icon

Poraďte prvú podprsenku

lilitela
12. jún 2020

Pozerám, čo je na trhu, a tak, asi nám bude treba prvú podprsenku, dcére sa robia kopčeky a bradavky začína mať ošúchané. Je toho pomerne dosť na webe, nejako sa mi nechce skúšať do nemoty, a či sa to dá kúpiť niekde aj v predajni, zatiaľ neviem, pôjdem pozrieť klasicky CA, HM, Tesco, ale nechám si rada od Vás poradiť, nech máme čo najmenej "pokusov".
Čo vyhovovalo Vašim dcéram najviac?

Ďakujem za rady

carolinamas
12. jún 2020

skús sa pozrieť do pepca alebo takka tam take maju 😉

elenita
12. jún 2020

Moja cerstvo 12-rocna uz asi 2.rok nosi take tie sportove podprsenky, alebo lambady, ako to tusim niekto vola... sportuje a hlavne kvoli prezliekaniu v satniach a pohodlnosti pod dresom sme to takto volili. Kupis fakt kdekolvek. My sme nase prve kupovali tusim v stanku na jarmoku od takych Madarov, ja od nich kazdorocne kupujem aj pre seba nohavicky a tielka, maju vybornu kvalitu 😁 Par ma aj hrubsich sportovych Nike, Puma, kupovane v Sportissime.

pdt
12. jún 2020

prvu sme kupili v Pepku maju tam pekne na tie mini prsia za cca nieco okolo dvoch eur, ale teda skoncila u sportových podprseniek. Tie ma najradsej.

akinom0077
12. jún 2020

Ja som zacinala s lambadami a sportovymi podprsenkami

simsalabim
12. jún 2020

Dcery tiez zacinali lambadami. Najradsej mali tie z Lindexu a Zary, dobre boli aj z Reserved.

evkakozickova
12. jún 2020

@lilitela ja som začínala s lambadami tie sú asi také najlepšie a pohodlné potom už keď som bola staršia som si kupovala podprsenky lambada má jednu výhodu že sa v nej cítiš dobre nič netlači proste je taká voľná

deti95060810
12. jún 2020

mojej dcére sadli športové podpr.
teraz už také typy nenosí - teraz už normálen podpr., ale keď mala tých cca 12 rokov športová podpr. bola najlepšia....

malebiele
12. jún 2020

@lilitela ahoj, skus pozriet toto, je to nieco medzi sportovou a normalnou, maju aj A kosik https://www.reserved.com/sk/sk/yd347-98x/wirele...

kiki68
12. jún 2020

HM na podla mna fajn materialy, urcite sportovy strih. Tiez Lindex, jednu vybornu ako teenage som mala z Belinda a este tiez vyborne sportove ma Skiny alebo Huber. Ja som od 11tich nosila Tod lambady, v 14 uz to bola velkost C a potom D. Pri den nom noseni som ostala verna sportovym podprsenkam

lilitela
autor
12. jún 2020

Cize cosi taketo?

lilitela
autor
12. jún 2020
malebiele
12. jún 2020

@lilitela kolko ma dcera rokov? Z mojej skusenosti, ked som bola mala a mala som nosit lambadu, neviem, ja som sa za to hanbila kedze vsetky spoluziacky nosili normalnu podprsenku aj ked s najmensimi kosikmi...a keby mi moja mamka vtedy kupila taku lambadu ako si tu zverejnila ty, tak ju urcite nosit nebudem.. ak, tak vyberaj bez vzoru, take, ako si postla tie prve

zuzanaam
12. jún 2020

@malebiele lambada je pre mladé dievča lepšie riešenie a úplne najlepšie by bolo nič. Je vedecky dokázane, že podprsenka deformuje prsia vo vývine, a okrem toho ostanú neskôr nepevné, ovisnuté. Dôležité je tiež aby neškrtila hrudník - prúdenie lymfy - riziko rakoviny. Takže ak niečo potrebujú, určite radšej lambadu.

simsalabim
13. jún 2020

@lilitela moja ma rada taketo z Lindex https://www.lindex.com/sk/p/7940127-3876-yellow...
a taketo zo Zary https://www.zara.com/sk/sk/balenie-troch-topov-... - tie su skor take podprsenkovite, hoci su to lambady. A ak si moze vybrat, tak ma radsej tu z Lindexu. A to ma 14 rokov... o klasickej podprsenke nechce este ani pocut. Cize uplne iny nazor ako
@malebiele . Ale je fakt ze ma v triede dievcata, ktore nosia vypchate podprsenky uz niekolko rokov - to mi doma pravidelne komentuje, ako im sibe 😂 No podla toho, co som pred koronou pocuvala, na telesnej vidno, ze vacsina dievcat v triede nosila este lambady.

ivett1
13. jún 2020

@lilitela tento typ nosila ak naša, kúpiš aj v tescu, teraz má

ivett1
13. jún 2020

@lilitela teraz kupujeme v c&a klasickú, ale ak by chcela klasickú už teraz, tak v lindexe majú pre dievčatá podprsenky s malými košíčkami ...

dusankomoj
13. jún 2020

Jeee,j prvá podprda mojej dcéry boli dva trojuholníky o strane 5cm a bola krajková! A úplne prvá bola tiež taká lambada,ale mala spagetové ramienka.To mala asi 4roky a bola hrozne nešťastná, že nemá prsia a nemôže nosiť podprsenku. Teraz má 23rokov a vyzlieka ju koľko krát skôr ako zavrie za sebou dvere (ale to asi každá z nás🙂 )

alexandra280082
25. jún 2020

No záleží na tom aká je veľká 🤭 ak chceš detské veľkosti tak v takom máš toho veľa. Ak chceš dámske veľkosti tak tesco, prípadne bon-prix len tam ju musíš zmerať nech vieš akú veľkosť máš objednať.😉

sofia14567we
Odpoveď bola odstránená