Neúspešná maturita
Dcéra zmaturovala 2.1 slovina cele zle 5.Prijatá ba vysokú školu.Čo ďalej keď má.odovzdať vysvedčenie do 14 6 na vysokú.ďakujem
moju dceru ani nepustili k maturite, koli jednejucitelke....ale nevadi, riesi, uci sa, do toho mala ma t prijmacky na vs...chcela ich zrusit, a odpisali jej, ze moze robit, ak ju vezmu dolozi matur.vysvedcenie v septembri, a podmienecne ju prijmu, to iste jej napisali aj druhej vs....nech sa ozve na vs, a da sa poriesit, vela deti teraz nezmaturuje
no veru, keď nesadne otázka + stres, je to des. Ale čo ju vôbec nevedela? Lebo neviem si predstaviť, že by aspoň pár viet nepovedala a nemala aspoň 4. Učitelia nepomáhali? Škoda toho. Lebo ostatné výsledky mala dobré.
@kvetinka75 Literatúra . Zlá téma .Mala sa viac venovať .U pani profesorky pár viet je za 5.Pekný deň.Neprešlo ich 9.Pekný deň😀
@lilinka126 to bolo kedysi.Uz to neplati.Aj jednotkara nemusia nechat prejst
@radeva2 chúďatko. Tie ucitelky su fakt neni normalne.
@radeva2 ist na opravnú maturitu a potom sa hlásiť na školu,ktorá ju vezme. Štátne vacsinou nečakajú na opravaky, súkromné ano. Tam ju bez problémov vezmú.
Bez vysvedčenia je prijatá len podmienecne, pokial do zápisu nepredloží maturitné vysvedčenie. Kedy ma opravnú maturitu a kedy zapis?
Toto je podstatne si zistit
Ak by ste si neboli istí učivom zo slovenského jazyka, môžete si ho ozrejmiť na našej stránke: https://maturitkaformalitka.235.sk/

@radeva2 zvláštne. Ale nezúfaj, všetko sa vyrieši, nie je prvá ani posledná. Možno aj na výšku stihne nastúpiť, obvolajte to a dobre bude. Držím palce 🍀