icon

Platonická láska mojej 14 ročnej dcéry

katarinajj
9. mar 2013

Ahojte, chcem sa poradiť, mám dcéru (14), a ona je už dlhší čas platonicky zamilovaná do jednej postavy z filmu (Anakin Skywalker), neviem čo sa jej na ňom tak páči, ked v Star Wars sa potom pridala na stranu zla...
Ale chcela som sa spítať- čo to je normálne, v takom veku, alebo či ju to prejde- alebo ju to bude držať až kým nestretne naozajstnú lásku?
Ja s tím nemám vôbec žiadne skúsenost, ja som nikdy platonicky zamilovaná nebola.
Prosím, čo si o tom myslíte, mala by som sa z ňou o tom porizprávať, alebo to mám nechať tak?
Dakujem za rady. :D 🙂 🙂

cat
9. mar 2013

@katarinajj tvoja dcéra len neškodne sníva a patrí to k jej veku, neni na tom nič divné ani ojedinelé... Ja som mala v 14 tich plagátmi hercov a spevákov polepenú celú izbu, buchnutá som bola od Bon Joviho až po Leonarda DiCapra... a naši boli radi, že nemylím na iné... veci.

zuzkat1
9. mar 2013

@katarinajj no ale pre nu je to dolezite.teraz sa vcit do jej koze. Zazivas malu milu neskodnu zamilovanost a matka ta vysmeje. Mala by si chut zdoverit sa jej v buducnosti s niecim? aby ti neuniklo potom nieco dolezite v jej zivote

sisaha
9. mar 2013

@katarinajj a co by bolo podla teba normalne? Keby bola zamilovana do spoluziaka? keby sa s nim uz tahala po vonku? Mam takmer 15-rocnu dceru a uz v 13tich rokoch jej spoluziacka chodila s chlapcom...A vraj neostali iba pri bozkavani...Moja dcera od 12-tich "miluje" Jacka Sparrowa" - už ju to nasťastie prechádza, ale jeho plagat, ktory meria vyse 1 metra visi stale na jej skrini...
Ja ako pubiška som milovala Michala Penka, New Kids on the Block, Jean Claude van Damma a podobnych fesakov...Tiez som hladkala plagaty 😀
@luna22 pripomenula si mi to bozkavanie plagatov 😀

platonicka laska je predpriprava na ozajstnu, dopraj jej ju. Nic nenormalne na tom nie je..

katarinajj
autor
9. mar 2013

@zuzkat1 Asi, máš pravdu. UUž by som jej nič nepovedala. :D :/

katarinajj
autor
9. mar 2013

@sisaha Ani to neni nenormálne, ked potom nemyslí na nikoho/ nič iné ako na niekoho nereálneho? :/

zuzkat1
9. mar 2013

@katarinajj tak vidis. 😉

katarinajj
autor
9. mar 2013

@cat Ani to neni nenormálne, ked potom nemyslí na nikoho/ nič iné ako na niekoho nereálneho? :/ :D

sisaha
9. mar 2013

@katarinajj nie, spomen si na svoju pubertu

zuzkat1
9. mar 2013

@katarinajj nie nie je nenormálne ze mysli len na neho. Ju to prejde. Teraz je pre nu dolezity. Zle by bolo keby pre to zanedbala skolu,svoje povinnosti atd.ale pokial funguje normalne,len o nom sniva je to ok

katarinajj
autor
9. mar 2013

@sisaha Ja som taký problém nemala :/ 🙂

cat
9. mar 2013

@katarinajj v tom veku nie, veď to ju prejde.. to chce len čas..

zuzkat1
9. mar 2013

@katarinajj ani nevies o co si prisla. Je to super len tak snivat.

katarinajj
autor
9. mar 2013

@zuzkat1 Dúfam že máš pravdu. Ale mne sa to napr. zdá trochu prehnané. Lebo ked som jej pomáhala z D.U. či s čím, a pozerala som jej zošity, na každej jednej strane má viac krát napísané že "skywalker" :D , to sa mi zdalo no ja neviem. :/

katarinajj
autor
9. mar 2013

@zuzkat1 Ked vravíš, tak som asi prišla o veľa, ako tu čítam tie komentáre :D

sisaha
9. mar 2013

@katarinajj tak potom mas ty problem, nie ona..

katarinajj
autor
9. mar 2013

@sisaha prečo?? 😕

sisaha
9. mar 2013

@katarinajj neviem preco, ale mam pocit, ze tuto temu si si vymyslela a tou 14-tkou si ty..

zuzkat1
9. mar 2013

@katarinajj aj to je normalne.

katarinajj
autor
9. mar 2013

@sisaha Vieš, na túto stránku, som nechodila už dlho kôli takím ľudom ako si ti. Pri každéj téme sa najdu. človek sa vyjadrí trochu neobvikle, alebo má nejaké gram. chybu a už ho podozrievate. A pochybujem že deti vedia o takej stránke.
Ja som tu bola zarg. už predtým, a nechodila som sem len kôli takýmto ludom. :/ :/ vyprosila by som si to. 😨 🤐 😖 😠 😒

katarinajj
autor
9. mar 2013

@zuzkat1 Ak myslíš. :D

sisaha
9. mar 2013

@katarinajj mna gramaticke chyby nerozhadzu, to nie je o tom..Mne prekaza styl vyjadrovania, smajliky kde by ani byt nemali..Ak si tu uz bola registrovana, preco mas novy nick? A cudovala by si sa kolko deti sa tu bavi...

katarinajj
autor
9. mar 2013

@sisaha Ja som na facebooku zvyknutá dávať smailíky, dávam ich za každou vetou. A nový nick som si vytvorila lebo som zabudla heslo, pretože som tu dlho nebola. Ako môžeš vedieť koľko deti sa tu baví?, priznali sa ti niektoré?

traktor
9. mar 2013

@katarinajj stratene heslo vies najst, staci kliknut na zabudla som heslo a to ti pride na tvoj prihlasovaci mail..

sisaha
9. mar 2013

@katarinajj a kolko mas rokov?

katarinajj
autor
9. mar 2013

@traktor Lenže ked som sa tu registrovala, tak som mala iný e-mail, a od vtedy som mala asi 3 dalšie e-maily. Ja sa už ani nepametám ktorý e-mail to bol.

katarinajj
autor
9. mar 2013

@sisaha 38

zuzkat1
9. mar 2013

@traktor nejdem sa jej zastavat lebo neviem,ale ja som takto novy nick robila uz na 3 strankach lebo som zabudla heslo,nick,aj to heslo co chcu aby si ma overili.

traktor
9. mar 2013

@zuzkat1 tu musis dat aj mail..preto, ked zabudnes, tak ti ho na tvoj mail poslu 😉 ..ine je, ked si zmenis aj mail ..

sisaha
9. mar 2013

@katarinajj ok, nejdem to skumat, proste je to len moj pocit...

katarinajj
autor
9. mar 2013

@sisaha Aj keby si to skúmala, na nič by si neprišla, lebo to je len tvoj pocit. Aj ja mám pocit že môžeš mať okolo 15 rokov. :D