icon

Môže ísť 14-ročný syn na koncert bez dospelej osoby?

neviem_meno
29. máj 2025

Ahojte, tento víkend by chcel ist syn (14r) na koncert kde bude PilC, na ktorý by ho vzala jeho sesternica ktora ma 16 rokov. Chcem sa spýtať ci ho tam pustia aj bez doprovodu plnoletej osoby. Koncert bude cca od 21 do 3 ale samozrejme by tam neboli az do sameho konca.

kacena4
29. máj 2025

mam 14r dieta a nie so 16r by som ju určite na nic nepustila

domiklik
29. máj 2025
@kacena4

mam 14r dieta a nie so 16r by som ju určite na nic nepustila

@neviem_meno kde sa to bude konať?

ankare
29. máj 2025

@neviem_meno určite nie

terezkaarthuramax
29. máj 2025

Tak neskoro?

procrastique
29. máj 2025

Miesto sesternice by som ho zobrala ja ako rodič :D Videla som tieto rodičovské dozorné rady aj na iných raperských koncertoch. Síce pre rodičov des zážitok ale aspoň istota, že sa vrátia deti celé domov :D

janai1
29. máj 2025

@neviem_meno ja len, že ak myslíš ten koncert v Partizánskom tak Pil C bude až o 00:30 vystupovať

A takisto vstup pod 15 rokov len so zákonným zástupcom (otázne je, že ako to budú kontrolovať, že hej )

zana134
29. máj 2025

Ja chodím na metalové koncerty so synom a užívame si ich spolu.

januska12323
29. máj 2025

Dve samé decká? O deviatej to len začína, ak chce vidieť hlavného interpreta musí tam byť minimálne od 23.

cukroska
29. máj 2025

@neviem_meno Môj mladší chodil s mužom, lebo by ho aj tak nepustili .iba od 16 rokov púšťali .

abcabcada
29. máj 2025

Na vstupe väčšinou kontrolujú OP a každý neplnoletí musí mať zákonného zástupcu, takže ani sesternicu nepustia

roxanka1
30. máj 2025

Veľmi záleží, ale vždy to býva napísané, že ako je to pod 15 rokov. V akom meste to je?

dankamg2
30. máj 2025

Mám 14 ročnú dcéru a oni omylom by som ju nepustila bez doprovodu dospelej osoby.

efka77
31. máj 2025

Ved si zisti,ale tipujem ze nie. Napr. Pohoda nepusti deti do 15 bez rodica. Ani splnomocnenie pre ineho dospelého nerespektuju.

iwesska
31. máj 2025

To by si fakt 2 neplnoletych blaznivych pubertakov pustila do davu zfanatizovanych ludi samych??? Odvazna.

bg92
2. jún 2025

kde sa to kona? ak v nejakom nocnom podniku mozno nepustia ani sesternicu. treba si pozriet podmienky koncertu aj miesta kde to je

bielasovicka
2. jún 2025

A ze vraj tam,, samozrejme nebudú do konca,,. No urciteeee.

anonymnamamicka
2. jún 2025

Ak je zodpovedný, tak nevidím dôvod prečo nie.. ak sa dobre učí tak to môže brať aj ako odmenu, určite mu to spraví radosť, už len pocit toho, že mu veríš a pustíš ho bez rodiča