Kam idú vaše deti na strednú školu?
Ahojte maminy. Kam idú vaše deti na strednu ? moje sestry su deviatačky, a zatial este nemaju nic poriadne vybrate ☹
...no nás to čaká síce až o rok, ale už sa tým vážne začíname zaoberať. Keďže synátora už pár rokov zaujíma letectvo, do úvahy pripadá gymnázium príp. dopravná priemyslovka. No ale všetko záleží od známok....tak uvidíme 🙂
Menežment cestovneho ruchu
@tina2896
@leonela666
@trimity68
baby, ja sice tieto veci neriesim, ale chcem vam povedat jednu vec. Velmi zvazujte uplatnitelnost absoventa danej skoly, ze ked vase deti vyjdu strednu, ci budu sa vediet uplatnit na trhu prace, ci je dopyt po absolventoch danej skoly a ake su formy uplatnenia.
Dnes je mrte mladych ludi so skolami, s ktorymi nemaju sancu sa na slovensku uplatnit, lebo nemame trh v danej oblasti dostatocne vybudovany.
To je pravda ale nikto nevie ako sa zmeni situacia trhu prace a dopyt
@tina2896 ja by som sa skor pozrela na to, čo ich baví, k čomu inklinujú, ako sa učia a ako sa vedia učiť. Otázka , "kde dávate vaše dieťa na strednú", je v podstate nezmyselná, lebo každé dieťa je iné a ak raz na to nemá "bunky", tak z neho počítačového experta proste neurobím, aj keď je to momentálne najlepšie uplatniteľné povolanie.. Takže vyberať hlavne podľa toho, na čo má dieťa predpoklady, čo ho baví, o čom hovorí (čo je niekedy veľmi ťažké, lebo nakoniec áno stredošzkoláci mnohokrát nemajú šajnu, kam chcú ísť a čo chcú robiť)..
starsi syn mi chodil na elektrotechnicku, teraz chodi na vysku a mladsi syn isiel na obchodnu akademiu 🙂 🙂 🙂 🙂
moj syn chodil v Bratislave na zochovej

Gymnazium