Máte výsledky z prijímačiek na strednú školu?
Ahojte mamičky.
Máte už výsledky prijímacích skušok na stredné? Ako vaše deti dopadli? Spokojnosť? Alebo ešte čakáte?
Ahojte, dnes som podala odvolanie.. neviete kolko maju dni na rozhodnutie?
@maatuulka 22.5 je posledný termín na to aby si mala výsledok či je dieťa prijaté. A vtedy treba podať aj záväznú prihlášku. Takže do stredy budúcej.
@maatuulka riaditeľka mi oznámila ze rodičom ktorý podali odvolanie budú postupne volať či dieťa prijali alebo nie. Záleží od toho ako sa to poposuva kto nastúpi a kto nie.
@pictbridge dakujem za info 🙂
Prosím mate niekto už výsledky z Gymka na Tomasikovej v Ba? My nemáme edupage a na stránke nič nie je, dik
To je také smutné prvé veľké sklamanie pre tie decká, že aj sa snažili sú dobri a nič z toho.Chcela by som vedieť ako sa to bude riešiť do budúcnosti aj, keď som počula Drobu, že treba obsadzovať aj SOS a učilištia🙂veľa škôl bojuje o žiaka kamarát pracoval na škole na Pántoch tu idú, alebo už ju aj zrušili tak prečo z nich nespravia školu o ktoré je záujem.Tak nech Vám to dobre dopadne
A neviete ako to je,ak som poslala,ze nastupi. Ak poslem odvolanie este na inu skolu a pride ze ju beru. Tak moze zrusit tu prvu ak som poslala ze nastupi? Lebo tam bolo ze je to zavazne.
Nam pisala ucitelka, ze je moznost ze potvrdis nastup kde je prijata a zaroven mozes dat odvolanie no ze aby sme dali vediet tam kde potvrdzujeme prijatie teda nastup, ze zaroven sme podali odvolanie a ak to vyjde nastupi na tu druhu skolu
@terina25 rozhodnutie sa da zmenit ak prijmu na zaklade odvolania.
Prislo uz niekomu vyrozumenie v Metodovej a. Ceskej?
@kaktusik007 ahoj, prisli Vam uz vysledky z Metodky? Nam pred chvilou prisla len sprava ze posielaju vysledky a zatial nic 🙃
@ajja1 nám napr prišli ze je pod čiarou v stredu . Niektorým deťom z triedy minulý piatok. A že je prijatý na ďalšiu školu nám prišli v noci o 00:16 .
naša 3 pod čiarou, dnes sme poslali odvolanie a hneď nám volali že je prijatá...bez toho aby to bolo potvrdené v edupage....(bilingválny gympel)
keď môj skončil 13 pod čiarou má prosím ešte šancu? 🤦♀️🙈
@maatuulka mne dnes volali, že je prijatá na základe odvolania
@janulienka78 gratulujem 🙂 tak dufam, ze aj nam to vyjde.
@maatuulka držím palce a ďakujem ❤️