icon

Máte výsledky z prijímačiek na strednú školu?

arcenciell
13. máj 2024

Ahojte mamičky.
Máte už výsledky prijímacích skušok na stredné? Ako vaše deti dopadli? Spokojnosť? Alebo ešte čakáte?

maatuulka
Autor odpoveď zmazal
maatuulka
17. máj 2024

Ahojte, dnes som podala odvolanie.. neviete kolko maju dni na rozhodnutie?

pictbridge
17. máj 2024

@maatuulka 22.5 je posledný termín na to aby si mala výsledok či je dieťa prijaté. A vtedy treba podať aj záväznú prihlášku. Takže do stredy budúcej.

pictbridge
17. máj 2024

@maatuulka riaditeľka mi oznámila ze rodičom ktorý podali odvolanie budú postupne volať či dieťa prijali alebo nie. Záleží od toho ako sa to poposuva kto nastúpi a kto nie.

maatuulka
17. máj 2024

@pictbridge dakujem za info 🙂

ela13
17. máj 2024

Prosím mate niekto už výsledky z Gymka na Tomasikovej v Ba? My nemáme edupage a na stránke nič nie je, dik

eunomia30
17. máj 2024

@ela13 Aj ja čakám, a tiež nič.

luccija
17. máj 2024

To je také smutné prvé veľké sklamanie pre tie decká, že aj sa snažili sú dobri a nič z toho.Chcela by som vedieť ako sa to bude riešiť do budúcnosti aj, keď som počula Drobu, že treba obsadzovať aj SOS a učilištia🙂veľa škôl bojuje o žiaka kamarát pracoval na škole na Pántoch tu idú, alebo už ju aj zrušili tak prečo z nich nespravia školu o ktoré je záujem.Tak nech Vám to dobre dopadne

terina25
17. máj 2024

A neviete ako to je,ak som poslala,ze nastupi. Ak poslem odvolanie este na inu skolu a pride ze ju beru. Tak moze zrusit tu prvu ak som poslala ze nastupi? Lebo tam bolo ze je to zavazne.

maatuulka
17. máj 2024

Nam pisala ucitelka, ze je moznost ze potvrdis nastup kde je prijata a zaroven mozes dat odvolanie no ze aby sme dali vediet tam kde potvrdzujeme prijatie teda nastup, ze zaroven sme podali odvolanie a ak to vyjde nastupi na tu druhu skolu

terina25
17. máj 2024

@maatuulka cize mozem dat odvolanie aj ked sme potvrdili nastup na inu? Lebo tam bolo pisane ze je to uz zavazne

luccija
17. máj 2024

@terina25 podaj odvolanie a rozhodneš sa.Zavazne ako záväzné...

14petulka88
17. máj 2024

@terina25 rozhodnutie sa da zmenit ak prijmu na zaklade odvolania.

maatuulka
17. máj 2024

@terina25 ano, aj my to tak ideme urobit. Na jednu kde ju prijali ideme potvrdit prijatie... A na druhu sme poslali odvolanie.

ajja1
17. máj 2024

Prislo uz niekomu vyrozumenie v Metodovej a. Ceskej?

bulaby
17. máj 2024

@kaktusik007 ahoj, prisli Vam uz vysledky z Metodky? Nam pred chvilou prisla len sprava ze posielaju vysledky a zatial nic 🙃

bulaby
17. máj 2024

@ajja1 teraz citam na stranke Metodovej, ze na zverejneni budu nadalej pracovat po spristupneni modulu Prijimacky, ktory je momentalne nedostupny..

ajja1
17. máj 2024

@bulaby aj nam tak

ajja1
17. máj 2024

@bulaby to je tak ked si to vela skol nechava na posledny den. Zakon hovori, ze vysledky maju zverejnit najneskor do 17.5.2024 do polnoci, cize kludne aj skor. Potom je 17.5 obrovsky napor na system a cely Edupage hapruje....

pictbridge
17. máj 2024

@ajja1 nám napr prišli ze je pod čiarou v stredu . Niektorým deťom z triedy minulý piatok. A že je prijatý na ďalšiu školu nám prišli v noci o 00:16 .

simoli
17. máj 2024

@ajja1 Česká ma už zverejnené...

bulaby
17. máj 2024

@ajja1 uz su na stranke, ale teda masaker kolko deti sa hlasilo. Dcera spravila, ale je daleko pod ciarou. Nevadi, skusila 😊

martas77
17. máj 2024

naša 3 pod čiarou, dnes sme poslali odvolanie a hneď nám volali že je prijatá...bez toho aby to bolo potvrdené v edupage....(bilingválny gympel)

mondolina
17. máj 2024

keď môj skončil 13 pod čiarou má prosím ešte šancu? 🤦‍♀️🙈

simoli
17. máj 2024

@mondolina aká je to škola, koľko berú?

mondolina
17. máj 2024

@simoli
berú 25 🤣 zdravotnícka laborant

janulienka78
17. máj 2024

@maatuulka mne dnes volali, že je prijatá na základe odvolania

simoli
17. máj 2024

@mondolina nejaká šanca si myslím, že je...

maatuulka
17. máj 2024

@janulienka78 gratulujem 🙂 tak dufam, ze aj nam to vyjde.

janulienka78
17. máj 2024

@maatuulka držím palce a ďakujem ❤️