Nevhodný frajer
Moja dcéra má 18 rokov. Našla si chlapca, ktorý má 19 rokov a už bohatú minulosť. Mamka ho mala za slobodná a potom ked mal asi 12 rokov si našla chlapa s ktorým má dalšie tri deti a toho času sa s ním už rozvádza. Chlapec bol už súdený, mal podmienku, mal do činenia s tvrdými drogami a bol asi na odvyk a preto odišiel zo strednej školy. Takže škola žiadna nič. Potetovaný, piersing kde sa len dá vlasy pofarbené jednoducho šašo. Mikina s kapucňou, rifle na nom len tak visia, ako na vesiaku, chudý nenormálne, pije a fajčí samozrejme a zje len čo mu asi doma ostane. Aj ho ľutujem, lebo to asi všetko je následkom detstva. No a naša slečna ho miluje a nemôže bez neho žiť. Žiadny iný neprichádza do úvahy, do konca života. Dievča jak obrázok, talentovaná...stratila záujem o akýkoľvek okolitý svet. Nič len mobil v ruke a čaká kedy jej zavolá. Telefonuje jej najviac v noci...kde asi rozpráva len on...Zhoršila sa v škole, pretože myslí len na to kedy jej zavolá a sleduje mobil aj v škole. Poraďte čo robiť...nemám už síl, je naivná a zmanipulovaná, veľmi sa bojíme!
Moja zlata, ved sa netráp doma, skúmaj teren😅pozicaj psa na venčenie a lustruj okolie jeho bytu, niečo ti musí napadnúť, co tam dcéru tak ťahá... (Dom v stráni... sor Niko najbohatší na Braci chodil za chudobnou Katicou,lebo ho vždy fascinoval sedliacky život... ale mater ho zlomila na dohodnutú nevestu, aj keď on k tomu dospel sam...)... Precitaj a rozmýšľaj. Zober dovolenku a zachranuj si dcéru, všetko ostatné počká. To by bolo, aby ste vy, inteligentní ľudia namaali navrch nad takým ledačom. Všeličo za tým môže byť, aj to, ze ju niekde oslovil.. (bude z toho niečo, nebude, nevyskusas, nemáš) a vaše slušne výchované dievčatko ho nedokázalo odpinknut... Ani nevieš, ako ta chápem, tiež mame podobne v rodine, chalan ma uz dom, dobrú robotu a dievcisko, dlhu známosť už, nebránilo sa im, ze dôjde k rozumu, ale idú sa zostahovať a co robiť? Ani mladá, ani pekná, ani vzdelaná, ani tuk vena.... Jeho tatko okresný curevnik za mlada a synacik žiadne zručnosti zo ženami... hento splasil niekde na nete... Vsetko bude ťahať sam. 😅
Moja neviem mozno ma tu ukamenuju,, ale klamali ti obaja, myslim ze keby chlapcisko uprimne o tvoju dceru stal snazi aspon na brigady chodit aby na tu kolu mali. Na kolac do cukrarne.
Neviem ja by tuna zakrocila asi razne ako moja mama na mna v 17🤦♀️Zhabala mobil, vsetko zrusila, bola mesiac doma, po ulohy do skoly mi chodila mama, dala ma vypisat na choru, a drela som doma ako otrok🤣vtedy take siete internet vsade nebol, ale tiez som na mensieho tupca nadabila na zoznamke.
Otom aky bol otec na mna pisat nebudem,, ale pomohlo... uz v zivote som taky vyprask dostat nechcela. A moja zivotna laska🤣🤣kedze ma mesiac a pol nevidel ani sa neozvala si rychlo nasiel inu obet..
Rodicov som nenavidela, chcela som zdrhnut,, a vsetko...keby to spravilo rychlo pridem nato ze nemame z coho zit. A vies co ?? Ziskal si ma na recicky ze som krasna, pekna,,, a vsetko cim som v skole trpela, lebo som cely zivot taka vacsia..
Chalana som po 12 r stretla a zial v tych istych srackach sa tahal.a tento bol len cisty povalac, a fajcil tra.u.. pil...
Co mam kamaratov ked sa zalubili tak naozaj kazdi jeden toho nahal,, aj cudny styl, dredy, travu, a neviem v com vsetkom lietali..
Viem ze pises ze je dospela, ale ako dospela bude mat z coho zit? Ked odide, nebudete ju dotovat? On ju bude dotovat? Zivit? Ak ma len hlavu zmotanu,, a je to fajn dievca slusne mala by nato prist ak bude za tyzden len na suchych rozkoch a caji
Drzte sa,,, mam malu dceru a niekedy rozmyslam ze dufam ze nikdy nebude robit tolko chyb co ja🍀
@lucmirka124 ťažko je to, tebe ho stačilo vytlct z hlavy, na hentu krehotinku by to mohlo zapôsobiť katastrofálne, minule som išla v BA po tom staronovom moste, co tam skočila do Dunaja ta 18.r.,co ju poblaznil ten machometan, až mi bolo fyzicky zle, už tam mala raky oltári... hľadali ju par dni a poisledne stopy viedli tam na tu lavičku na moste a nejaká žena ju tam počula žalostne plakať a potom čľup...🕳️
Ja by som tu babu vzala zo sebou domov, aj keď sa hrubo neoplatí miešať do cudzích záležitosti... Ta baba, krásavica inak, možno 1000 kamošov na fb a na soc. sieť a jeden frajer ju poslal na dno.
@ahhola joj pamatam fotku, krasna zena. Spoluziacku zo zakladnej daky blbec 2 mesiace drzal na kratko, v byte zamknuta, doklady,peniaze vsetko jej vzal.. mame do mobilu len povedala ze je ok chodi do prace nema cas.a zlozila.ked sa vsetko vyriesilo dostali ju prec odtial,, tak doma plakala ze teraz nema frajera🤦♀️ale chvala bohu uz ma normalny zivot.. ja ti rozumiem.co chces povedat...teraz inak vychovavaju rodicia,, ja tiez som rodicom povedala ze dakedy mohli byt kus menej prisny.. na prvej disce som bola v 18🤣 o 23 doma, meskala som 10 minut. No zas problem🤣. Rozmyslam ze autorka ma s dcerou fajn kamaratsky vzat, a i tak si neda povedat, uz len prisny a razny treba byt asi
ja by ju cez prazdniny doma teraz asi zamkla a vsetko vzala, bola s nou doma,,, a nehla sa odnej,, zapriahni ju do roboty,najvacsia zlost ju zrejme za 3 -4 dni prejde. A razne sa s nou porozpravajte. Co bude robit? Kam pojde? Ked chlapec nema nato aby sa onu staral
@lucmirka124 tak už po všetkom...ráno sme vstali na stoliku list...odišla, zatiaľ nevieme kam...
odišla lebo ju neakceptujeme, lebo mu robime zle a on taký nie je a ona má 18 rokov a ide to vyskúšať bez nás...vzala aj knihy, oblečenie....peniaze nemá!
@jazminn to ma mrzi, urcite sa po prazdninach vrati, myslim, kde budu zit, co budu jest? To su veci na kt sa nemysli..ma dcera daku brigadu ked uz on nie? A to chodi na vysku? Ci strednu skolu?? Byva na internate daleko ma skolu?Drz sa... mudra je dcerka rychlo jej zapne... ja ked som odisla v 20 kvoli frajerovi po 2 tyzdnoch som bola nazad🤣a to sme obaja brigadovali...nieje vsetko take ruzove,, ona nato pride... 🍀🍀🍀🍀🍀🍀 si dobra mama.. sak robili sme mladi aj take blbosti🤦♀️ hlavne nech v tom nieje nic ine
@lucmirka124 dcéra nikde nebrigaduje, chodi na konzervatorium vzdialené od mesta bydliska 60km, býva na internáte...neviem, čo bude, momentálne ja som doma, som chorá veľmi, manžel sa vrátil, jeho matka povedala, že je to naša chyba, zle sme ju vychovali a u nich byť nemôže v žiadnom prípade!!!takže neviem, kde sa podela s tým kufrom...
Nevycitaj si to ❤ len jej napis, ze sa kedykolvek moze vratit a ze ju lubite 💗
@jazminn ako radi pani, len jej napis, ze ju lubis a moze sa kedykolvek vratit.napis jej to aj kazdy den.nic jej nevycitaj.. ona len teraz pride nato ocom je zivot... ak mala do teraz vsetko co potrebovala a nikdy jej nechybylo precitne... neverim ze maju moc kam ist ked su bez penazi.. a jeho mama ich mozno necha u sebe par dni ale zivit ich iste nezvladne..
Nema dcera sesternicu, bratranca? Starku? Surodenca? Kt by jej dohovoril?
@jazminn A co ste doma riesili, ze sa to takto vyhrotilo? To podm.vylucenie? To nie je chyba frajera, ale jej. A trest predsa je to samotny trest. Naco ste to doma vyhrocovali? Je dospela? Je. Nedokonci skolu? Jej dospelacke rozhodnutie. Odstahuje sa od vas? Tiez v poriadku, je uz dospela. Nenechala si si vobec poradit, len medzi vas stavias mur a cim budu vase vztahy pokazenejsie, tym je mensia sanca, ze sa ti domov vrati. Ale myslim si, ze po prazdninach je doma. Nerobte uz s muzom hluposti a netlacte na nu.
@ahhola Radili sme jej vyssie, ze nepomoze, ak proti nemu budu ako rodicia bojovat, ze to nie je cesta. Akokolvek ten clovek moze byt zly (to len predpokladame), tak city jej dcery su skutocne. Citi zamilovanost, pochopenie, je opantana hormonami. Cim viac rodicia bude tomuto vztahu branit, tym skor si ju on ziska a tym si viac pobabru vztahy s dcerou. Dcera potrebuje sama prist na to, ze je zly, ze jej nie je hoden, musi sa sklamat, prezit smutok. Nemozu jej v tom rodicia inak pomoct, iba jej byt oporou. O tych pohlavnych chorobach a chranenim sme pisali uz na prvych stranach..
Nemá peniaze, on ani prácu, u neho doma vraj nemôže ostať. Najneskôr do týždňa ju máte doma.
Dobre bude…ak ma mobil aktivny poslala by som jej dlhsiu spravu s vyznamom, ze plne respektujete jej rozhodnutie a je vam luto tohto nedorozumenia, prestavate platit telefon a internat, kedze je dospela a rozhodla sa zit sama svoj zivot, ale zaroven, ze ak by nieco potrebovala, vie kde a ako vas najde, ze ste tu pre nu a budete radi ak sa obcas ozve, ze je v poriadku, rovnako vy sa obcas ohlaste a verim, ze do pol roka mate dceru doma…
Nedviha mobil? Nechaj odkaz, ze ak sa neozve, este stale si za nu zodpovedna a teda pokial nebudes mat o nej informacie, musis nahlasit jej nezvestnost. Necakala by som.... Ozve sa, aspon vies kde je, neozve sa, nahlas to.
@martinkatinka dievca má 18 rokov, už za ňu nie sú zodpovední rodicia, ale len ona sama. Môže ísť kam chce. Toto ťažko bude riešiť polícia.
Tiež by som jej napísala, že má mrzí, že odišla a že sa môže kedykoľvek vrátiť. Pohľad mňa, keď zistí, že na samostatný život treba peniaze a nie je to také jednoduché ako si predstavuje, tak sa vráti.
@matabb73 ano, ma 18, ale trvaly pobyt u rodicov a ked sa neozve, kde je, tak potom by som proste nahlasila.... Keby sa ozve, ze kde je, len by som jej odpisala, ze som rada, ze viem kde je
Alebo jej v sms popriat
Veľa šťastia s láskou jej života.
S dovetkom, aby ich dokatzala oboch slušne uživiť. 💘💘💘
@martinkatinka nahlásiť nezvestnost môže ale polícia ju domov nedovlečie, nemôže ani povedať matke kde sa nachádza ak si to ona neželá
@januska12323 no tak potom vela moznosti nema.... Len cakat ci sa ozve alebo ju ist hladat.... No ja by som asi isla k frajerovi ju hladat 🤷
@jazminn ja Vam nesmierne drzim palce, o skolu by som sa teraz nebala, nakolko je sukromna a dcera sikovna, ak by teraz prerusila verim, ze sa bude moct vratit a dokoncit, strati rok, ale sukromne skoly si z mojho pohladu o nieco viac vazia studentov a zvlast ak maju potencial, co u Vas je, prazdniny su teraz velky bonus v podobe spoznavania zivota, bez penazi sa zit neda, moze si naivne mysliet, ze laska vsetko prekona, ale stret s kazdodennou realitou podla mna nepusti, mala u vas isty standard, to nie je len domov, ale aj platby za skolu, stravu, mobil, nove oblecenie, volnocasove aktivity, ak mam byt kruta patri tam aj tepla voda a cista postel, je tak vela veci, ktore si teraz nekupi alebo nebudu ako doma, to su veci, ktore si zazije postupne a nebudu sa jej pacit, kiezby uz po prazdninach bola doma…
@jazminn neurobis nic, ona sa sama spamäta, ver jej. Ja som mala tiez frajera a to bol starsi, bola to uz taka jeho minulost, ja som mala 21 a on 27. On uz zil v zahranici, ja som za nim tam chodila, bolo to take na dialku. Ale tiez sa nemohol vratit na Slovensko, lebo mal zapis v registri za kradez auta v 18., fajcil, pil aj trava bola ( on mal ADHD, ta trava kvoli tomu) pruserov na mraky, mal bohateho ocka, ktory ho vysekal z kadecoho (inak ho doma mlatil) ked sa zaplietol do toho kardinalneho pruseru s tym autom, tak ho otec zbalil, vysadil na letisku a poslal ho na Novy Zeland robit, tam sa chalan uz skonsolidoval. Ale on stale robil, lebo sam na seba musel. Naucil sa anglicky a robil aj veduceho useku v zasobovacej firme, to uz v UK.
Niekedy treba dat sancu, kazdopadne, rozisli sme sa, delila nas dialka a ja som chcela dostudovat VS. Moja mama vedela, ze s nim chodim, ale nevedela o tych jeho pruseroch, ja som zas mame povedala vzdy len co som chcela.
On ani nechcel ked ma stretol, aby som vedela, co vsetko narobil a ze sa nemoze vratit na SVK lebo ma zapis v registri, mal by tu len zle platenu robotu, pritom bol sikovny.
Teraz ma v UK dve deti, je zenaty, ja mam 11-rocny vztah tiez dceru, ale bola som donho velmi zalubena a tazko a dlho som prezivala, ze sme sa rozisli.
@matabb73
@januska12323
@martinkatinka
@danieli
@scorpionflower1 žienky zlaté aj všetky ostatné predtým, veľmi pekne Vám zo srdca dakujem za rady a tie slova povzbudivé od srdca...och veľmi sa bojím, lebo ona je pod silným jeho vplyvom...

Neviem kde sme urobili chybu, ale snažili sme sa o vzťahy skôr kamarátske...a teraz sa to otočilo proti nám, nadáva nám a lepší sú pre ňu celkom cudzi ľudia...spolužiačke povedala, že sa chce odsťahovať z domu, hoci si myslím, že matka chlapca ju nepríjme, sama je v rozvodovom konaní a má dalšie tri male deti a neprelieva sa im!!! Sme úplne na pokrají síl, začínajú prázdniny a u nás taký cirkus...