Môže byť moja 17 ročná dcéra tehotná?
Pekny vecer mamicky!!!! Nedavam si servitku pred usta pretoze som velmi ale velmi nasrata cize bez cenzury. K problemu s malou dcerou ktora sa boji prehltat tuhu stravu sa k tomu pridruzilo dalsi ovela pikantnejsi problem!!!
Mam 17 rocnu dceru a má rok a pol frajera . Nic by nebolo pokial sa nezacalo diat par veci. Vsimla som si ze vynechala menzes viac ako 3 mesiace.. (nepytajte sa ako proste viem..) ked som sa jej na to spytala argumentovala nepravidelna menstruacia.. a zacala mavat zmeny nalad ranne zvracania celkovo ma velmi divne spravanie. Neviem ci by mohla byt tehotna ale bojim sa jej na to spytat aby som neranila jej doveru ,ze co si o nej myslim preboha.. velmi sa toho bonim ale planujem to.. nejake rady??? Alebo Vas nazor
@mijunik ďakujem 🙂 možno krásny ale hlavne pravdivy. Viem si predstaviť ako sa asi citi ta dcerka 17 rocna, ale s podporou sa da zvladnut vsetko 🙂
@bodka13 tak tak :D na ten pohlad do smrti nezabudnem ale tak vsetko dobre dopadlo :3 vnucku nadovsetko miluje a to je hlavne 🙂 niet mamky asi by som to nezvladla 🙂
@mimusa1997 aj autorka mala dceru skoro, cize asi sa vie vcitit do jej koze
@zuzanabarbora pchat do decka antiku v 16 je fakt super,Ja dospela si ten sajrajt do tela nedám,nie decku vo vývine.
@ave17 lepšie ako ostať tehotná alebo ísť na potrat😉 každá minca má dve strany a to aký máte vy názor na HAK je váš názor ja vám ho neberiem 😂😉
Ale prosím vás,kondom je bezpečný a nie je to chémia, a v podstate 16 rocne decko nemá čo sexovat a to nie som puritanka.
@ave17 myslím si ze je každého osobná vec kedy začne sexovať a je lepšie byť na to pripravený ako zodpovedný rodič a porozprávať sa o ochrane.. a áno mate pravdu aj kondom je fajn ale bolo to moje rozhodnutie že chcem hak nie mamine😉😉
@malasandrika Limit je od 15 rokov podľa zákona. Je na každého uváženi kedy s tým začne.
@malasandrika Nuž každý má inú predstavu kedy je vhodné s tým začať. Ja som v tom veku mala tiež iné záujmy. Uvidíme čo ma čaká pri dcére.
@mimusa1997 toto je fakt super!!!!
@junova mám doma dcéru a radšej budem pripravená, ako potom šokovaná. Tiež by som bola rada, keby ju v 16 zaujímalo niečo iné, ale bohvie na koho narazí a kým sa nechá očariť
@mimusa1997 Tak to máme veľmi podobné :-*
Ja by som nikoho nekritizovala, prvy sex som mala v 15 doteraz 3 partnerov a teraz som rada ze som tehotna aj ked s komplikaciami a mam milujuceho partnera a to ze ma 17 a co? Mam kamosku ktora bola v 16 tehotna malu ma krasnu vychovala ju sama co jej rodicia pomohli a sama si dorobila vysku ma super pracu a zije pre dceru.. ma s malou uzasny a krasny vztah..
Ja som otehotnela ako 18 ročná (plánovane so stálym priateľom s ktorým som dodnes a je tomu už 9rokov). Porodila som 2 týždne pred 19tkou. A poviem vám, nič nie je krajšie. ❤
@malasandrika veď to, uvidíme čo nás s deťmi čaká. Koľko rokov má tvoja
Každá minca má dve strany ...dnes mám síce 31 a 14 syna a krásne manželstvo. Je ťažké v 17 vychovávať dieťa ale neľutujem ani sekundu. No nič nie j krajšie ako beztarostny študentský život.No za svoje rozhodnutia treba brať aj zodpovednosť.
@lenka_3328 uzivat zivot??? prepac ale to sa da aj s dietatom!
radsej by som mala dieta v 17 ako sa po 25ke 10 rokov trapit a nemoct mat...
drzim tvojej dcere palce, aby to bolo miminko a a by ste to zvladli s laskou
@junova málo 😄 17 mesiacov 😄 ale na vlastnej koži som zažila chlapca, ktorý o sexuálnom živote počul max od spolužiakov a o rizikách nemal ani poňatia, tak som vtedy bola vďačná mojej mame za informácie. Tak odvtedy si hovorím, že radšej pripravená ako neskôr šokovaná 😄
@mimusa1997 Aj ja musím súhlasiť.mala som presne ten istý ako to nazvať že životnú udalosť syn ma už 5 rokov ka som na vysoké škole mám druhého mazala lebo synov otec nemôže mať deti a už mám aj zachvilku 2 rocne dievčatko 😊

@mimusa1997 si ma rozfňukala... 😊 Krásny príspevok. ☺️