icon

Je ostrihanie vlasov po plecia za klamstvo primeraným trestom?

1. nov 2025

Je podľa vás neprimeraný trest, keď mama 16 ročnej dcére, ktorá ju 2 mesiace klamala do očí a mama jej dôverovala, ostrihala dlhé vlasy ( skrátila po plecia) na ktorých si dávala veľmi záležať?

Strana
z3
betulinka1
1. nov 2025

@anonym_autor skor by som chcela vidiet ako 16 rocnu dostala k tomu strihaniu. Za mna je to neprimeraný trest . Zakázať mobil, telku, ist von. Ale ostrihat vlasy? 🙈🙈🙈

anonym_411ec2
1. nov 2025
@betulinka1

@anonym_autor skor by som chcela vidiet ako 16 rocnu dostala k tomu strihaniu. Za mna je to neprimeraný trest . Zakázať mobil, telku, ist von. Ale ostrihat vlasy? 🙈🙈🙈

@betulinka1 poznám dievča, ktoré mama vystríhala v amoku do hola 🤷🏼‍♀️. Takže toto mi nepríde nereálne

viestta
1. nov 2025

Je to ponizujuce, matka tym nic nedosiahla

anonym_27afe8
1. nov 2025

Toto by som ja neurobila, ziadne zasahy do tela by nemali sluzit ako trest. Zakazala by som nieco, obmedzila vreckove, tv, mobil…ale toto za mna nie.

kacena4
1. nov 2025

ja by som to nespravila.... ale dievca sa aspon nauci neklamat min rodicom. mna by sklamala a stratila by u mna dôveru. nepises v com presne klamala ale asi na nu nic ine nezabralo, keď spravila toto ...

reanda
1. nov 2025

ani sa nedivim, ze ti klame do oci..

autor
1. nov 2025

A keď nič nepomáhalo a nič nerešpektovala?

biba_18
1. nov 2025

áno, je to neprimeraný trest. ale v tej rodine niečo nie je dobré…

biba_18
1. nov 2025

@kacena4 naučí sa neklamať? houby. naučí sa klamať lepšie a ešte bude mamu aj nenávidieť..

haley7897
1. nov 2025

@anonym_autor úplne neprimerané. Obyčajné ponižovanie, tak sa rešpekt neziskava.

autor
1. nov 2025

Práveže s mamou mala dobrý vzťah, práve preto jej mama všetko uverila a dôverovala

deti95060810
1. nov 2025

by som chcela vidieť aby ma mama ostrihala v 16 r.
za mňa vymyslená téma.

haley7897
Autor odpoveď zmazal
haley7897
1. nov 2025
@deti95060810

za mňa vymyslená téma.

@deti95060810 ops, sorry. Neviem prečo to označilo teba. Musela som kliknúť mimo...

haley7897
1. nov 2025
@anonym_autor

Práveže s mamou mala dobrý vzťah, práve preto jej mama všetko uverila a dôverovala

@anonym_autor určite fantastický. A hneď pri prvom prešľape ju mater ostrihala. Niektori viete byt fakt hnusni k vlastným deťom...

rozculena
1. nov 2025

@anonym_autor toto tu už bolo

autor
1. nov 2025

Akože ja to neschvaľujem, ale chápem mamu že jej rupli nervy

deti95060810
1. nov 2025
@rozculena

@anonym_autor toto tu už bolo

@rozculena aj ja si pamätám to strihanie vlasov.

marca12
1. nov 2025
@deti95060810

za mňa vymyslená téma.

@anonym_autor To nie je trest,ale nieco chore a zhnite v matke,ked toto dokaze spravit vlastnej dcere.

maca1984
1. nov 2025

Je to choré a nie trest

pribinak
1. nov 2025

Matka prehrala na celej čiare.

martinmmartin
1. nov 2025
@anonym_autor

A keď nič nepomáhalo a nič nerešpektovala?

@anonym_autor keby to urobil niekto tebe tak ho zacnes respektovat?

bennn
1. nov 2025

o 2 roky ju už neuvidíš ako bude rok dlhý, tomu ver.

doriiis
1. nov 2025

Toto je skôr už týranie.

olimuc
1. nov 2025

Predpokladam, ze jej v netrazenej chvili usmykla cop … inac si neviem predstavit ako by ju „ostrihala“, vsak dcera nedrzi ako hluchy dvere … a hlava nie je telefon, ze ho niekde polozi a mama ho zabavi. … ale to je naozaj mimo trest, su ine riesenia. Ale to klamanie muselo byt len posledna kvapka a tam bude toho viac. Takze to, co sa javilo alp dobry vztah sa nepokazi … nejaky dovod na to klamstvo bol … tak bolo treba hladat ten a riesit ….

autor
1. nov 2025

Ja píšem o matke ktorá to urobila, nie o mne

haley7897
1. nov 2025
@olimuc

Predpokladam, ze jej v netrazenej chvili usmykla cop … inac si neviem predstavit ako by ju „ostrihala“, vsak dcera nedrzi ako hluchy dvere … a hlava nie je telefon, ze ho niekde polozi a mama ho zabavi. … ale to je naozaj mimo trest, su ine riesenia. Ale to klamanie muselo byt len posledna kvapka a tam bude toho viac. Takze to, co sa javilo alp dobry vztah sa nepokazi … nejaky dovod na to klamstvo bol … tak bolo treba hladat ten a riesit ….

@olimuc no, v 16tich uz len nasilu alebo ak sa jej dcéra bojí a od strachu sa ani nehne a nechá ju urobiť co chce. Proste naozaj ideálny vzťah

autor
1. nov 2025

Flákala sa s nejakou pochybnou partiou

anonym_cde3b1
1. nov 2025
@anonym_autor

Flákala sa s nejakou pochybnou partiou

@anonym_autor nám je jedno, ze to píšeš v tretej osobe 🤣

autor
1. nov 2025

😄 keď myslíš, mne to môže byť jedno, pýtala som sa na váš názor, tiež sa mi to nepozdáva, ale nevidím do všetkého

Strana
z3