Premena chalana na dievča
Ahojte. viem, ze asi mnohi ostanete pohorseni, ale ak sa tu najde niekto bez predsudkov.....myslite si, ze by slo chalana zamaskovat tak, ze by vyzeral uplne ako dievca? myslim dako ho tak obliect a namalovat? to malovanie, ked vidite moje foto, myslite si, ze by slo na mne? Prikladam aj fotky, kde som si skusil obliect cosi babske a ak by niekto uprimne poradil, budem rad. Ja sa v tom zatial nevyznam ☹

@monika15 a čo má admin zamknúť tému? a kvôli čomu? kvôli názorom?? keď dá človek na forum hocijakú otázku, musí očakávať aj negatívne reakcie..
tato otazke je to len tak.... toto neni vazna tema....
clovek si z vas vystrelil a vy sa tu dobre ze nepozbierate zbierku na odstranennie jeho genitallii aby mohol byt dievca....
akoze aky den bol vcera spametajte sa @!
1 april
@monika15 ale ty si reagovala na prispievatelku nejakú, tak preto som ťa nepochopila.. a preto nejak moc nereagujem, lebo tiež si nemyslím že je toto vážna téma.. 😒
@tiwyna ale sama potvrdzuješ, že tieto anomalie su súčasťou systému, našej prírody. Ak odsudzuješ transsexuala, tak automaticky odsudzuješ aj ludí s inými anomáliami, pretože je to to isté. Slepemu nepovieš maš oči to znamená, že vidíš a ak si myslíš, že nevidíš, je to len tvoja rozmarnosť. Zato transsexualovi povieš maš penis tak si chlap a ak sa tak necítiš, je to len tým, že sa nudíš a nevieš čo od dobroty... Chapeš? Prečo ked rešpektuješ anomaliu typu jedna ruka, alebo siamske dvojča tak nedokažeš rešpektovať anomaliu typu poruchy sexualnej identity?
@vejula ja si myslím, že tieto ,,anomálie,, rešpektujeme - ale kto k nim snad nevzhlada ako k ,,norme,, tak je homofob v dnešnej spoločnosti. Ja rešpektujem homosexuálov a iných ,,álov,,. Nech spolu žiju, pracuju, vzdelavaju sa, prečo nie, ale robiť z nich nejakých chudačikov, ktorým sa extremne krivdí....nie sme niekde v egypte, afrike, tu v Eu sa maju nadštandardne.Najlepší su Dolce a Gabbana a nimi uplne suhlasím.
@henikav jasne že má problém, každý nejaký máme väčší či menší...Videla som na vlastne oči tu Šlesinger, homoaktivistku a teda že by prekypovala sebavedomím. Neviem prečo má furt potrebu niečo ,,dokazovať svetu,, proste treba sa prijať taký aký si a nerobiť z toho humbuk, furt sa citia ukrivdený...to iste aj ,,blogerka a aktivistka,, Fabry a pritom je to už žena v rokoch a furt len chrbí ohen ako ich nikto nechápe chudačikov detto ten moj znamy - 40 rokov a furt sa to lutuje a narieka. Ja som tolerantná dosť, ale tiež odsať podsať.
@sardinka333 no neviem, či ich rešpektuje aj tiwyna, ked tu piše o tom, ako sa chlapec iba nudí a jedine čo mu pomôže je tvrdý vojenský vycvik, prípadne dedo, ktorý mu da sekeru aby drevo porubal 😅 Robí z neho rozmaznaného fracka, ktorý nevie čo so sebou. Dalej píše, že si uvedomuje, že je to anomalia rovnako ako siamske dvojčata alebo človek bez ruky. Ale tým zrejme nepovie, že im pomôže rubanie dreva 😉 Takže tu o rešpekte nemôže byť ani reči. Ak sa muž cíti ako žena samozrejme že ide o anomaliu, ale treba pochopiť, že ten človek si ju nevybral, proste sa tak narodil a je to pre neho ťažšie ako pre väčšinových ludí.
@vejula napísala to svojsky to uznávam, ale v niečom má pravdu....nehovorím že je to prípad tohoto chlapca, ale povedzme si na rovinu že dnes maju detváky až privela času na rýpanie sa v sebe, na somariny, samý internet, hry...stačí pozriet ake videá natačaju - nedavno v spravach tie školačky ako jedna bila druhu a nadavala jej. Rodičia v robobte od nevidíš do nevidíš - niektorý musia a neiktorí chcu a na deti dlabu...mnohí chcu robiť ,,kariéru,, a na ukor rodiny, detí...ved im hmotne davaju všetko tak čo by ešte chceli? Ja v tomto veku som musela doma pomahať, učiť sa, behali sme po vonku, po vyletoch. Dnešná mládež sa má ako v bavlnke.
Ak sa tak narodil tak ok, to sa ukaže časom, aj orientácia sa vyvíja a mám priatelku ktorá chodila s babou a zrazu je zase s chalanom....a pritom jej to inteligentná baba, čítala som už aj také že ,,niektorí to proste skusia,, s opačným pohlavím a su aj pripady kedy k tej ,,poruche identity,, pomože prostredie - chlapec vyrastá len v kolektíve žien bez mužského vzoru (len s babkou a mamou) takže su rozne pripady kedy človek začne pochybovať o svojej orientácii. Na druhej strane tak ako on chce toleranciu chceme ju aj my. Rešpektujeme sa, ale ako normu to brať nemusíme. Či je to pre neho ťažšie? Vela si robia aj sami, lutuju sa a bedakaju...čo maju povedať takí vozičkari, postihnutí, zdravotne hendikepovaní? Si videla vozičkara niekde pracovať ked prideš do nakupaku? Niekde za prepažkou v banke? No ja nie....maju len chranene dielne a su odkazaní na milost a nemilosť či ich niekto zamestná...určite menej ako homosexuálov, ktorí maju tých možností pooodstatne viac a furt skuvinaju ako maju malo.
@vejula nie ja ich neuznavam, uz som to tu pisala, a kedze ich je dnes strasne vela, co niekedy nebolo, ja mam 38 rokov a zazila som aj iny rezim, viem, ako to na svete fungovalo a nikto ma nepresvedci, ze to nie je len zvratena podoba dnesnej nanic moralky. Zbytocne sa tu budem hadat s tymi, co su "moderni", ja by som toto v spolocnosti netolerovala otvorene. Nech si ziju v ustrani takyto ludia, ako si zili starocia, tisicrocia, ale nemala by sa s tym spolocnost chvalit a podporovat to.
@tiwyna Ale boli aj v tvojej dobe, ktoru si zazila takyto ludia. Len sa skryvali pred spolocnostou, ako si ty a bali sa prejavit. Zili nestastne, odstrcene a casto pachali samovrazdy, pretoze sa bali priznat. Rezim by ich supol do basy, ak nie nieco horsie. Mozno nejake lobotomie mozgu. To, ze sa to tebe nepaci, je tvoja vec. JA ich akceptujem. Som voci nim empaticka a viem sa do nich vcitit. Tebe chyba zakladna empatia voci druhemu. Zi a nechaj zit. Mne sa nepaci, ake mas ty nazory. Posielam ta kvoli nim do ustrania? Nemusi sa mi pacit tvoja dajme tomu blond hlava, tak by si ju mala prestat nosit? Lebo mne sa nepaci? Tebe nijak neublizuju títo ludia! To, ze sa chce obliekat za zenu, je len a len jeho vec! A ak by si to netolerovala, tak co by si spravila? Na hranicu ich poslala? Upalila? Vyhostila? Dala im zakaz verejneho vychadzania? Napichala testosteronom? Ci ako si sa vyjadrila, poslala na neho deda s bicom??? Aby ho vytrieskal? Ty naozaj nemas v sebe kuska pochopenia....
@vejula Ja som na tuto otazku odpoved nedostala, iba porekadlo o trube 😀 Ked dosli zrejme argumenty 😀 Cakam, ze odpovie tebe, mozno ti ustedri nejakym porekadlom 😀
@nice202 aaale oni sa lutuju a bedakaju aj teraz, ked maju slobodu! Možu robiť všetko čo aj my ostatní...či nie? Už sa nemusia skrývať a ani sa neskrývaju práve naopak a poviem ti že cele to okolo homosexuálov je jedna veeelká bublina...lebo ja som čakala že ked maju svoj Duhový ples, dokonca v Crowne Plaza tak ich tam bude neuuurekom. Ved to bola akcia pre nich, mohli sa realizovať slobodne. A ked tam bolo 50 ludí tak to prehanam...po pol noci ani živej duše, len ,,heteráci,,. Takže nie je to také ,,horuce,, ako nám to predkladaju mediá.
@sardinka333 jasne, ze sa skryvaju aj teraz. Cely zivot sa budu stretavat s predsudkami. mnohi nechcu provokovat, boja sa kvoli tomu, cim su a sami trpia neuveritelne, cely zivot... Ale preco? Ved za to nemozu. To, ze je par odvaznych jedincov a ich si niekde videla, je len dobre. Nemaju sa preco skryvat. 96% casu, ktory zijes, takychto ludi ani nestretnes a ked ano, tak sa s tym nauc zit...Nemaju sa za co hanbit, ci len kvoli tomu, ze su ini? Ze tebe sa nepacia?
@sardinka333 lebo 50 percent , co 50 percent aj viac, homosexualov nie su skutocni homosexuali, len znudeni ludia, co uz nevedia co by este vyskusali, rovnake to je aj s dnesnymi transexualmi ...jedini skutocni transexuali su ludia, ktori maju aj chromozomovu poruchu, ti s tym nemozu robit nic. ak ma ale clovek chromozomy v poriadku, aj hladinu hormonov v poriadku, nepodoba sa na zenu, nema zenske znaky, je to len uchylka.
Brainwash: The Gender Equality Paradox
https://www.youtube.com/watch?v=tiJVJ5QRRUE
Niekto tu písal, že by sme sa mali zobudiť, že dávno vedci dokázali, že gender si vyberáme sami...No, tak si prosím, pozrite tento dokument a uvidíte ako to s tými vedcami vlastne je...
@nice202 ja s nimi žijem až až, máme taký pár v rodine...takže viem velmi dobre o čom píšem. Asi som na gay plese nebola len tak, ale na pozvanie organizátora - a napriek mojim predsudkom som prejavila dobru volu a ochotu zučastniť sa a podporiť tuto akciu. To je podla mna tolerancia. Kedže už roky to ,,máme v rodine,, a rešpektujeme to, ale to neznamená že s tým aj suhlasime. Nebramine im takto žiť, nebranime chodiť k nám na oslavy ako pár, radi privítame....ale nie je to ,,naša šálka kavy,,. Sami si musia urobiť poriadky sami v sebe, prijať sa takí akí sú...pretože my sme ich ako rodina prijali a im to stále nestačí...chcu viac...ale my to máme spolu vydiskutované takže zatial nemáme problém stretávať sa.
@evening_star 🙂
@charlie1980 mne tiez beodpoveda.,len sa snazila.ma dovre ponizit,lebo ja som mala dieta v 19 a ona AZ v 22. tiez som sa nedockala ale normalnej odpovedi,na aku som sa pytala.
@sardinka333 to je od teba velmi mile, chvalim ta za tvoju ustretovost a toleranciu. Preco nazyvas ludske bytosti TO? A co viac chcu? Vysvetli mi to prosim.
@nice202 neviem ktoru vetu myslíš ,, že to nie je naša šálka kávy,,? Ako ten ,,životý štýl, alebo ako to nazvať,, nie je naša šálka kávy, nebolo tam nič myslené na človeka. To znamená, že rešpektujeme sa, vieme že spolu žiju ale je fajn ak si prejavy ako nežnosti a prezliekanie jedného z partnerov za ženu nechaju do svojho sukromia - teda že nepride mi jeden z partnerov ku mne na rodinnnu oslavu ako žena. Ja rešpektujem jeho a može chodiť aj s partnerom ku nám kde su male deti a on rešpektuje mna že nepride ako žena, nebude sa u mna bozkavať a obchýtať. A funguje to v pohode. Tým viac chcu - aby sme deťom hovorili že je to ,,normalne,,. tam sme zatial neprišli....uvidíme časom, ideme po malých krokoch.
@rebekamarcusko 🙂 lebo ja si s tebou nemam co povedat, ty o voze ja o koze, naco budem nicit svoju energiu na takuto, nic neprinasajucu debatu. Povedala som svoj nazor a hlavne sa nerada opakujem stokrat a nemam chut opakovat jednej osobe to, co som uz raz povedala, len to dotycna stale nechape.Nemas sa s kym dotahovat a stve ta to? 🙂
@sardinka333 no ale normalne to je! im sa nemusi tiez pacit, ako sa obliekas a chodis nastrojena. Zakazuju ti to snad? Pred detmi sa podla mna nikto normalny a ani hetero neobchytkava a nebozkava 🙂 Ci ked sa pobozkam s kamoskou na lice, alebo s nejakou inou zenou, tak moje deti budu homo?
@sardinka333 , a oni budu niekomu hovorit, ze niekto nie je tolerantny 🙂
@nice202 ty rozumies, ze ona si nezela v svojom dome, alebo byte, aby sa jej tam nejaky muz prezentoval ako zena a ma snad na to pravo, tak ona ich ma tolerovat a oni ju nie? ak si ona v svojej pritomnosti a v pritomnosti svojej rodiny taketo ulety nezela, tak to musia tito dvaja "zalubenci" respektovat.
no normalne sa takyto ludia rodia od nepamati. Rodia sa normalnym heterosexualnym ludom. Je to normalne, ze sa takyto ludia narodia a normalne chcu zit, spokojne a stastne aj oni. Vzdy to tak bolo a vzdy bude. Rodia sa normalne aj postihnuti ludia. Rodia sa normalne aj ludia s viacerymi koncatinami. Ci aj tych treba izolovat? Aby si nahodou niekto nemyslel, ze je to snad normalne a dam si prisit par ruk? Alebo skocim pod autobus, aby som bola na voziku? Zakazovat niekomu prezliekanie do siat a stylizovanie sa do zeny, ak sa tak citi a je to jeho identita?

Nechce sa mi citat vsetky reakcie, urcite Ti to uz niekto radil, ale ja si myslim, ze ak mas naozaj pocit, ze zijes v nespravnom tele, mal by si sa o tom poradit so "zivym" odbornikom a vyriesit podstatu veci, vonkajsia vizaz (licenie, oblecenie...), to je uz len detail, to sa naucis hocikde casom... Drzim prsty, nech sa Ti dari a hlavne nech si so sebou sam spokojny a stastny 😉