icon

Od akého veku tolerujete dcére priateľa?

3. jan 2023

Nasla si ho cez net,zevraj si pisali a volali 4 mesiace a teraz prisiel za nou.Nesuhlasim s tym ale ex jej to dovolil.Podla mna dcerka este nema na toto vek.Preto by ma zaujimalo od akeho veku vy tolerujete frajera vasim dceram.Dakujem.

autor
Autor odpoveď zmazal
luckabj82
12. feb 2023

Keď si mu volala,mala si mu povedať ,že má koľko má rokov,je to trestne

veronicka88
12. feb 2023

Nie tebe začína ťažké obdobie ale mladej pani ...a tak sa aj k tomu postaviť,povedať že ak neprestane skončí v reedukacnom centre,či sa jej to bude páčit.vsetky sme si prešli pubertou,aj chlanai,aj inými vecami,ale aj tak

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
veronicka88
12. feb 2023

Ja s tebou úplne súhlasím....možno to treba celé zobrať tak že chvalabohu že sa zatiaľ nič nestalo. Držím silno palce v ďalšom pokracovani

vler
12. feb 2023

Ty na poziadanie odfotis hocikomu taky dokument ako rodny list svojho dietata?!

apolka77
12. feb 2023

Vieš čo, aj ja som sama na deti a teraz čo? Stále spievas tú istú pesničku. Čo si jediná matka ktorá sa sama stará o deti? Ja uz takmer 10 rokov a som tu.
Normálne by som na teba tiež navrieskala aby si sa zobudila.
Ty si mladému mala fotiť rodný list? A ty si kompletná? , Prepáč ale správaš sa aj ty jak zasrane decko.
Keby mala tvoja dcéra už 15 tak veselo ju môže ten 19 ročný akože prefiknut?????? 🙈🤦 Rozum mi tu stojí ako ešte ty počúvaš hovado čo ti chcelo dcéru zneužiť. A čo keď mu písala že má 15. Aj tak by som šla na políciu. To je pre neho akože poľahčujúca okolnosť?
Keď čítam tvoje reakcie ani sa nečudujem čo más doma. .zamysli sa konečne nad sebou.
Ty si hlava rodiny čo povieš TY to musí platiť!
Tebe začína ťažké obdobie???? , nie tvojej dcére zacina! Ak zmenis svoj postoj a budeš prísna a nekompromisná.
Ak by si trebárs šla na políciu a zahlásila mladíka aj tvojej dcére by doplo že už cez teba tak ľahko neprejde. Aj dcére dáš výkričník..takto sa jej len akože vyhrážas....a čo čakáš že v 18 uz bude môcť trtkat? Ako ešte nebude mať ani strednú školu skončenú. To nie je východisko teraz ju do 18 akože uchrániť ...východisko je naučiť ju sa správať aby neslúžila iba ako madrac.,,aby si jej vysvetlila že takto sa správajú iba ľahké ženy.

tamitamitami
12. feb 2023

Tiež si z tvojich komentárov čím ďalej viac myslím, že si na dcéru príliš mäkká a ospravedlňuješ si to tým že si na ňu sama. Ja som typ matky ktorá je za aby mama a dieťa mali AJ kamarátsky vzťah, aby dieťa malo voľnosť. No u vás podľa mňa presiahlo správanie dcéry únosnú hranicu vo všetkých smeroch. To stým chlapcom je už vrchol toho všetkého.

Ja som ti už napísala čo by som robila, je na čase aby si jej dala pocítiť dôsledky jej konania. Áno ak bude treba kľudne zájdite aj za psychológom aby vám s týmto celým pomohol.

Uvedom si že je občas potrebné byť na dieťa aj prísny a tvrdý..... neznamená to že preto budeš horšia matka alebo dcéru budeš menej ľúbiť. V tomto prípade jej tým len pomôžeš.

autor
Autor odpoveď zmazal
vler
12. feb 2023

Ty si tak hlupa alebo tak naivna? Nechapes ze cudzi clovek si navzdy moze ulozit osobne udaje z rodneho listu tvojej dcery?

autor
Autor odpoveď zmazal
jelinek35
12. feb 2023

Ty si ozaj hlupa
Toto fotit?
Ved sa stretni ty s nim
Isto sa najde nejaky sposob na to.
Ale toto niie
On sa isto smeje na tym co ty robis.

jelinek35
12. feb 2023

Ale ved kludne napis tu jeho meno
Alebo nick kde si spolu pisu
Vues kolko zien by ho natiahlo
A odzubalo?
Hned by si vedela co je zac
A nie posielat rodny list
To tak i teba moze zatiahnut tam
Kde tvoju dceru
A tvoj ex sa isto na tom smejw.
Nedokazes zabranit !
Pokym ju niekto v tom podporuje.

januska12323
12. feb 2023

Sprav si konečne doma poriadok, vybav návštevu odborníka - hlavne pre seba. Pretože to, čo robí dcéra sa dá ospravedlniť vekom ale čo robíš ty sú jedna blbosť za druhou.
Vrátiš jej mobil keď tam bude family link? Žiadny mobil by nedostala, maximálne tlačítkový na cestu zo školy.
Načo si mu fotila rodný list? Myslíš, že keď sa s ňou chcel vyspať tak mu záleží na tom koľko má rokov? A že si tu fotku potom vymazala, on určite nie.

apolka77
12. feb 2023

Dal by jej pokoj keby mu zaklopali policajti na dvere ...a tvoja dcéra by sa mozno tiež spamatala keby ju policajti vypočúvali a čítali pred ňou čo si písala by sa zahanbila pred všetkými ...a ver mi hodinu by na policajnej stanici nesedela...rozmyslela by s kým si bude nabudúce vypisovať a ako.
Ty nemáš čo s mladikom vyjednávať nedabojze sa ho doprosovat. V putách by ho brali o pokus o zneužitie malotetej...to čo ona jemu písala nie je dôležité. Chcel spáchať trestný čin. Čo ho obhajujes?
Neboj stiahol by rit....nie posielať mu rodný list 🙈

apolka77
12. feb 2023

A ešte jedna vec ja mám dcéru takmer 18 ale keby mi to čo píšeš o svojej robila tak nemám zľutovania.
Nikdy som svoju nebila ale tvojej by som s mokrou handrou...prehľa cez koleno a po holej a tak by dostala že do konca života by na takých kokotov nepomyslela. Že sex sa jej zachcelo by uvidela taký vylagos že týždeň by si nesadla..a všetky myšlienky na sexik a hovadiny by jej prešli. Tak by makala po dome jak fretka ..aj keby ju uviazem nepohne sa z domu iba škola a povinnosti. Mobil? Žiadny Max tlacitkovy ,,wifi data neexistuje...

hipollita
13. feb 2023

Podla mna by si sa teraz mala zamerat na to, ako jej vysvetlit nasledky sexu a ze co sa moze potom stat/ aby sa vedela chranit. Ona ma zjavne ciel vyskusat to a podla mna sa jej to coskoro aj podari, kedze podla toho, co si pisala jej nejak extra nezalezi s kym to bude. Na toto by som sa zamerala ja, vela sa rozpravat o sexe, ochrane atd…Mobily zakazat je pekne, ale s chlapcami sa moze stretnut aj tak hocikde vonu a moze prist rovnaka situacia a ani o nej nebudes vediet/ urcite ti o tom ani nepovie po tejto skusenosti…

veronika1754
13. feb 2023

Určite navštív Cccap a povedz že potrebuješ psychológa kvôli výchovným problémom. Tiež som sama na 5 detí najstaršia je už dospelá, tiež sme si prešli búrlivým obdobím no ja som zakročila veľmi rázne za čo mi teraz ďakuje, deti v tomto období to pociťujú ako krivdu no neskôr sa ti poďakuje. Tiež mám chlapcov 14 a 13 ročný, von môžu byť max do siedmej v zime do deviatej v lete, teraz v zime o deviatej spia, mobily na noc beriem a kontrolujem, a to že niekto povie že súkromie a neviem čo tak toto u nás neplatí. Ja som za dôveruj ale preveruj. Ty si za ňu zodpovedná tak musíš byť dôsledná.

sidicek
13. feb 2023

@hipollita neverím, že tam bol 2 dní a nič nebolo ,ešte mu aj "svokricka" ustlala u nich doma.A určite jej toto dievča ,co kradne a klame ako na pase povie pravdu.Preco nešla na políciu chápem, ved by si ich rovno zobrala do merku socialka.

apolka77
13. feb 2023

@sidicek pevne verím že ich nenechala spať v jednej izbe 🙈 🙏

renab
13. feb 2023

Mas pravdu, ze my, rodicia, mame dost skreslene predstavy o svojich detoch a nevieme, co robia v internetovom priestore. Ja som mala mozno trochu stastie, lebo ked som ja rozpravala o nastrahach internetu mladsiemu synovi, tak sa tvaril, ze nevie, naco to riesim. Ked mu to rozpraval jeho brat, ktory to vystudoval a vedel mu dat argumenty, zobral to uplne inak.
Neviem, co dovtedy robil moj syn, ale nahe fotky 13 a 14 rocnych dievcat mu naozaj chodili. A neverim, ze tie mamicky o tom, co robili ich dcery, co i len tusili. Aj moja sesternica v nestrazenej chvili zistila, ze jej 16 rocna dcera posiela svoje fotky. Do tohto zistenia by sa hadala aj do krvi, ze to jej dcera nerobi...
Tym chcem len povedat, ze ti verim, ze to s dcerou nemas jednoduche a ani neviem, ako by som to riesila ja. Ale zelam vela sil, lebo pises, ze do 18tky to musis nejako vydrzat. Asi ta sklamem, ale aj pi 18tke bude tvoje dieta a bude ta to hnevat....

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal