icon

Mám 13 rokov a chcem si kúpiť počítač

spetrikonytb
17. jún 2020

Dobrý deň mám 13 rokov a chcem si kúpiť pocitac ale neviem kde zohnať peniaze rodičia ani nikto z rodiny my nedáva peniaze seriózne prosim

Strana
z2
nikyball
18. jún 2020

@spetrikonytb ahoj neviem či chces nejaky lepší počítač na hry alebo stačí obyčajný na učenie , ak je to tá druhá možnosť , skús napísať do väčších firiem či náhodou nebudú vyraďovať staré Pc. Možno sa pošťastí.
Bohužiaľ ako 13 ročná peniaze nezozenies ale ak počkás pár rokov a budeš môcť brigádovať , tento sen si splnis.

dusankomoj
18. jún 2020

@evamea PMS ?

tripetta
18. jún 2020

@h2 Lepšie 👍 To (podľa teba) 13 ročné dieťa píše zrejme z dotykového mobilu, alebo počítača. 😉

cickamon
18. jún 2020

skus sa dohodnut s mamkou ze predas na bazare nejake stare hracky, hry, knihy, sportove potreby a pod. z coho si uz vyrastla a zvysok si doma odpracujes cez leto, popripade sa vzdas sladkosti ...pocitac nestoji par eur takze musis ukazat snahu a ze to myslis vazne

ukulela
26. jún 2020

@evamea 13r dieťa môže Pc potrebovať napr aj do školy. Úlohy, projekty, .... A Korona ukázala, že 1 Pc v rodine s viac deťmi je málo.

evamea
26. jún 2020

@ukulela v tom prípade by sa isto rodič ponúkol, že ho zabezpečí, keď vidí, že je to nutnosť a nemuselo by 13r dieťa zháňať peniaze.

uglybetty1234
26. jún 2020

tiez ma napadlo popredavat nejake svoje veci na bazosi, bazare, ci na fb bazaroch. AJ ten napad, ze skusis kontaktovat nejake firmy, mozno sa postasti.

pohodickasrandicka
16. júl 2020

@evamea bože gramatická chýba. Pekne sa to dieťa pýta, slušne. Len si kopnúť, také ľahké.

pohodickasrandicka
16. júl 2020

Ako 13rocny vieš zarobiť roznosom letákov ak tvoj rodič podpise zodpovednosť. Vieš zarobiť umývaním chodieb v činžiakoch, môže sa ponúknuť v inzeráte v mestských novinách s pomocou v záhrade s donesenim nákupov, venčením psov. Môžeš niečo pekné vytvoriť a skúsiť to predať na tvorivych fórach ako sú ja spravím a Sashe. Možno máš spolužiaka kamaráta z dediny s hospodárstvom a jeho rodičia by pomoc uvítali a ľahšie by ti niečo zaplatili. Existujú súťaže pre deti v tvojom veku kde sú odmenou výhrou počítače alebo hotovosť. Tiež sa dá na mestskom úrade pokiaľ ste sociálny prípad požiadať že ak v prípade budú vyraďovať počítače z úradu či by bolo možné darovanie môžeš požiadať tiež o vyradeny Pc z firiem prostredníctvom iných soc. Sietí aj tejto možno. Môže niekto v tvojom mene vytvoriť zbierku na Pc pre teba. Ak si napr dobrý žiak a len momentálne rodičia nie sú v situácii schopný ti Pc teraz kúpiť. Na všetko jesto riešenie. Buď ďalej slušný. Oceňujem tvoju snahu spýtať sa tu medzi matkami a držím ti veľmi palce.

Strana
z2