icon

Homosexualita 15 ročného syna

samasebou
21. nov 2014

Ahojte, moj 15 ročny syn si uz dlhsie mysli, ze je homosexual, zacalo to v skole na adresu jeho oblekania, spravania atd...vzdy bol taky jemnejsi, introvertnejsi..lenze ja vidim, ked mi hovori aj o babach, cize vnimam to ako keby sa len hladal..horsie je, ze vcera som mu nasla komunikacu na sociálnej sieti s rovnako mladym chalanom, ktory ho v myslienke, ze je homosexual utvrdzuje..co mam robit?..priznat, ze som mu kontrolovala chat?.zakazat mu pocitat?..vela s nim o tom bezne hovorim, ze ked bude gay, tak neumrem a nevyhodim ho, ale ze to teraz sam vediet nemoze, kedze ho laka aj to aj to,,,bojim sa, ze ked ho niekto bude v tom utvrdzovat, uz to nebude o hladani, ale o presvedceni samého seba..ako sa mam teraz zachovat?..dakujem

Strana
z2
samasebou
autor
21. nov 2014

filipal, ja sama neviem...ja som len hladala...ak by si riesila taketo nieco,tiez by si len tapala....pre mna je to nieco nove...ale dakujem,kazda rada dobra...

sisaha
22. nov 2014

@samasebou odrezat vtaka? mala by si svojho priatela velmi rychlo uzemnit...aj keby nakoniec gayom bol, ako by sa k nemu spraval?

samasebou
autor
22. nov 2014

@sisaha neboj, uz je uzemneny...ta stara konzervativna skola, to je des..som mu povedala, ze ked sa mu nepaci, nemusi s nami byt a bolo vybavene...okrem toho, hovoril to len mne, ocami gulal, ale pred mladym sa tvari stale rovnako,nastastie.

sisaha
22. nov 2014

@samasebou len aby mu to raz v nejakej hadke nesplechol do tvare... Lebo to by boli katastrofalne nasledky.

samasebou
autor
22. nov 2014

Dufam, ze nie, lebo katastrofalne by boli predovsetkym pre neho....tolko ma zase pozna...ale mas pravdu, jeden nikdy nevie...

teada
22. nov 2014

ale aky homosexual, tak je intorvert, ozeni sa a bude doma varit, a ?dnes je spolocnost plna klamstiev a on hlada vzory a pod.v jeho veku, to si ma hladat vzory zeny?nie chlapci si hladaju vzory muzov, aki by chceli byt a pod. ale dnes sa to vnima asi, ze to uz znamena , ze je niekto hned homosexual-blbost, radsej ho nasmeruj k muznosti a nepodporuj ho v tom, lebo naozaj tomu este aj uveri..porozpravaj sa s nim,prepanajana sak ma len 15, to je taky vek narocny, vyrastie z toho, len ho neberte ako gaya, lebo sa s tym este aj stotozni...

klya
22. nov 2014

@samasebou Podľa mňa by si to vôbec nemala riešiť. Len ak s tým príde on sám. Chlapec sa hľadá, tak ho nechaj, nech sa nájde. Keby on sám nemal pochybnosti, s nikým by si nechatoval. Nejde o žiadne vzory, či prostredie. Je to príroda. Nemá zmysel ho tlačiť či ovplyvňovať žiadnym smerom. Je to síce tvoj syn, ale túto otázku si musí zodpovedať sám.

samasebou
autor
22. nov 2014

Suhlasim, viem, ze nic nezmenim, len by som nechcela, aby pri tom hladani sa, natrafil na niekoho, kto mu ublizi.ma 15 a net je plny podivných ludi, to vieme vsetci...ja som zmierena s kazdou alternatívou, v zivote som nemala k inak orientovanym ludom ziadne predsudky...

samasebou
autor
22. nov 2014

@teada dobre dobre pises.ved tak to cele zacalo, ze ma nastvalo, ze nim nakoniec byt ani nemusi, len sa hlada a ked ho niekto zacne utvrdzovat, ze ano ano si, ako ten chalan na sociálnej, tak to nie je dobre...ked bude mat byt, hold, tak bude..ale aby mu v tejto chvili niekto pritakaval, ze ano si, ked to nikto este nevieme, to mu isto nepomoze...ja sa s nim o tom bavim normalne, ze keby nahodou, svet nepadne, nebol by sam...

klya
22. nov 2014

Stratila som reč 😀

danielahamar
13. sep 2019

My sa bežne, teda skôr posledné obdobie doma o takých veciach rozprávame, lebo mi s tým prišiel mladší, že ma kamošku lesbičku, ml. ma 13r., staršieho takého veci nikdy nezaujímali, teda nahlas. Takže nehovor, ze si niečo čítala, proste ak bude taka debata, veľa počúvaj a veľa sa dozvieš a hlavne neodcudzovat, nie je to chrípka, že dnes je a zajtra nebude.

angelinja
13. sep 2019

necitala osm ale moj nazor je taky ze uz ked ma pochybnosti asi , alebo teda ze rozmysla vôbec o tom ze to iste pohlavie tka neivem..jeidne zeby dnesni mladi ludia boli uz ozaj popleteni/neviem / mozno aj...ja len za seba mozem povedat ze nidky ma v zivote nenapadlo zeby som rozmyslala ze ci som hetero alebo nie...jendoznacne proste opacne pohlavie...a myslim si ze aj ostatni vacsina to teda asi tak ma. ze proste nerozmysla o tom...a nieeee urcite neni tym ze nema muzsky vzor to nie..ja verim tomu ze clovek sa s tym uz asi narodi...proste je tam nejaky gen asi alebo co...neivem si predtavit ze by ma nastvali muzi a zrazu som na zeny..proste to sa neda podla mna...moj nazor ale mozno nevie kde sa ma zaradit..ano hlada sa..ale nechcem teda nic hovorit neni som odbornik len uz podla mna uz ked ma pochybnosti tak...

kiwi3
13. sep 2019

@angelinja
@danielahamar baby, tato tema ma uz 5 rokov. inak si myslim, ze 15-rocny uz bol dost stary na to, aby vedel, ako to naozaj ma. skor poznam takych, co to marne potom skusali s opacnym pohlavim, len aby si utvrdili, ze to nepojde. zbytocne sklamania na oboch stranach.

danielahamar
13. sep 2019

@kiwi3 to som si nevsimla😁, vidíš to starne, ale aj tak by som chcela vediet ako to dopadlo

ivo2223
24. sep 2019

Ahoj myslím že keď tvoj syn ma veľa kamošov tak je predpoklad že málo kedy ma čas z baby či vonku alebo sa rozprávať je to pohode len nemôžeš z liahať ako matka musíš ho milovať ako je aj tak aj keď by si mu zakázala počítač a chodenie von to by si neviriešila

nelusinla
Odpoveď bola odstránená
dilino
28. jan 2021

@samasebou to si robiš srandu to čo máš za odrezať synovi vtáka no to nejaký chorý človek ten tvoj priateľ treba nech ide na psychotesty no a čo je homosexuál a teraz čo.Tvoj priateľ mi pride ako z 15 storočia a taketo reči ved to dospelý chlap snád ani z huby nema vypustiť ak by to bol môj pripad tak toho debila tak kopnem do guli že by sa dosral.Podľa mňa ty chceš preto vedieť na čom si kvôli tomu že aby si vedela ty a hlavne ten tvoj nepodareni priateľ.Ako ťa môže mať rád ked toto ti povie na adresu tvojho jediného syna.Tebe ako pišeš to nevadi ale skôr tvojmu priateľovi ale poslala by som ho do teplých krajov.Bude ťa nútiť a prehovarať ťa aby si synovi niečo take urobila.Ty si pekné žii zo svojim synom ktorý je v citlivom veku 15 rokov a tomu neschopakovy z názorom z pred 50 rokov daj zbohom.Chlapov je na Slovensku dosť syna máš len jedného.Opytaj sa priateľa tak len medzi rečou že ak by ON mal 15 ročného syna a priznal by sa mu k homosexualite že či by mu tiež odrezal vtáka ono sa to dobre hovori z cudzieho krv netečie ale ak by mal riešiť na vlastnej koži no neviem či by mal taký názor.Ved toto čo povedal je choré úplne choré.nechápem čo je to za človeka ty s takym žiješ.Ja by som sa hanbila napisať že toto mi povedal priateľ čo si mysliš prečo to syn taji a nieje si isty lebo vie že ak by priznal celu pravdu vie že ake následky by s toho boli tak radšej klame sám seba len aby bolo asi dobre.On si to len mysli že je gay no určite mysli si to tomu neverim boji sa následkov zo strany tvojho priateľa s 15 storočia.S takým priateľom by som nechcela mať nič spoločne ako máš ty.Bojuješ na všetkych frontoch nebudeš musieť ked toho debila sorry pošleš do teplých krajov.Ty sa nebojiš o to že ked sa to dozvieš ako pišeš budem v pohode ale hucka ťa tvoj priateľ stoj čo stoj čo ked by to syn priznal nadobro tak čo vyhodiš ho z domu alebo čo lebo milostivy si to žela. Chlapov po Slovensku beha dosť syna máš len jedneho dúfam že nebudeš robiť to čo ti debil sorry za vyraz ale toto nemôže byť normalny človek ktorý povie že máš odrezať vtáka synovi ak by to bol vtip poviem si vtip primitívny a chlap ešte viac ale ak to je naozaj tak u mňa to nieje človek.Toto chlap ktorý miluje ženu a ta má syna nememôže myslieť vážne kopec českých ale aj slovenských hercov, spevákov, moderátorov sú gayovia a žiju kľudny pohodovy život.Ale každopadne moja rada ak sa to všetko vyrieši kopni ho toho pseudopriateľa do zadku.A nech on odreže sebe svojho vtáka aj svojmu synovi ak nejakého má lebo toto je názor psychický choreho človeka.

ankare
28. jan 2021

@samasebou prijmi ho takého,aký je. Hlavné nech je on šťastný. Drž sa! ♥️

att123
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2