Čo robiť, keď syn nájde tajné úspory?
Dobrý večer, už som z toho hotová. Deň dozadu som synovu spratávala izbu a popri vysávaní šuflíku pod posteľou som narazila asi na jeho tajnú skrýšu. Bola to krabica od topánok v ktorej som našla nespočet bankoviek. Určite tam bolo nad 50 tis. €. Môj syn nepracuje, študuje na VŠ. Nemá žiadnu brigádu o ktorej vieme. Živíme ho my (ja s manželom). Manželovi som o tom ešte nepovedala. Ani synovi. Vôbec neviem čo si mám myslieť ani čo ďalej. Z čoho to môže mať? Celkom sa bojím... Stretli ste sa niekto už s niečím takýmto? Ako to mám riešiť? Bojím sa či sa nezaplietol s nesprávnymi ľuďmi....
Tak možno okradol nejakého seniora..
tak prvé čo treba spraviť, oznámiť to všetkým na internete :D ….ale keďže je to téma vymyslená, bolo by pekne nezivit vymyslenú temu ďalšími komentármi
@kristinka92 a čo tým autorka vymyslenej témy sleduje?? celé divné , tak ma to tiež zaujalo akože..
@alexnina777 naposledy sme sa to tiez nedozvedeli 🙂
@jana_chodal vyzerá k svetu ? Isto robí Gigola ... 🧐 Takže buď rada ,že nemusíš syna živiť do 30 ,ako veľká časť konikovskych matiek .. a možno má aj kvalitnú sugar mom , a časom sa z nej stane tvoja nevesta 🤔😂
A možno predáva drogy ... aj to slušne vynáša ... či? ... hej, cez 50-tisíc, tak s rukou v nočníku ... čo si to za mater, keď nevieš, čo vo voľnom čase robí Tvoj syn?
@dzulli1980 možno ak sa fotí nahý napríklad na taký Only fans , sa mame nepochválil , to si nemusela všimnút..
@petamich ahaa, no možno teraz sa dozvieme.. možno vtedy ju niekto odhalil a musela to zmazať..jedine že by za tým bolo niečo iné…
Mám nový nick, lebo som toto fórum nikdy predtým nevyužila. Ja sa teda pokúsim so synom porozprávať ráno. Ja som len myslela či sa dakto nestretol s niečím podobným.
@jana_chodal cize zijete v CR, ale chlapec ma "uspory" v eurach? nejako mi to nesedi.
@deedol No, to je ďalšia vec.
Mám kamaráta, ktorý mal v mladosti tiež obrovské množstvo peňazí... všetky ich prehajdákal na somariny a poperhrával na automatoch. Peniaze mal z predaja ukrajinských cigariet.
@alexnina777 jo a ti only fans mu platia v hotovosti posielaju postou v obalkach 😁
@jana_chodal asi predava drogy
krasna prilezitost naucit juniora ako sa podava danove priznanie a co je to dan z prijmu
@jana_chodal ako sa to hovori? Co najdes je tvoje ? 😎 take vianocne nakupy by som spravila 😎
No tak kšeftuje, na stopro nelegálne. Mladý má slušný problém.
@jana_chodal no je to dosť vážna vec na to, aby si deň čakala, nič sa ho nespytala, ale na MK si to stihla. To by bolo posledné čo by ma napadlo, pýtať sa iných.l namiesto vlastného syna
@miadi 😃😃 no vidiš, nelogické ako celá táto situácia..skor to vyzerá na tie drogy.. ale že by mu v Čechách za ne platili v eurách je tiež nelogické..
Cukr ne to neni cukr, to je piiiiko
Daj nám adresu, my ťa tohto problému zbavíme 🙏
Od prvej temy tie peniaze nezhodnotil??🤔🙄
@marseillefan len silná osobnosť unesie zbohatnutie😅
Zvlášť naše generácie po 89.,kedy mal dovtedy cca každý rovnako a to co si poulieval nesmel prezentovať navonok, až keď to buchlo v 89.
Ja zasa viem o serióznych manzeloch Ing., po revolúcii hneď vyrazili do DE, celé 90.tky tam a potom tuná rozbehli biznis s nehnuteľnosťami, až pánovi z tých € preplo a dokedy nestopil 2 domy s curvickami nebol spokojný. 👿
19 ročnému spratavate izbu? Nás 13 ročný si už pár rokov upratuje sám.
Ved sa ho spýtajte odkiaľ má prachy.
@jana_chodal Autor už nemá účet 😅 a max tak našiel 50 € nie tisic🤣🤣
Dnes v správach dávali, že čapli nejakých mladých chlapcov s falošnými bankovkami .. tak možno. . 🤭
@jana_chodal Tak za prvé, v 19tich mu nemáte čo vysavat a upratovať izbu a za druhé, keď ho zivite vy s manželom,tak mu nenapadne skrknite prísun peňazí, že bohužiaľ sa musí uskromniť, že nie je na to... potom uvidíte😀a za tretie, poviem to manželovi a synovi, pekne všetci traja spolu pri stole a ako dôkaz, krabička od topánok na stole

som na koniku uz chvilu a presne tuto temu si pamatam 🙂 od slova do slova - autor vtedy bol tiez novy nick a o chvilu si ho aj zmazal, davame druhe kolo? @viestta, ty tiez vzdy vies, ze si dobre pamatam?