Je ostrihanie vlasov po plecia za klamstvo primeraným trestom?
Je podľa vás neprimeraný trest, keď mama 16 ročnej dcére, ktorá ju 2 mesiace klamala do očí a mama jej dôverovala, ostrihala dlhé vlasy ( skrátila po plecia) na ktorých si dávala veľmi záležať?
@anonym_autor skor by som chcela vidiet ako 16 rocnu dostala k tomu strihaniu. Za mna je to neprimeraný trest . Zakázať mobil, telku, ist von. Ale ostrihat vlasy? 🙈🙈🙈
@betulinka1 poznám dievča, ktoré mama vystríhala v amoku do hola 🤷🏼♀️. Takže toto mi nepríde nereálne
Je to ponizujuce, matka tym nic nedosiahla
Toto by som ja neurobila, ziadne zasahy do tela by nemali sluzit ako trest. Zakazala by som nieco, obmedzila vreckove, tv, mobil…ale toto za mna nie.
ja by som to nespravila.... ale dievca sa aspon nauci neklamat min rodicom. mna by sklamala a stratila by u mna dôveru. nepises v com presne klamala ale asi na nu nic ine nezabralo, keď spravila toto ...
ani sa nedivim, ze ti klame do oci..
A keď nič nepomáhalo a nič nerešpektovala?
áno, je to neprimeraný trest. ale v tej rodine niečo nie je dobré…
@anonym_autor úplne neprimerané. Obyčajné ponižovanie, tak sa rešpekt neziskava.
Práveže s mamou mala dobrý vzťah, práve preto jej mama všetko uverila a dôverovala
by som chcela vidieť aby ma mama ostrihala v 16 r.
za mňa vymyslená téma.
za mňa vymyslená téma.
@deti95060810 ops, sorry. Neviem prečo to označilo teba. Musela som kliknúť mimo...
Práveže s mamou mala dobrý vzťah, práve preto jej mama všetko uverila a dôverovala
@anonym_autor určite fantastický. A hneď pri prvom prešľape ju mater ostrihala. Niektori viete byt fakt hnusni k vlastným deťom...
@anonym_autor toto tu už bolo
Akože ja to neschvaľujem, ale chápem mamu že jej rupli nervy
@anonym_autor toto tu už bolo
@rozculena aj ja si pamätám to strihanie vlasov.
za mňa vymyslená téma.
@anonym_autor To nie je trest,ale nieco chore a zhnite v matke,ked toto dokaze spravit vlastnej dcere.
Je to choré a nie trest
Matka prehrala na celej čiare.
A keď nič nepomáhalo a nič nerešpektovala?
@anonym_autor keby to urobil niekto tebe tak ho zacnes respektovat?
o 2 roky ju už neuvidíš ako bude rok dlhý, tomu ver.
Toto je skôr už týranie.
Predpokladam, ze jej v netrazenej chvili usmykla cop … inac si neviem predstavit ako by ju „ostrihala“, vsak dcera nedrzi ako hluchy dvere … a hlava nie je telefon, ze ho niekde polozi a mama ho zabavi. … ale to je naozaj mimo trest, su ine riesenia. Ale to klamanie muselo byt len posledna kvapka a tam bude toho viac. Takze to, co sa javilo alp dobry vztah sa nepokazi … nejaky dovod na to klamstvo bol … tak bolo treba hladat ten a riesit ….
Ja píšem o matke ktorá to urobila, nie o mne
Predpokladam, ze jej v netrazenej chvili usmykla cop … inac si neviem predstavit ako by ju „ostrihala“, vsak dcera nedrzi ako hluchy dvere … a hlava nie je telefon, ze ho niekde polozi a mama ho zabavi. … ale to je naozaj mimo trest, su ine riesenia. Ale to klamanie muselo byt len posledna kvapka a tam bude toho viac. Takze to, co sa javilo alp dobry vztah sa nepokazi … nejaky dovod na to klamstvo bol … tak bolo treba hladat ten a riesit ….
@olimuc no, v 16tich uz len nasilu alebo ak sa jej dcéra bojí a od strachu sa ani nehne a nechá ju urobiť co chce. Proste naozaj ideálny vzťah
Flákala sa s nejakou pochybnou partiou
Flákala sa s nejakou pochybnou partiou
@anonym_autor nám je jedno, ze to píšeš v tretej osobe 🤣
😄 keď myslíš, mne to môže byť jedno, pýtala som sa na váš názor, tiež sa mi to nepozdáva, ale nevidím do všetkého

@anonym_autor skor by som chcela vidiet ako 16 rocnu dostala k tomu strihaniu. Za mna je to neprimeraný trest . Zakázať mobil, telku, ist von. Ale ostrihat vlasy? 🙈🙈🙈