icon

Povolili by ste snapchat 12-ročnej?

13. máj 2023

Povolit 12rocnej?je to bezpecne?vraj si chce pisat so spoluziackami..🤔slusne sa pytam

tosomja
13. máj 2023

Áno.

ankalv1
13. máj 2023

Áno

pribinak
13. máj 2023

Áno. Nemá zmysel zakazovať, skôr treba vysvetľovať vo všetko je ok na sociálnych sietiach a čo určite nie

patka06
13. máj 2023

áno

kacena4
13. máj 2023

moj nazor: priznam sa musela som si nastudovat co je to snapchat. pisu ze je na posuelanie fotiek. tona chce pisat ci fotit sa a posielat? aby to do budúcnosti neslo okolo sikany 😥 (extrem, ale nikdy nevies)

ivka225
13. máj 2023

v com jej WhatsApp nevyhovuje?

koniarova
13. máj 2023

Áno. Povolila.

januska12323
13. máj 2023

V takom veku už zbytočne zakazovať. Ak nepovolíš stiahne si to bez tvojho vedomia. Radšej vysvetľuj na čo si má dávať pozor.

sense
13. máj 2023

A nestačí jej na písanie whatsup?

sella38
13. máj 2023

moj 13-rocny mal,lebo ho nahovorili spoluziaci... po tyzdni sam od seba odinstaloval.

veselo_neveselo
13. máj 2023

Ano, ale je dolezity rozhovor o bezpecnosti na internete, o trolloch, groomeroch a tak podobne. Vysvetlit nebezpecenstva, zdorazni ze pri akomkolvek divnom kontakte nech ti to ukaze, ziadne polo/nahe fotky neposielat, atd atd.

autor
13. máj 2023

@veselo_neveselo to vie,ano😇

slovakboy
13. máj 2023

Čo je to snapchat?

jaja20
13. máj 2023

Urob jej messenger cez tvoj účet na FB. Ak ešte nemá svoj vlastný.

mane01
13. máj 2023

Ano, moji to maju, oni si tak davaju kamosom vediet what’s up… tie rady ohladom fb, to je pre decka nieco ako pevna linka… oldschool

8aslan147
Odpoveď bola odstránená
ninusa221
13. máj 2023

Jasne neposielaju sa tam len fotky už sa dá cez neho aj volať písať si. Sú tam rôzne efekty. Nám rodičia toto nikdy nezakazovali ono to išlo tak automaticky veď keby chce poslať holú forku môže ju poslať cez ostatné stiete nevidím v tom logiku.

zuza265
13. máj 2023

Ja len chcem vysvetlit - ked si raz decka pisu cez snapchat a posielaju, tak kvoli spoluziacke nebudu pisat inde. Jednoducho su to deti a su tam rozne funkcie a to je to co ich tam bavi🤗 im ide o tu pridamu hodnotu toho pisania si a posielania teda… to len pre vysvetlenie preco nestaco whatsapp alebo messenger.

Dovolila by som s doraznym vysvetlenim co sa kde moze stat, ale kedze pouziva internet uz dlhsie, predpokladam, ze uz je poucena🤗 sem tam sa pripomenut, popytat, vsimat si ci je okej…

janka2501
14. máj 2023

Povolila som 11r po dlhom prehovarani, skoro rok som odmietala....ale jej kamoska bola mimo sk, a cez snapchat si pisali,tak preto...inak ja stale kontrolujem,s kym pise,a ci nahodou nejaky uchylaci neotravuju

kp7333
14. máj 2023

Dcera pouziva snapchat od 9 rokov. Robi si tam fotky, ktore potom pretvara na rozne karikatury alebo obrazky, na ktorych sa bavia so sestrou a s kamoskami. Aj na Den matiek mi poslala taku pohladnicu, na ktorej je kytica z jej fotiek.

lujza123
17. máj 2023

😂 😂 😂 Moja sa ani nepýtala na nejake povolenie ta sa už rovno došla pochváliť s karikatúrami co to fotí... Tak sme sa zasmiali aspon

Mňa ináč ani nenapadlo dovolovat/nedovolovat niečo takéto... Ja iba kontrolujem, bavíme sa o rizikách, o nastavení súkromia, čo dávať a nedávať na instagram /tik tok to bola dlhá debata...Pretože rodic ma byt v puberte sprievodca a múdry radca, nie diktátor, tym nič nedosiahne decko si aj tak spraví svoje poza chrbat.
Nezakazujem nič, toto je generácia digitálnych deciek s tým sa treba zmieriť nie proti tomu bojovat

maminka940
17. máj 2023

Moja má 6 a má ho 😆
Ale má tam len mňa a netere

rainee
21. máj 2023

Moja dcéra má snapchat, ig aj fb. Snapchat využíva hlavne na fotenie. Všetky účty ma súkromné a zdieľa obsah len s ľuďmi ktorých realne pozná. Ak by sa objavil dáky magor, hneď sa blokuje a je pokoj. Dnes to ma každý, takže sa tomu vyhnúť veľmi nedá. A je dosť múdra na to, aby vedela co dat na net a co nie. Dokonca svoje fotky dáva väčšinou tak, že ju ani nevidno do tváre, pe istotu....

lilianakraso12
Odpoveď bola odstránená
lenka567899
23. máj 2023

Nie, sú tam sami uchýli, nech si píšu SMS

rainee
23. máj 2023

Tak snáď 12r dieťa už vie rozlíšiť úchyla a ho zablokovať. Dnes je celkom slušná osveta o nástrahach na webe. A netreba si pridávať neznámych ľudí do kontaktov. X účtov je fake.