icon

Mám 15 a ako 14-ročná som otehotnela

ema________
8. okt 2023

Dobrý deň ma 15 priateľ 17 ked som otehotnela mali sme 14 a 16. som uz asi 3 mesiaci a jedine co viem ze to dieťa nechcem zabiť. Rada by som si ho nechala len na naš vek je to veru nemožne. Existuje niaka možnosť že by sa to dieťa niekomu po pôrode dalo? A aky veľky trest čaká priateľa?Cheli sme skusiť potrat doma len sa o mňa priateľ bojí. A ako to oznamiť mamine ? Z maminoum mam docela vpohode vzťah a priateľa pozná určite by bola v šoku a veľmi naštvana ale verím tomu že by počase ktomu sa niak postavila a nenechala ma v tom samu a sama viem že mamina za potrat není . Najviac sa ale bojím o priateľa z maminou nema najlepšia vzťah a ktomu pôjde do väzenia. Ďakujem za odpoveďe🫶🏻

elmivelmi
8. okt 2023

@ema________ no je cudne ze ta ucila sexovat este pod zakonom.No ked ta taketo veci uci,tak nech ti pomoze vychovavat vnucku.A ty ked si hrdinka v posteli,tak bud hrdink ako mama a normalne si dieta vychovaj.Ved Tvoj mladenec uz bude mat 18 a moze pekne driet niekde v zavide a starat sa o svojho potomk.

lienka.7
8. okt 2023

@2006_1211 myslím, že nie ťažké si všimnúť, či niečo vyhadzuje do koša, resp. je v koši (nie, nemusím ju sledovať, ak mi toto chceš náhodou odpisat). Taktiež vidím, či sa cíti "nekomfortne", neberie si tabletku proti bolesti a pod. A po ďalšie, určite aj nejaká zmena nálady z hormónov.

stellarstar
8. okt 2023

@ema________ jaj ty ani nie si doma 😅

t1nusa
8. okt 2023

@ema________ normálne nemám slov, dieťa nie je hračka to si musíte uvedomiť aj ty aj tvoj priateľ… potrat doma??? nad tým ani nerozmýšľaj… to, že je úplne choré mať dieťa v tvojom veku ani nemusím písať, sama si ešte dieťa, ale to je len odraz dnešnej hlúpej doby… ako dlho si s priateľom spolu keď ste sa do toho hneď takto bezhlavo pustili? každopádne určite sa porozpravaj s mamou a navštív gynekológa, toto sama nevyriešiš

ema________
autor
8. okt 2023

@lubkavargova1 potrat doma bol môj napad odzaciatku mi frajer vravel nech to poviem a keď tak zaplatí potrat ani som ho stym potratom nepresvedcila kedze to stale presuval a presuval

ema________
autor
8. okt 2023

@t1nusa spriatelom sme spolu 1rok viem ze to sama nevyriesim preto som tu napisala chcela som
nieco zistit a mladé mamičky ktore mi tu napisali mi dali odvahu ze to
zvladneme

iwesska
8. okt 2023

Sorry,ale cez spravne nasadeny kondom spermie neprejdu. Ja nemam 15,ze verim takymto bludom. Proste ste sa nechranili poriadne a stalo sa. Mame je to zjavne jedno co robis,kedze ta uz ucila ako spravne sexovat a nasledne ta v 14r.nechava prespat u priatela. Tak zrejme po tom vnucati tuzi. Priatel nech len ziaden potrat neplati a nech je teraz frajer a postara sa o dieta,ked ho vedel spravit.

lubkavargova1
8. okt 2023

@ema________ moja uz sa zamotavas a klmaes...na zaciatku si pisala, ze obaja ste to ccheli.. "Našli sme niake spôsobi chceli sme skusit vodka a tepla para"...a obciansky prvy je zadarmo, ziadna vyplata ti mamina ku tomu netreba....co tak prestat klamat a vytvarat fake temu na torej sa zabavas?? Hm?? Inak IP adresa isla uz na nahlasenie

ema________
autor
8. okt 2023

@lubkavargova1ja som len chcela pomôcť a uistenie že to zvladneme nechcela som znieť ze klamem a zamotavam som docela zufala preto som tu napisala ospravldlnujem sa:(

mamkalentedkova
8. okt 2023

@lenka2358 to naozaj ? Fuuuj veľký klobúk dole ,že si to v takom veku zvládla ..ja som mala pri prvom 19 s teda ,bolo to dosť skoro ..

ema________
autor
8. okt 2023

@iwesska Moja mamina mi verila a cele som to skazila moja mamina otehonela v mladom veku kedze sa roztrhol a u nas sa mohlo stat to iste

lubkavargova1
8. okt 2023

@ema________ vsak mas v pohode maminu ktora vas ku tomu vychovala a je to normalna vec..tak ake zufasltvo? Mne sa neospravedlnuj, to potom doma ked pride vypis temky rodicom a budu to citat...admini uz najnovsie tak to riesia fake temu. Good luck

ema________
autor
8. okt 2023

@lubkavargova1 aspoň to nebudem vravieť ja :(

ema________
autor
8. okt 2023

@lubkavargova1 nikde som nenapisala ze ma ktomu vychovala len vravi ze ochrana je dolezita

iwesska
8. okt 2023

@ema________ U vas sa mohlo stat to iste? Alebo sa stalo? Snad vidis,ked ten kondom vytiahnes,ci je cely,nie? A ked nie je,este existuje tabletka PO,ktora sa uzije do 72 hodin. Vsetko preto by som spravila v 14r.,aby som neotehotnela. Vsak ty nemas ukoncenu ani ZS! Je rozdiel otehotniet v poslednom rocniku SS a rozdiel na ZS. Zelam tvojej mame vela pochopenia, a odhodlania ti s tym dietatom pomoct,kym dospejes.

ema________
autor
8. okt 2023

@iwesska skusili sme 2 tabletky ale kedze z priatelom sme spolu len cez vikend a lekarne tu niesu tak to bolo o par hodin viac

listy456
8. okt 2023

minuly rok si tu revala jak to tvoje chlapča vypisuje ostatnym ze ich lubi atd a ty si s nim aj tak potom spravis decko a on sa necha trestne stihat :D naozaj rozmyslanie 14 rocnych deti... je to smutnw jak som minule tu pisala ze na to aby si mohla s detmi pracovat potrebujes skoly vystudovat atd ale na to aby si porodila nepotrebujes ani zakladne iq a staci ti 13 ci 14 rokov. Neviem skryvat znechutenie nad dnesnymi detmi ale dufam sa babo dostane do ruk vhodnym adeptom na rodicov, dnes vela zien nemoze otehotniet a o to male by sa starali s laskou a zodpovednostou, dufam sa rozhodnes spravne

julia2002
Odpoveď bola odstránená
macatt
8. okt 2023

@ema________ robila si si test? Koľko testov? Alebo ako vieš, že si tehotná?

ema________
autor
8. okt 2023

@macatt fuu asi 4? a no od jula som nemala ms a kedze je to od leta tak priznaky a aj brucho

ema________
autor
8. okt 2023

@julia2002 moja mamina mi neukazovala ako sa pouziva ale vravela ze ju treba pouzivat asi som sa zle vyjadrila

niceboy
8. okt 2023

@ema________ mama čo nemá čas vybaviť dcére OP ale čas na učenie ako trtkať má, dcéra čo v 14 rozťahuje nohy a mama ju na víkendy púšťa na prietrtky, domáci potrat...dúfam že toto je vymyslené lebo ak naozaj existujú takéto socky tak amentma

ema________
autor
8. okt 2023

@niceboy Moja mamina nemože stihať všetko a nedavno som mala narodeniny tento tyzden to ideme riesit a neucila ma ako sa robi ale ze je dolezite vzdy pouzivat ochranu

macatt
8. okt 2023

@ema________ Ach..to už budeš vo 4. mesiaci.. maminu čakajú bezsenné noci, polož jej na stol test predtým ako pôjdeš do školy, alebo keď príde z práce, nemusíš byť vtedy doma ak sa bojíš reakcie...už si to mala urobiť dávno..

stellarstar
8. okt 2023

@ema________ a telesnú v skole ako zvládaš?

iwesska
8. okt 2023

@ema________ Lekarne tu nie su😂 Takze priatel je dostatocne zrely na to,aby ta oplodnil,ale vygooglit najblizsiu lekaren v okoli a zbehnut tam uz nezvlada. Tak to je ozaj chlap do zivota,toho sa drz👍A uz si sa stihla nachystat na zajtra do skoly?

patuska00
8. okt 2023

@ema________ ja by som hneď volala a naznačovala by som náprklad že mi meška menzes alebo inak ja by som v sebe toľko nenechala ja musím povedať.

ema________
autor
8. okt 2023

@iwesska Dedina a lekarne cez vikend je otvorena len do 12 a to len sobotu

stellarstar
8. okt 2023

@ema________ telesnú výchovu v skole máš?

mimka1402
8. okt 2023

Baby vy sa smejete, ale poznám babu ktorá otehotnela v 13tich a nie je z osady, tak isto to vyzeralo... Teraz ma 16 a druhe 1,5r dieťa doma... A tretieho ci štvrtého "otca" pre deti.