Mám 12 rokov a som namyslená
Ahojte, mám 12 a chcela by som sa vami poradiť, že čo si o tomto myslíte. Myslím si že som pekná, že som najkrajšia z triedy. Je to namyslenosť? Poprípade ako to skončiť? Ďakujem
Niekedy je lepšie byť najmúdrejšia a najsikovnejsia ako najkrajsia
@lalalala98753 ... ale krasa nie je vsetko 🙂 radsej sa uc, aby si to v zivote niekam dotiahla
@viestta si to vystihla😀
@lalalala98753 aj ja som si to myslela aj to tak bolo a aj napriek tomu som skromna a hanbliva 😌😂
Ak si to o sebe myslíš,no nedavas to nijak najavo, nepovysujes sa nad nikoho, nie si protivny horenos a slušne jednas aj so "skaredsimi" tak namyslená pravdepodobne nie si. Niektorí ľudia môžu navonok len pôsobiť namyslene, no reálne vo svojom vnutri sú to fajn pohoďaci😉
Nemusí to byť namyslenosť, môže to byť len konštatovanie zjavnej pravdy. Ako ti však už baby predo mnou písali, vzhľad nie je všetko. Nehovorí nič o tebe, ani o tvojej hodnote. Možno je to nepatrná výhoda dobrého prvého dojmu, ale ak za krásou nenasleduje aj dobrý charakter a inteligencia, pekný vzhľad ti časom môže byť dokonca aj na škodu.
Asi si to nesieš z domu. Ale časom, cestou životom zistíš, že to nie je všetko a už vôbec nie dôvod, myslieť si o sebe niečo viac. Ale to ťa naučí už len život. 🤷🏻♀️
Čo ti to pomôže, že si najkrajšia z celej triedy? Nechápem tomu načo je to dobré.
Krasa je v oku pozorovatela. Mozno kludne si “ najkrajsia “ z celej triedy. Len si predstav ze na svete je milionov a milionov tried kde su tisice “ najkrajsich” . Je fajn ze sa pacis sama sebe. Ale pamataj “ nesud knihu podla obalu.” Podstatne je to vo vnutri. Kto si.
krasa je relativna, kazdemu sa paci nieco ine 😉
@bessie12 mam samé jednotky, hlúpa niesom
@bajka16 ako ze si to nesiem z domu?
uz len to, ze si mala potrebu to sem napisat, v podstate sa nas snazis presvedcit, ze je to tak. ono stipka skromnosti, ti mozno teda popdla mna chyba
@lalalala98753 známky nie su dolezite. Nikto ta v živote nebude hodnotiť podla toho aké si mala v skole známky. Takze aj človek co mal v skole horsie známky nemusi byt hlupy.

@lalalala98753 nemáš náhodou foto celej triedy?