icon

Premena chalana na dievča

san2
1. apr 2015

Ahojte. viem, ze asi mnohi ostanete pohorseni, ale ak sa tu najde niekto bez predsudkov.....myslite si, ze by slo chalana zamaskovat tak, ze by vyzeral uplne ako dievca? myslim dako ho tak obliect a namalovat? to malovanie, ked vidite moje foto, myslite si, ze by slo na mne? Prikladam aj fotky, kde som si skusil obliect cosi babske a ak by niekto uprimne poradil, budem rad. Ja sa v tom zatial nevyznam ☹

Premena chalana na dievčaPremena chalana na dievčaPremena chalana na dievča
kittyjuliette
2. apr 2015

@tiwyna myslim si,ze toto si uz trochu prehnala,nezda sa ti?kto si,ked tu ides zosmiesnovat a povysovat sa nad ostatnych?

tiwyna
2. apr 2015

@kittyjuliette len vtedy to robim, ked sa niekto ide vyvysovat a zosmienovat mna, inac si nevsimam 🙂

kittyjuliette
2. apr 2015

@tiwyna ja som nemala pocit,ze by ta kocka zosmiesnila,poukazala len nato,ze to vobec nemala jednoduche a vsetko zvladla a ja ju zato uprimne obdivujem a ty si jej splechla do tvare,ze otehotnela este pred maturou a celkovo tvoj prispevok znel dost ponizujuco,mna osobne by sa to napriklad dost dotklo

mamulka211
2. apr 2015

Ženy, dajte sa vyšetrit, spolu so san2. Admin je asi na dovolenke, ako pozeram...

rebekamarcusko
2. apr 2015

@tiwyna mam pocit..ze si.mylis pojmy s dojmami.jediny kto tu cely cas zosmiesnuje ludi si ty.rodila si o tri roky.beskor ako ja,taakze,by som sa tu nad ludmi.obsolutne.nepovysovala,aj keby som rodila v 17. mozno by som bola.kepsia matka ako ty. neviem ale bejde o vek,ked je na to zena pripravena.ja mam.nomentalne 21rokov som vydata mame svoj byt,mam skolu a dokonca aj nieco odpracovane.myslim si..ze nie som ziaden asocial aby si ma tu ty osobne sudila. @kittyjuliette dakujem.

lenadka
2. apr 2015

@tiwyna vidím, že väčšina je proti tebe, ja naopak vo väčšine s tebou súhlasím. Je to pekný chlapec. Bohužiaľ sa cíti byť viac ženou, práve preto ho čaká ťažký život. Tu ste liberálne, ale ak by si váš syn doviedol JEHO ako nevestu, tak asi tam by to skončilo. Neodsudzujem ho, ale ťažko sa zaradí do života, je mi ho ľúto, určite si to nevybral dobrovoľne. Ak sa ja dá "prerobiť" na ženu, bude mať problém nájsť si životného partnera/manžela: nebude môcť počať a porodiť deti, doživotne bude brať hormóny a akákoľvek super operácia jeho orgány neurobí dokonale ženské.

mamulka211
2. apr 2015

penis v čipkovaných nohavičkach 😀 , obtiahnuté šaty na mužskom tele, zo zadu ešte ako tak, ale zpredu nechutne divadlo. V súkromí si takto behaj po byte, ale načo ťa zaujíma líčenie a podobne, veď takto snáď vonku, medzi ľudí nikdy nevyjdeš a ako sa namaľuješ sám pre seba je jedno, nie?

rebekamarcusko
2. apr 2015

@mamulka211 ja som poznala chalana zo skoly,obliekal sa ako dievca a aj sa licil a velmi stylovo,naozaj vyzeral ako vysoka zena.ak sa vie chlap decentne jemne nalicit,vie si bieco porobit s vlasmi,nie je problen vyxerat ako zena.ked prisiel do skoly,najprv ske s babami neveseli..ze je chalan ,lebo som este aj kozmeticka a aj on sa prihlasil na ten.odbor..takze by na ani nenapadlo..ze je chalan,ale potom sa predstavil ako denis.a vsetci ho bereme.normalne.chodi na normalne diskoteky a nikto s nim nemal problem..dokonca aj chlapi sa s nim normalne rozpravali

kaktusik007
2. apr 2015

@lenadka ak by si moj syn doviedol jeho ako nevestu - ano, ak by som to dovtedy ani len netusila, musela by som to predychat. Avsak som natolko racionalna, ze viem, ze tieto veci su VRODENE a tak by som to predychala behom 10tich minut... A potom by ma zaujimali take tie podstatnejsie veci, ci sa maju radi, ako im to spolu klape, ci je moj syn s nim stastny -- a fakt by som neriesila pohlavie.

mamulka211
2. apr 2015

@rebekamarcusko : on položil otázku, čo na to povieme, na jeho vyzáž. Mne sa to nepáči. Pridávam fotku opačnú. Páči sa vám táto žena, prerobená na muža?

charlie1980
2. apr 2015

@mamulka211 Vies, ze mas moje sympatie 😀 No predstav si, ze niekto s anomaliou, vezmime si priklad... clovek bez dolnych koncatin...respektujeme ho v nasej spolocnosti. Dokonca Dnesna moderna medicina mu uzmoznuje takmer plnohodnotny pohyb. Nasa spolocnost plnohodnotny zivot (ma pravo sa vzdelavat, pravo volit, pravo na rodinu) Chlapec resp. dievca odhalil tuto anomaliu v urcitom veku, kedy si zacne uvedomovat sam seba...o Co je iny, ako ten bez koncatin ?
Preco spolocnost nezavrhe a neodsudi toho bez koncatin ?
Preto, lebo tema homosexualita (od temy) a transvestiti su v nasej spolocnosti proste Este stale TABU ! Ako nieco memoralne. Nie je to nemoralne...su proste taki, aki su.

lenadka
2. apr 2015

@kaktusik007 reálne by asi žiadna matka neodtrhla za to synovi hlavu, ale ruku na srdce, či by ťa to netrápilo, ked by bola možnosť aby mal normálny vzťah, mňa určite, syna síce nemám ale však aj dievča si môže doviesť prerobené dievča na muža, tam je to trošku jednouchšie, umelé oplodnenie a deti majú jedna-dve...môj muž by také čosi asi nepredýchal 😀

charlie1980
2. apr 2015

@lenadka Presne takyto pripad poznam...dievca, ktore/y sa roky "schovaval" za chlapca. Mal priatelku. Dlho. Z dobre situovanej rodiny. Nakoniec jej/mu operaciu povolili a zije plnohodnotnym zivotom, ako sa na tomto svete citi dobre. Ako to riesili s detmi, to uz neviem...myslim, ze v Spanielsku je vsetko mozne, aj Umele oplodnenie od neznameho darcu.

kaktusik007
2. apr 2015

@lenadka nie, netrapilo by ma to... ved aj s tym chalanom bude mat normalny vztah, ved vztah nie je o rozdielnosti pohlavi, vztah je o uplne inych hodnotach.

a trapia ma fakt podstatnejsie veci u deti, nie ich sexualna orientacia.

gabrielasofia
2. apr 2015

ak mám konštatovať tak zozadu to ešte ujde, ale spredu vôbec nie.. to je chlapčenská postava, to nezamaskuješ nijak, žiadny driek, typické mužské črty.. a tiež ma zaujíma, keď sa tu odúvaš za nesúhlasné názory, že ty si sa chcel zveriť.. zveril si sa svojim rodičom??? dúfam že sa tohto nedožijem.. ako je mi to jedno, ale príjemné to tiež nie je..

rebekamarcusko
2. apr 2015

@mamulka211 kazdy ma.uplne iny vkus.ja som videla aj chlapov krasavcov.a predtym to.boli zeny.nie je pravidlom..ze kazdy po operacii musi vyzerat zle

kittyjuliette
2. apr 2015

Samozrejme,ze keby moje dieta priviedlo domov partnera rovnakeho pohlavia s tym,ze predtym som o jeho sexualnej orientacii netusila,mrzelo by ma to,ale kvoli mne samej,pretoze kedze sa mi so svojimi pocitmi nezverilo skor,zlyhala som ja ako matka,nie moje dieta.Chcem svojich potomkov viest k tomu,ze mozu za mnou prist s cimkolvek a vzdy ich budem milovat najviac na svete,nech su aki su,pre mna je totiz najdolezitejsie,aby boli moje deti stastne a to s kymkolvek

rebekamarcusko
2. apr 2015

http://www.extra.cz/drazdive-video-v-nemz-se-di...
perfektny videoklip.ak mate zaujem.pozrite si ho. aj zo zeny sa moze stat krasny chlap.ja som sa do tej zenskej zamilovala 😀😀 aj ked je zena a led je aj muz

dilino
2. apr 2015

moja mama predtym mala priateľa ktory ma dvoch synov ten jeden sa teraz dal preoperovať na ženu no keby že ho vydite nerozoznate odjakživa ako keby to bola žena sice chodil z brigady na brigadu aby zarobil na operaciu kde mu odstranili mužsky organ a dali žensky a bol v Rakusku na tej operaci ale črty tvare boli odjakživa dievčenske a teraz je krasna žena samozrejme hormonalne lieky bude brať do konca života ale teraz je už všetko dobre a našla si dokonca aj priateľa ale boli aj predsudky koľko krat prišiel ešte pred operaciou k nam stale že ľudia maju predsudky pľuvali naňho bolo to ťažke ale teraz je už dobre.

mamulka211
2. apr 2015

@gabrielasofia asi tak 😀

mamulka211
2. apr 2015

Možno treba byť opatrnejší vo vyjadreniach ohľadom toho chlapca, on dospieva a možno správnym usmernením by bol schopný žiť aj normálny život, ale keď mu tu poviete,že je krásna žena, tak aj zdravý by sa začal cítiť hneď choro, to je svätá pravda. Jednoznačne by mal ísť k psychológovi. Škoda, že to nečítajú jeho rodičia. ☹

rebekamarcusko
2. apr 2015

@mamulka211 nikto.mu nepovedal..ze je krasna zena,ale za na chlapa ma napr.pekny zadok atd. ale bijto mu nepovedal nic v zenskom rode. a ja mu len radim..ze aj z chlapa sa da ueobit nadherna zena licenim.vien to ved som sa tovv skole ucila. jasne mal.by ist psychologovi a vyrozpravat sa aby mu poradil..ale zas mu netreba vnucovat aby zacal chodit na silu cvicit,ked ho to absolutne nezaujima.ved ked nieco.nechce a neciti sa tak dobre,naco mu to vnucovat?a presviedcat ho tom..ze to co citi je zle?

mamulka211
2. apr 2015

@rebekamarcusko dobre to nie je ☹

rebekamarcusko
2. apr 2015

@mamulka211 mozno to jie je dobre..ale ja to nie sme my aby sne to posudzovali.na to su tu psychologovia(nie psychiatri).vedia cloveka vypocut,poradit. my tu nemam pravo odsudzovat a sudit. a nikto nema na to pravo. on chcel radu,v tom ako by sa mal licit,obliekat.niektore zeny,dobre ze ho.neukamenovali na dialku.

ssslnieckooo
2. apr 2015

@san2 Prečítala som si reakcie len z prvej strany tejto diskusie a stačilo mi. Ja ti poviem k tomu len jedno, že Modrýkoník je posledné miesto, kde by si sa mal zdôverovať s týmto problémom. Tu len ťažko nájdeš tolerantné osoby a nedajbože pochopenie, rady, lebo prvé čo urobia, tak ťa iba odsúdia a označia za chorého a určite by sa našla nejaká, pre ktorú by si bol dokonca hrozbou spoločnosti. Píšu, aký si "nemorálny" no mne príde zase na zamyslenie vešať sem verejne očúrané ovulačné a tehotenské testy, nad ktorými sa jasá od rána do večera, alebo sa vedú siahodlhé plodné diskusie o tom, či tam druhú čiarku vidno, alebo nie.
No to som už úplne off topic. Moja rada je, odtiaľto rýchlo preč a poradiť sa s niekým, koho poznáš a dôveruješ mu, určite nehľadať pochopenie na tomto fóre. Najľahšie sa totiž hodnotia životy a problémy iných ľudí, hoci nikto z nás nevie, ako by žil a reagoval, keby sa potýkal s rovnakým problémom. Držím ti palce 🙂

finka19
2. apr 2015

@nice202 nemám to všetko preštudované, ale z časti súhlasím s @tiwyna
Asi si nikdy nebola v Thajsku, keď tvrdíš, že sa bežne nestretneš s takýmito ľuďmi... skús zájsť do Bangkoku a tam nájdeš týchto transexuálov na ulici úplne bežne... nie že nájdeš, tam hľadať nemusíš... často si nevieš ani tipnúť či je "to" žena alebo muž... a večer to je húf týchto ľudí... nie sú to tranzvestiti...to sú preoperovaní muži na ženy...

nice202
2. apr 2015

@finka19 bola som. Tam to casto suvisi aj s chudobou a zarobkom. Thajsko je zname svojou sexturistikou a mladi muzi sa casto preoperuju na zeny, pretoze nevidia vychodisko z chudoby a toto je pre nich moznost. Su velmi ziadani.

nice202
2. apr 2015

@finka19 resp. sa ani nepreoperuvavaju, penis si nechavaju, ale stylizuju sa do podoby zien.

nice202
2. apr 2015

a takisto ich nestretnes vsade bezne, ale vo vyhladavanych turistickych stvrtiach a takisto nocnych kluboch...ak ides za hranice mesta, alebo tychto lokalit, tak tam to uz bezne nie je. 🙂

kiki68
2. apr 2015

ja som s tym ok, ale mal bz to riesit skor so psychologom a sexuologom. Pretoze na toto je diagnoza a da sa to riesit. Bud je to transsexualita alebo travestizmus (cross dressing/iba prezliekanie do siat a styling)Odporucam tiez chlapcovi, teda dievcatu,ak sa tak citi kontaktovat Queer leaders forum , Transfúzia alebo iniciativu inakost, kde sa s nim budu vediet porozpravat na patricnej urovni a poradit mu nielen s vizazou. Pre tych,co si myslite,ze clovek takto nemoze vyjst von,tak moze. Preco by nemohol, kto mate pochybnosti hodte si do google jeffrey star. A uvidite. Na srandu to rozhodne nie je.