icon

Na ktorú stavebnú školu sa hlásiť?

madaeva
21. jan 2024

Prosím Vás,na akú školu ma ist dcéra keď chce navrhovať interiér alebo dom? Ake známky potrebuje aby sa tam dostala? 8 trieda samé jednotky,teraz možno 2 dvojky.Ďakujem

viestta
21. jan 2024

Najprv na gympel, potom na architekturu alebo interierovy ´dizajn. Ale na to nestacia len vyborne znamky, ale aj musi mat talent a spravit talentovky

nelca84
21. jan 2024

@madaeva syn chodi na stavebnu priemyslovku, presne toto sa tam ucia

madaeva
autor
22. jan 2024

@nelca84 Ďakujem za odpoveď. Stavebná priemyslovka je štvortočná.Keď zmaturuje môže už vykonávať nejakú prácu?Verím že pojde aj na výšku,len ma to zaujíma.

madaeva
autor
22. jan 2024

@viestta Ďakujem pekne.Kreslenie ju baví,chodila aj 4 roky na vytvarnu umulecku základnú,aj na umekecku klavír. Okrem toho 5 rokov anglicky jazyk krúžok.No neviem prečo nechce ísť na gymnázium,bojujem s ňou.Snažím sa jej povedať všetky plusy,výhody,otvorenè možnosti...jooj

madaeva
autor
22. jan 2024

A môžem poprosiť nejaké recenzie na stavebnú priemyselnú v Žiline?Ďakujem pekne

nelca84
22. jan 2024

@madaeva ano, moze, posielam profil absolventa ako je uvedene na nasej skole https://stavebnabb.edupage.org/text4/?/

nelca84
22. jan 2024

@madaeva maju vela kreslenia, rysovania, neskor to robia uz vsetko v autocade a v programe na navrhovanie interieru (nenapadne mi nazov) Ale najtazsie je asi to pocitanie, nielen matika, ale aj fyzika, stavebna mechanika, statika...

madaeva
autor
22. jan 2024

@nelca84 Ďakujem krásne

gabika99
22. jan 2024

@madaeva ešte pozrite umeleckú školyu, odbor interiérový dizajn

roxanka1
23. jan 2024

@madaeva čo sa týka navrhovania interiérov, môže ísť aj na strednú umeleckú, kde je odbor interiér. Ak chce navrhovať vonkajšie priestory, domy a tak tak by som zvolila stavebnú, no na interiérový dizajn je umelecká najlepšia možnosť. Otázka tu aj je, aký má vzťah s matematikou. Čo sa týka toho že gympel a potom architektúra, nie je to veľmi ideálna možnosť. Na stavebnej máš priamo základy toho čo sa učí na architektúre a decká z gymplov musia šialene doháňať veci, čo ich na gympli kôli všeobecnosti nenaučili. Držím palce 🙂

madaeva
autor
Autor odpoveď zmazal