icon

Hodia sa biele šaty na stužkovú?

29. jan 2023

ahojte, plánuje sa stužková a moja dcéra chce mať biele šaty, ale tie, ktoré si vybrala sú originál svadobné šaty, sú pekné ale, na stužkovú sa mi akosi nehodia .
Neviem, chcem aby sa dobre cítila ale, zase svadobné šaty na stužkovú?

gejb
29. jan 2023

Doplnky môžu byť kľudne podľa jej obľúbenej farby. Alebo odtiene fialovej, smaragdovo-zelena, petrolejovo modra... suskat si o nej budú len v zmysle, že je krásna ❤

lavinis
29. jan 2023

Mne sa zdaju v pohode tie biele ale celkovo by som si biele nedala na stužkovú
Ale hold, neviem, čo sa teraz nosí Nebola som na stužkovej 15 rokov 😅

wonder13
29. jan 2023

Mne sa páči výber šiat tvojej dcéry. Kľudne by som jej dovolila vziať si také. A je to jej večer ,nech sa cíti príjemne ona. 😉

cyberk
29. jan 2023

Mne to pride divne, a na svadbu bude mat co potom, ked uz na stuzkovu taketo ... ale vsak nechaj tak ako chce, ona sa bude po rokoch citit trapne, co za blbost vymyslela :D

autor
29. jan 2023

@cyberk no ked spomínala svadbu tak chce vraj čierne 🙈

autor
29. jan 2023

@wonder13 ja jej to nezakazujem ,kľudne jej to kupime ked sa na 100 percent rozhodne len neviem či sa to hodí, preto som sa pýtala na mk

danica2711
29. jan 2023

vykašli sa na nejaké šuškanie, keď po nich tak túži, bude šťastná, že ich má a bude sa dobre cítiť, bude za hviezdu! Je to jej stužková, jej vysnené šaty, jej radosť, čo si myslia ostatní, je nepodstatné

ivangeline
29. jan 2023

Za mn mozu byť.

autor
29. jan 2023
jana_eyre_2
29. jan 2023

Zamna áno podľa mňa môže mať aj biele..síce na foto mi prídu naozaj svadobné, avšak len chcem povedať, že ak jej chces dať alternatívu, tak jej aj výber podľa toho aké sa jej páčia.. lebo tie čo si vybrala ty su síce krásne ale úplne iného štýlu aký si vybrala ona sama.. hľadala by som skor niečo podobné tým bielym, len v inej farbe.. aby to bol ozajstný kompromis..

autor
29. jan 2023

@jana_eyre_2 tak ona má rada červenú, zelenú, modrú, béžovú, a čipku alebo kvietky ako vzor alebo tak

autor
29. jan 2023

@jana_eyre_2 alebo také? neviem či je tam podoba ale tak navrhnem jej a uvidím ako sa rozhodne

paulahr
29. jan 2023

Trošku obdobné tým čo chce dcéra ale v krémovej 🙂

autor
29. jan 2023

@paulahr ❤ dakujem, popozeráme 🙂 a už ako sa rozhodne tak bude na nej

zuzka102
29. jan 2023

@autorka aj @paulahr tieto posledné fotky co ste dali, to sú nádherné šaty 👍 a úplne v pohode aj na stuzkovu 🙂

autor
29. jan 2023
macekovam
29. jan 2023

Len aby sa v nich nakoniec necítila zle... Chce zažiariť.. To sa dá aj inak predsa... Ak na ňu budú naozaj pozerať len preto ze ma biele šaty... Véd sú aj iné farby ktoré krásne vyniknú na tmavej pokožke... To ze bude mat biele šaty neznamená ze zažiari viac ako suseda napravo alebo naľavo.

autor
29. jan 2023

@macekovam ona nie je tmavej pokožky, je dosť bledá 🙂

autor
29. jan 2023

@macekovam ale má farbené čierne vlasy a podľa nej sa hodí

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
autor
29. jan 2023

@evamarek77 ktoré? 🙂 tie modré

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
autor
29. jan 2023
mk1111111111
29. jan 2023

Tie prve sa mi zdaju na 18rocnu take starecke. Su aj ine biele saty, jednoduchsie, bez tej cipky, modernejsie. Uz aj ten strih bledomodrych na tejto strane v bielej farbe by bol ok a lepsi, akoze tie prve biele, pripadne v ivory farbe, to bledym ide lepsie ako snehobiela. Aj aj kozaby bola cela, aj vlk syty.

mpg
29. jan 2023

Keď som bola synovi na stužkovej, tak ani jedno dievča nemalo čisto biele šaty. Jedna mala také svetlokrémové, ale okolo hrdla boli také pozlátené a aj po sukni to bolo, inak mali královská modrá, svetlomodra, čierna, bordová,korálová, ružová. Ja by som toto neriskovala.

nelili1978
29. jan 2023

Nádherné tie modré

autor
29. jan 2023

@nelili1978 to by sme jej dali ušiť a skusím navrhnuť či by ich nechcela v bielej 😇

nelili1978
29. jan 2023

Tie okolo ramien čo bola fotka....fakt krásne.

rachel36a
29. jan 2023

Ved ak jej chces navrhnut ine saty a v bielej, tak preco nemoze mat tie, co sa jej pacia?

cecilia29
29. jan 2023

Krásne sú aj tie co chce ona a ešte krajšie tie co chceš ty. Tie jej , no podľa mňa nie sú úplne originál svadobné, ale ....možno doplnky a líčenie ktoré by boli na štýl lesnej víly (vo vlasoch nieco kvetikove, jemnucke licenie a styl ucesu ako lesna vila ) si viem predstaviť aj v tých šatách. Ja by som brala určite tvoj návrh