Hodia sa biele šaty na stužkovú?
ahojte, plánuje sa stužková a moja dcéra chce mať biele šaty, ale tie, ktoré si vybrala sú originál svadobné šaty, sú pekné ale, na stužkovú sa mi akosi nehodia .
Neviem, chcem aby sa dobre cítila ale, zase svadobné šaty na stužkovú?
Och bože, ty si ako moja mama. Asi mesiac dozadu mala päťdesiatku a rozprávala mi ešte aj do toho ako si mám vytočiť mihalnicu 🤦 Tieto šaty nie, tieto šaty áno, daj si takýto účes, nie rozpustené 🤦 A čo si pomyslia keď budeš mať rozpustené vlasy, budeš ako morena vyzerať... Mňa z nej už skoro je*lo. Kúpila som šaty po jej schválení a nakoniec mu povedala, že si ich nemám obliekať lebo vyzerajú divne. Som si povedala, že moje svadobné šaty neuvidí ani keby čo bolo.... A normálne rozmýšľam, že svadbu urobím o dvoch svedkoch lebo ja som kvôli nej nemohla spávať. Podotýkam mám 31rokov. Nakoniec som sa obliekla, namaľovala a učesala podľa seba a úplne každý ma chválil. Nechaj tvoju dcéru nech si vyberie čo chce omgg 🤦
@cecilia29 ved uvidíme, ešte popozeráme a nechám to na nej, samozrejme
@cecilia29 tie sú krásne 😲
Len ju podpor v tom nech je za princeznú. Ja som v tom čase mala veľmi praktické obdobie. A kúpila som koktailove krátke saty :D No hrúza. Video som ani nepozerala, a aj pre istotu stratila. Foto nemám . Vtom čase som sa neznášala fotit a z toho obdobia nemám zaznamenané skutočne nič
@cecilia29 aj dnes sme pozerali aj na internete aj reálne v obchode a dosť poskúšala , ale ťažko nájsť niečo s čipkou čo sa jej páči :D
Podla mna si tie saty moze v pohode dat, ak k tomu zovli nejake sytofarebne prvky- zmeni to cely uhol a vizaz. Napr tmavomodru kabelku, nausnicky, topanky, pripadne ozdobu vo vlasoch, a nechty... alebo v cervenej farbe.. ci zelenej. Potom to vobec nevyznie svadobne.
šperky sme dnes zohnali, striebornomodré 😝
Jasne, ze treba vypocut dceru ale svadobne saty na stuzkovej su podla mna trapas, bude na smiech
No neviem. Boli sme nedávno na stužkovej .3 triedy mali. Ale ani jedno dievča nemalo biele šaty. Krémové áno. Ale väčšinou aj lesklé alebo saténové mali. Červené, modré, zelené. No nádhera. Toľko krásnych šiat.
Podľa mňa, nie. Sú to svadobné..predsa sa vydávať nejde... Svadobné sú pre nevestu a nie pre maturantku na stužkovú. Apropo, aspoň keby neboli do očí bijúce. Iste ju potom ohovoria, lebo sa tieto šaty nehodia. Pri výbere oblečenia treba prihliadať o akú príležitosť ide a na zaklade toho zvoliť adekvátne šaty. Je kvantum nádherných šiat, nech hľadá, iste objaví práve tie v ktorých zažiari a očarí.
Pokojne nech si ich dá.. Na každej stužkovej sú vhodné.. Potom menej vhodné.. A aj nevhodné roby...
Aj ja som mala biele šaty na stužkovej pred 13 rokmi, saténové, skoro svadobné, ale mňa nezaujímal nikoho názor, ja som sa cítila ako princezná, a hotovo 😁
ak chce žiariť, podľa mňa by viac zažiarila v tých modrých. Mne osobne sa tie biele vôbec nepáčia
Podla mna su tie saty uplne v pohode! Predstavovala som si tortove velke saty, ale toto VOBEC niesu typicke svadobne. Dala by som topanky, kabelku inej farby a uplne krasne
Nádherné, ako romantická víla
No pozerali sme ale akosi nevie nič nájsť čo by chcela a páčilo by sa jej, dosť baží po tých bielych
Aj moja spoluziacka mala biele saty. A to suknu mala tylovu. Siroku. A neviem… absolutne nejako nevadilo. Kazdopadne ako jednu z mala si pamatam ake mala saty.
Biele isto nie na stuzkovu..max. kremove, pieskove a pod.
No pozerali sme ale akosi nevie nič nájsť čo by chcela a páčilo by sa jej, dosť baží po tých bielych
@anonym_autor Mna by zaujimalo, ako toto dopadlo? Mala nakoniec tie biele svadobne saty?

@paulahr krásne