Moja 19-ročná dcéra mi predstavila svojho priateľa - jej bývalého učiteľa
Žienky! Potrebujem radu ! Mám 19 ročnú dcéru. Minulý školský rok ukončila štúdium na strednej škole. Už dávnejšie mi spomínala ze ma vážnejšiu známosť ale ze ešte nie je pripravená mi ho predstaviť. Rešpektovala som jej rozhodnutie ze nech mi ho predstaví keď sa bude na to cítiť. Minulý víkend som sa konečne dočkala no ani vo sne by ma nenapadlo ze jej priateľ je jej bývali učiteľ dejepisu, 40 ročný starý mládenec. Dievčatá co mam robiť ako by ste reagovali kebyže to vaša dcéra spraví.
@evamarek77 no neviem koľko 19 ročných poznáš, alebo ako to bolo v tvojom okolí, v 19tich som napr ja bývala sama, chodila denne do školy a dotoho som makala aby som si zarobila na živobytie a nato čo som chcela. V 19tich som vedela že chcem byť raz mladá mama, aj keď to nemalo žiadne bližšie plány.. A áno, bola som síce niekde inde ako väčšina báb rovesničok, ale to neznamená ze 19 ročná osoba je nevyspelá a "mini". A keď som bola na rande v tom čase s 35 ročným (z ktorého som bola v p*deli od 16ked som ho spoznala len o tom nevedel...) tak sa divil aká som, čo rozprávam.. A páčilo sa mu to.. 🤷🏽♀️ Ale hej, aj to bol asi nejaký sebec, ktorý ma chcel ohúriť a pripútať k dieťaťu a držať doma a ten vzťah bol nerovnomerný, nevyvážený a naivný. Poviem mu to keď príde z práce domov 😂😂😂
U nás v škole sa stalo, že si začal chalan - študent so ženatým učiteľom, ešte počas školy. Takže... mohlo to byť aj horšie (pričom nemám nič proti homosexuálom)? Je dospelá, je zo školy von, pán učiteľ nemá iný vzťah... tak prečo nie? Zakázať jej to asi nezakážeš, má dosť rokov. Ono sa to nejako vykryštalizuje, môžu spolu vydržať, nemusia...
Podla mna nespravila nic take zle, zakazovat jej nemozes. Radi sa uz medzi dospelych ludi, tak jej musis dat na vyber, aby sa poucila sama, je uz je ten vyber spravny alebo nie. Vzdy lepsie, ako by ti mala klamat. Taky ucitel je celkom fajn, pokial si budu rozumiet a bude medzi nimi 'chemia'. Cas vsetko vyriesi. Mozes sa s nou porozpravat a naviest ju na temu, ako sa asi bude citit ako zena v najlepsich rokoch a pokukavat za mladsimi, ked pan ucitel uz bude mat 50tku na krku. Poznam ucitelov, ktore si vzali svoje ziacky a tahaju to dodnes a naopak ucitelka, ktora zviedla svojho ziaka s rozdielom 10 rokov, co bolo asi kvazi max. co som zazila a studenti o tom dodnes rozpravaju.
Celine Dion a René Angelil začali spolu randiť, keď mala ona 18 rokov a on bol od nej o 26 rokov starši, čiže mal 44 rokov, rozvedený a jeho najstarší syn bol v rovnakom veku ako Celine...ona vtedy nebola zvlášť pekná, on podľa môjho názoru vyzeral hrozne....cez to všetko spolu prežili "celý život" az kým nezomrel po ťažkej chorobe....boli spolu niečo vyše 30 rokov a boli spolu naozaj šťastní.... takže nie, ani mne by sa taký priateľ mojej dcéry nepáčil, avšak na druhej strane nikdy nevieš, či on naozaj pre ňu nie je ten Pravý.....veľa šťastia 😉
@elizita keď dcéra zistila že ju tu riešim na modrom koníku veľmi sa na mňa nahnevala a mali sme dosť veľkú hádku. Bolo mi to celé ľúto a tak som jej sľúbila že už jej vzťah nebudem verejne riešiť a rozoberať nikde. Na nejaký čas som sa odhlásila z modrého koníka.Uvedomili sme si ze dcéra je dospelá a ma vlastnú hlavu môžem sa maximálne spoliehať na dobrú výchovu čo som jej dala. Poviem len toľko že sme si ako rodina na to zvykli. Maroš (náš budúci zať😉) je veľmi zlatý chlapík starostlivý zaujíma sa ako o nás tak aj o našu dcéru a čo sa týka veku neriešime to po dlhých rozhovor sme zistili ze nebol jeho zámer začať si so študentskou len to, ze počas svojich ,,mladých” rokov nevyhľadával vzťahy a venoval sa skôr priateľom cestovaniu a študovaniu. Takže toľko k tejto téme.
čiže počas "svojich mladých rokov" si užíval a teraz si vlastne užíva tiež s 19r 😀 on nie je sprostý, tak nech nie je sprostá ani dcéra a o cca 5 rokov nech si nájde niečo perspektivnejsie 😉
A dcera pokračuje v štúdiu?
@katkami123 na strednej škole? 😀
@katkami123 dcéra už je druhý rok na vysokej škole tiež sa rozhodla robiť učiteľku študuje na pedagogickej fakulte slovensky jazyk a dejepis ☺️
Super 👍🏻

@evamarek77 učiteľ dejepisu asi nebude kategória "kupuje drahé darčeky"