboli žiadne problémy a toto ma dosť šokovalo.
Cisto teoreticky ich mohla dostat aj ako darcek vtipek od kamosov... Alebo robit si nejaky pokus... V 15tich v puberte to kludne moze byt na cokolvek, nielen na to, na co sa to realne pouziva... Ale na ten menzes to bude fajn napad - preco ma to nikdy v mladosti nenapadlo? Usetrila by som si kopu hroznych noci...
@lopka1313 ano máte pravdu všetko je možne… každopádne sa s ňou určite zajtra porozprávam a dám vedieť že ako to dopadlo.
Inkontinenciu mať nemôže, tak zrejme len klasická menštruačná rutina.
Nechysta sa na nejaky festival alebo take nieco? Ja som bola v urcitej situacii nutena pouzit ich ako aj vsetci v aute … proste sme nemohli zastavit. Takisto aj online hraci pri sutaziach maju bazantov (zeny asi plienky 🤷🏻♀️) vysvetleni moze byt xy … a mozno su plienky lacnejsie ako always …porozpravaj sa s nou a mozno to ma vysvetlenie kt ta ani nenapadne
@beata_1988 Viem. Všetko je poprvé...nie je to také zlé ,aby si sa nemohla nato opýtať priamo jej. Mozno to bude úplne inak ,ako si myslíš a spolu sa natom zasmejete.A možno čaká kedy sa jej nato opýtaš.Ale ver tomu,že by to nepridalo na pohode vášmu vzťahu, keby vedela,že si to riešila na MK. Netreba sa báť pýtať NIKDY. Veď keď sa pýtaš medzi štyrmi očami tým ju nestrápniš pred nikým. A bude vidieť,že kedykoľvek môže za tebou prísť s čím koľvek. KTO SA PÝTA VEĽA SA DOZVIE 😊
No a este nam tu ostava posledna moznost - Only Fans
Ma dcerka v poslednom case extra financie "od nikial"?
tak otazka k comu odkial mas tie jablka bude blba, takze pouzi otazku - k comu mas tie plienky?
a moze to byt kludne aj sexualna porucha.
treba to riesit.
@natalka13 sexualna porucha? čo tým myslite?
@beata_1988 a čo povedala dcéra ?
@beata_1988 sexuálne uchylky kadejaké ;)
@beata_1988 ahoj pisala si ze das vediet ako to dopadlo. tak uz ste sa s dcerou rozpravali? co povedala? Na co mala tie plienky?

a to vy doma nekomunikujete medzi sebou??!!