Dovolili by ste 14 ročnému dievčaťu piercing do pupku?
Ahojte. Moja 14 ročná dcéra už dlhšiu dobu túži po piercingu do pupku. Dovolili by ste jej to? Poprípade máte s tým nejakú skúsenosť?😄 Ďakujem za odpovedi.🙂
Jasne. Dovolila a chcela by som byt pri tom, resp. by som vybrala studio ja, aby to bolo bezpecne.
Povolila,no je to k nicomu,kamoska tak mala a iba jej to hnisalo takze skor by som dcere povedala o vedlajsich ucinkoch a nasledkoch,ci ozaj je to zivotne nevyhnutne ...
Ja si spomínam, ako som si v 16 rokoch dala nastreliť druhú dierku do ucha... týždeň som chodila s rozpustenými vlasmi, len aby to otec nevidel... keď to zbadal, tak konštatoval, že to si teraz môžem dať aj karičku do nosa ako krava ... hahahahaha.... Ja by som asi až po 15ke dovolila, resp. na strednej škole... ja viem, že už ten rok hore-dole... ale nech vie, že ani v živote nikdy nič nedostane "ihneď"....
no ja by som jej dovolila, iba pod tou podmienkou, ze vydrzi do 15 hiihi, a ak ju to bude drzat, tak aj potom, ja som chcela mat vzdy pearcing v nose, nosila som take magneticke nausnice, a v den 18 som si prepichla nos, a mam to do teraz, a nelutujem, mne sa to paci, je to moje ja, mam 31, hihi manzel chcel tetovanie, ja som to nevedala predychat, dal sa potetovat, mne sa tetovania nepacia, ale ty musis poznat dcerku, no pockala by som do 15,
Mne moja mama dovolila v 15 piercing do nosa. Že keď budú samé jednotky na vysvedčeni 😂 moc s tým neratala lebo mi to nejak nevychádzalo, ale nakoniec mi to vyšlo 😂 takže asi by som takúto "väčšiu" vec povolila s nejakou podobnou podmienkou (splnitelnou samozrejme 🙂
@nikoletah no vyrazna asi je len ju nie je tak vidno na prvy pohlad. Ale pupok je fakt vitlive miesto, jazva je asi ta najmensia komplikacia, ktorej
by som sa bala...
Urcite nie. V 18 nech si, ked uz bude dospela a mozno aj kusok rozumnejsia ako v 14, nech zvazi.... Ale 14 r. decku piersing do brucha a este aj s mojim dovolenim? Nie!
@sofinka1301 asi trosku vo vnútri. Keď som si to dávala tak to trochu stipalo. Ale po hodine ok. Trochu som to strela detolom a pohoda
Ja som v takom veku strašne túžila po picingu do pupka aj do nosa, stále mi to mama vyhovárala. Až som sa jedného pekného dňa nudila. Kúpila pircing a ihlu spravila som si pircing sama ale nakoniec nad peru 😋 mama keď prišla domov vygúlila oči a ja zo smiechom,že operovala som sa troška 😂 chytila sa za hlavu a nooo coment 😃😃😃 raz ked si niečo zaumienim tak to aj bude....a ja keby mám byť raz v tej situácii. Nemala by som namietky, pircing je podla mna v pohode, samozrejme najlepšie keď ho spravia profesionalne v študiu. Určite neškodnejšie ako tetovanie v tak mladom veku. Tam uz nieje cesta späť. Pircing sa dá vybrať. Ja mám ten môj vlastnoručne stvorený doteraz 😊😋
Ja mám 20 a z vlastnej skúsenosti .. Chcela som piercing, mamka nedovolila, chcela som kerku, mamka nedovolila a tak som si všetko už len z princípu potajomky dala 🙂 keď sa na to pozrieme s mamkou spätne, sama povedala že piercing mi mala dovoliť a možno by som na ňho ani nešla a to isté aj kerka .. 🙂
Ja som si tiez dala tusim ako 14 rocna alebo 15 rocna 🙂 ... dodnes den ho mam a to uz som po dietati 🙂 a nikdy mi to nezavadzalo a nehnisalo (samozrejme ako tehu som to uz pri velkom brusku dala dole 😉 ) len aby nevznikli nejasnosti 😀
Dovolila by som piercing ale napr.tetovanie nikdy 😂
@evita168 aj moja mamka hovorila že keď si dám tetovanie, že to nerozdýcha a vyhodí ma v tu ranu z domu a tak som si dala a rovno na krk :D mamka predychavala dosť dlho ale zvykla si už 😁
14 rocnej urcite nie... najskor v 17tich... ved to je este dieta... mne osobne sa to ani nepaci...pride mi to "vulgarne" ...mam sice na kazdom uchu 4 dierky :D a to som sa ani nepytala... a urobila som si ich sama... :D ale uz nausnice nenosim vobec... sem tam si dierky prejdem napichovackou aby nezarastli kebyze som sa rozhodla znova nosit...
Nie, nedovolila. Mne ako babovi nastrelili náušnice, vtedy mi to stále hnisalo, neskutočná bolesť. Celý život nenosím náušnice a bodaj by mi to nikdy nedala spraviť.
Mam 13 rocnu dceru a jej niektore spoluziacky vyzeraju ako vyzite stetky po tridsiatke....mala som pircingy ale to uz bola na svete ked som si ich davala.....dovolim jej to az na 18.
@larka123 nie určite nie. Max. Druhu náušnicu do ucha ale pupok nie. Na to má čas
@larka123 ani náhodou

asi dovolila,za nejaky uspech,za snahu