icon

Mám 12 rokov a vážim 65 kg

anonym_girl123
3. jan 2021

Ahojte odmala som mala väčšiu postavu rodičia a hlavne starí rodičia mi dali dopriať.Od škôlky som mala rôzne narážky typu "tučibomba" atď. Aj v škole hovorievali "tučko" aj na sociálnych sieťach.Mam 65 kilo a mám 12 rokov a som pomerne vyššia mám 165 CM niesom až nezdravo tučná,ale len kúsok väčšia.Prosim dajte mi niake tipy a tak, lebo tie narážky ma budú asi prenasledovať do rakvy.

sticker
Strana
z3
zuzikaslat
5. jan 2021

@anonym_girl123 ahoj, určite sa dá s tým niečo robiť, najmä úpravou stravy... bližšie info do súkromnej spravy

michalkas25
5. jan 2021

@vulka Ale má 165cm.

stanulienkat
6. jan 2021

No 65 kil na taku vysku je sakra vela aj vzhladom na vek. Mam 171 cm a o 10 kil menej. A to som dospela zena. A nie, nie som vychudnuta. Nechapem mamicky,co podporuju takuto vahu. Ja v jej veku som sice jedla za dvoch,no boli sme cele dni vonku a behali sme. Teraz tie deti sedia na riti. Takze upravit jedalnicek, alebo aj viac pohybu. Ked nechces mat v dospelosti 80 kil.

katka343
Odpoveď bola odstránená
gugugaga123
1. feb 2021

@anonym_girl123 ja mám zase opačný problém. Mám 13 a som ešte vyššia (173) a mám 50 kilo čo je dosť málo. Ale keby som bola na tvojom mieste nič si z toho nerobím. Buď na seba hrdá a nenechaj sa ohovárať. Daj im facku a basta.

andy1789
20. feb 2021

@anonym_girl123 vôbec sa tým netráp. Decká v škole toho navyprávajú. Si vo vývoji, takže to že máš pár kíl na viac, tak to nič neznamená. Nemusíš sa trápiť nad svojou váhou, dospievaš a keď budeš dospelá tak tá váha pôjde dole (vo väčšine prípadoch) Každopádne, nikdy si neber k srdcu nadávky ostatných a už vôbec nie na internete. Decká sú schopné nadávať za každú somarinu

chick__norrris
Autor odpoveď zmazal
chick__norrris
Autor odpoveď zmazal
cicuca
21. mar 2022

@vulka pri výške 165cm to obezita nie je

Strana
z3