icon

Je podľa vás dvojka zlá známka?

31. okt 2021

Je podľa Vás 2ka zlá známka? Dcéra (11 rokov) dostala z matematiky dvojku a spravila som cirkus keďže sa to učila nie je možné že dostane 2ku. Veľmi som na ňu nahnevaná. Ale manžel a každý vlastne doma hovorí že preháňam ale záleží mi na jej budúcnosti iba. Učiteľke som hneď písala kedy si to môže opraviť ale nesúhlasí vraj 2ka nie je dôvod na opravu 🤬

Strana
z8
raszuz
1. nov 2021

@autor
Ja k tomu len toľko, pred xy rokmi, jedna mama bola náročná na svoje dve deti, jediná známka musela byť jednotka. Deti neduživé, bledunké, len sa učili. V jeden rok jedno dieťa, ktoré ešte len bolo na prachu puberty (niečo nad 10, niečo pod 15) dostalo na vysvedčení 2 z jedného predmetu. Po príchode z práce ho mama našla obesené .... asi sa nechceš niečoho takéhoto dožiť, že? Tak prosím zvoľni a nevyšiluj za 2, ani 3 ...

hlubik
1. nov 2021

dvojka? je dobra známka

raszuz
1. nov 2021

@slovakboy ja som vždy išla na skúšky v totál strese, pokiaľ mi niekto nepovedal, že skúška je od slova skúsiť 🙂, priznám sa, že pri niektorých som išla skúsiť 🙈, tak som si ich zopakla. Nebolo ich veľa, ale našli sa 🙂

zuzuliennka1
1. nov 2021

dufam, ze toto je vymyslena tema na rozprudenie vasni a nie realita..

benit
1. nov 2021

Chuda dieta, ucila sa a dostala 2 z lenivosti🤦‍♀️. Keby sa neucila, bola by to 2 z lenivosti. Asi si treba zvyknut, ze matematika mozno nebude na 1. Dobra moze byt v niecom inom.
Moja dcera mala na druhom stupni z matiky a sjl vzdy 3. Ma aj poruchy ucenia. Monitor urobila zo sjl 95% a matika 85. Dostala sa 12.na gympel. Zmaturovala na 1 a dostala sa na 3 vs.
Ja som mala cely zivot same 1, 2 vs urobene a ucim. Spoluziaci chalani na zs mali 3, ucili sa remeslu a maju sa ako krali.
Nestresuj dieta, su aj horsie veci v zivote.

simca06022011
1. nov 2021

@slovakboy zivot nie je pc hra, bud to v zivote urobis alebo neurobis... Nie vsetko sa da opakovat donekonečna, vôbec by som na take veci dieta neučila.

A jednotkarke, jedna dvojka priemer nemoze pokaziť, preto si myslím, ze ucitelka nema dôvod sa tym zaoberat.

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
wieruska1
1. nov 2021

Od mamicky vydreta dvojka a ked ucivo zacne byt narocnejsie rodicia prekvapeni ze decko nezvlada pritom doteraz premiant......

lesana25
1. nov 2021

Ty si tá s tými 40 kolieskami salámy? 🤦‍♀️

wieruska1
1. nov 2021

@lesana25 daj link..... daj liiiink 😂😂😂 moze byt nieco este vacsi bizaar ako tato tema?

wieruska1
1. nov 2021

Inak ja mam mam dobru prihodu na toto .... dcera chodi na bilingvalnu skolu a kedze distancne a furt v skole boli a neboli polrocne vysvedcenie dostala az niekedy v maji. Pozeram dobre pekne matika 2 ale tak vzhladom na to ze mam chvilami pocit ze jej 5 rocny brat lepsie pocita..... k tomu 2 z geografie.
* 2 z geografie? To si sa nemohla trosku viac snazit? Sak to su len omacky
- Geografia? Taky predmet mame?!!!!

😳😳😳😳😳 nevedela som co povedat

Vlastne to v tom pripade ze ani nevie ze taky predmet maju s tou goegrafiou celkom dobre dopadlo.

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
wieruska1
1. nov 2021

@ptmt1011 ludom uplne **be !!! Bez debaty

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
wieruska1
1. nov 2021

@raszuz
@ptmt1011 inak ma napadlo ze sak mohla si kupit balenu a pekne v klude si pred chladiakom oratat 🤷🏻‍♀️
A potom este druha verzia ze v mijom pripade jedna sunka na chlebik, druha do bruska by presny pocet neobstal 😂

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
matabb73
1. nov 2021

@slovakboy život nie sú PC hry. Keď v práci spravíš chybu, nedá sa to vrátiť späť. Doučiť sa to môže a ďalšiu písomku napísať dobre. V triede u mojej dcére niekedy dostanú opravnú písomku, keď veľa detí má zlé známky, ale to je znak toho, že ich to učiteľ zle naučil a píšu všetci. Všetci by mali mať rovnaké šance.

evabb35
3. nov 2021

Ale veď to je matematika. Tam stačí, že si zle prečíta zadanie, pomýli sa v znamienku zo stresu alebo sa niekde dopletie z nepozornosti a hneď idú body dole. Neviem, aké učivo teraz preberajú, ale naozaj len to treba precvičiť ešte. Pri dvojke to znamená, že učivo prakticky ovláda, len niečo doplietla z nepozornosti. Teraz je ešte len november, to si opraví.

autor
3. nov 2021

@lesana25 nie ja nie som taká sprostá aby som si pýtala 40 plátkov šunky 😀

spadnutaslivka
3. nov 2021

@evabb35 my sme mali super matikárku (teraz ma tu spolužiaci spoznajú, lebo taká je určite len jedna), že nepozerala len na výsledok. Ak videla, že sme zadanie pochopili a postup počítania bol správny a len mechanická chyba vo výpočte bola, tak na to prihliadala a dokázala dať jednotku aj tak. Ale to bolo vo vyšších ročníkoch

Strana
z8