Môže ísť 14-ročný syn na koncert bez dospelej osoby?
Ahojte, tento víkend by chcel ist syn (14r) na koncert kde bude PilC, na ktorý by ho vzala jeho sesternica ktora ma 16 rokov. Chcem sa spýtať ci ho tam pustia aj bez doprovodu plnoletej osoby. Koncert bude cca od 21 do 3 ale samozrejme by tam neboli az do sameho konca.
mam 14r dieta a nie so 16r by som ju určite na nic nepustila
@neviem_meno kde sa to bude konať?
@neviem_meno určite nie
Tak neskoro?
Miesto sesternice by som ho zobrala ja ako rodič :D Videla som tieto rodičovské dozorné rady aj na iných raperských koncertoch. Síce pre rodičov des zážitok ale aspoň istota, že sa vrátia deti celé domov :D
@neviem_meno ja len, že ak myslíš ten koncert v Partizánskom tak Pil C bude až o 00:30 vystupovať
A takisto vstup pod 15 rokov len so zákonným zástupcom (otázne je, že ako to budú kontrolovať, že hej )
Ja chodím na metalové koncerty so synom a užívame si ich spolu.
Dve samé decká? O deviatej to len začína, ak chce vidieť hlavného interpreta musí tam byť minimálne od 23.
@neviem_meno Môj mladší chodil s mužom, lebo by ho aj tak nepustili .iba od 16 rokov púšťali .
Na vstupe väčšinou kontrolujú OP a každý neplnoletí musí mať zákonného zástupcu, takže ani sesternicu nepustia
Veľmi záleží, ale vždy to býva napísané, že ako je to pod 15 rokov. V akom meste to je?
Mám 14 ročnú dcéru a oni omylom by som ju nepustila bez doprovodu dospelej osoby.
Ved si zisti,ale tipujem ze nie. Napr. Pohoda nepusti deti do 15 bez rodica. Ani splnomocnenie pre ineho dospelého nerespektuju.
To by si fakt 2 neplnoletych blaznivych pubertakov pustila do davu zfanatizovanych ludi samych??? Odvazna.
kde sa to kona? ak v nejakom nocnom podniku mozno nepustia ani sesternicu. treba si pozriet podmienky koncertu aj miesta kde to je
A ze vraj tam,, samozrejme nebudú do konca,,. No urciteeee.
Ak je zodpovedný, tak nevidím dôvod prečo nie.. ak sa dobre učí tak to môže brať aj ako odmenu, určite mu to spraví radosť, už len pocit toho, že mu veríš a pustíš ho bez rodiča

mam 14r dieta a nie so 16r by som ju určite na nic nepustila